KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Yılmaz: 'Sütaş hızla ilerliyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, SÜTAŞ yatırımını takip ettiğini ve projenin hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Yılmaz: `Sütaş hızla ilerliyor`
17 MAYIS 2019 CUMA 17:37
7
2679
4
AA aa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, SÜTAŞ'ın Bingöl merkezli bölgesel bir proje olduğunu söyledi. Yılmaz, Bingöl ziyareti öncesi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ile bir araya geldi.

Yılmaz bu görüşmede, ‘‘Bingöl'de hızlı bir şekilde devam eden Doğu Anadolu'nun ilk entegre süt yatırımını değerlendirdik. Bakanımıza ilgi ve desteği için çok teşekkür ederim.'' Dedi.

Bingöl'e gelmeden önce Elazığ Havalimanında açıklamalarda bulunan Cevdet Yılmaz, SÜTAŞ yatırımını gün gün takip ettiğini söyledi. Yılmaz, ‘‘SÜTAŞ hızlı bir şekilde yatırım devam ediyor. Gerçekten Muharrem Yılmaz beye ve bütün ekibimize şükranlarımı sunuyorum. Bu yaşadığımız ekonomik ortamdan hiçbir şekilde etkilenmeden, yatırımına devam etti. Bayağı bir şekillenmeye başladı yatırım. Bende gün gün takip ediyorum. Sütaş Bingöl'de yapılıyor ama Bingöl merkezli bir bölgesel proje. Bunu iyi görmemiz lazım. Doğrudan bin kişi çalıştırılacak o tesiste ama dolaylı olarak 10 bin aileden süt alacak yem bitkisi alacak. Dolayısıyla bütün çevre illerle birlikte aslında tüm tarımın hayvancılığın gelişimine katkı da bulunacak. Bunun etrafında yeni sanayi küçük işletmeler oluşacak. Bütün bölgemiz için büyük bir fırsat. Bunun gerçekleşmesiyle özellikle Bingöl Elazığ havzasında daha fazla hayvancılığın geliştiğini bağlı sektörlerin geliştiğini göreceğiz. SÜTAŞ gibi kurumlar çok profesyonel yapılar. Yeni bir iş kültürü iş yapma biçimi getirmiş olacaklar bölgemize. Bunun da mutlaka bölge ekonomisine ciddi katkıları olacak. Her bakımdan önemli bir proje. Türkiye'nin şuan da tarımda en büyük projelerinden bir tanesi. Doğu Anadolu'nun en büyük özel sektör tarım projesi. Bu bölgemizde olması gerçekten çok sevindirici. Gelecek yıl inşallah ürünlerini meyvelerini görmeye başlayacağız” dedi.

“TARIMDA DA İYİ BİR YIL GÖRMÜŞ OLACAĞIZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Tarım ve Hayvancılıkta iyi bir yıl yaşanılacağını belirterek “bu yıl çok bereketli bir yıl oldu. Yağmur ve kar anlamında çok ciddi bir yağış aldı Türkiye. Bunun bir taraftan hidroelektrik santraller, barajlar bunlara da yansımaları da var. Tarımsal potansiyelimize de yansımaları var. İnşallah tarımda da iyi bir yıl görmüş olacağız. Bütün bunları dikkate aldığımızda bu dengeleme süreci tabi bir miktar büyümemizi etkilemiş durumda ama daha sağlıklı bir yapıda yolumuza devam edeceğiz. Çok daha düşük cari açıklarla büyümemizi devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44515)
18 Mayıs 2019 Cumartesi 15:14
Nerde çapakçur vadi projesi
..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44512)
18 Mayıs 2019 Cumartesi 13:59
Bazılarına Söz Verilmişti , SÜTAŞ ta ..Seçim Bitti, Söz Gitti..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44523)
19 Mayıs 2019 Pazar 02:22
@Misafir Kullanıcı Doğru ya , seçimde AKP il Başkan'ı Tarafından, İşe Alınma Sözü Verilmişti, Takipçisiyiz.Milleti Kandırma Neymiş Göreceğiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44504)
18 Mayıs 2019 Cumartesi 08:23
Cumhurbaşkanımız bingöle geldiği zaman capakcur projesinin takipcisi olarak yılmaz beyi gösterdi yılmaz bey bu gecen zaman zarfında bir civi bile cakılmasıni takip edemedi belki proje bitseydi o iki kızımız şimdi hayattaydı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44497)
17 Mayıs 2019 Cuma 21:37
Afatlar kentsel dönüşüm ne olacak?proje niye durdu?neden bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın