KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Tek gündem hastane!

Her gelişmesiyle sorun yumağına dönen Bingöl Devlet Hastanesi, gündemden düşmek bilmiyor. Kente gelen her siyasiye dert yanan halk, İstanbul Milletvekili Külünk’ten de yardım istedi. Külünk, sosyal medya üzerinden Sağlık Bakanı Akdağ’a halkın talebini iletti.

Tek gündem hastane!
13 EKİM 2016 PERŞEMBE 22:55
0
2432
4
AA aa

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca 2010 yılında ihale edilip, 32 milyon 905 bin lira bedelle Ensarioğlu İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş tarafından aynı yıl yapımına başlanan Bingöl Devlet Hastanesi, Bingöllülerin gündeminden düşmek bilmiyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, ‘yüzde 98 oranında inşaatı tamamlanan hastaneye Sağlık Bakanlığı el koyacak ve yapımını tamamlayacak' açıklamalarına rağmen gündemdeki yerini koruyan hastane inşaatı, vatandaşlar tarafından her fırsatta dillendiriliyor.

Geçtiğimiz ay Devlet Su İşleri tesislerinin toplu temel atma ve orman köylerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu karşısında ‘hastanemizi istiyoruz' dövizleri açan vatandaşlar, bu kez AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten yardım istedi.

HALKIN TALEBİNİ AKDAĞ'A İLETTİ

Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Bingöl Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen '15 Temmuz darbe girişimi ve sonrası' adlı konferansa katılmak üzere önceki gün Bingöl'e gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, konferans öncesi çarşı esnafını ziyaret etti.

Esnafla hasbihal ederek, talep ve şikâyetlerini dinleyen Külünk'e dert yanan vatandaşlar, 6 yıldır bitirilemeyen Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı için yardım talebinde bulundu.

Vatandaşların hastane inşaatına dair şikâyetleri karşısında sessiz kalmayan Külünk, Twitter üzerinden Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı etiketleyerek, “Sayın bakanım Bingöl'deyim ve vatandaşlarımızın ısrarla devlet hastanesinin sizin katkılarınızla ne zaman açılacağını soruyor” paylaşımında bulundu.

Külünk'ün paylaşımı yüzlerce vatandaş tarafından beğenilerek, sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Demir Çelik (@Misafir_19976)
14 Ekim 2016 Cuma 22:12
Kimse kusura bakmasın.Hastane işi kabak tadı verdi.Olsa da olmasa da hiç bir kıymeti harbiyesi kalmadı.Ben bir Bingöl'lü vatandaş olarak hastane ile ilgili bir şey duyunca utanıyorum.2010 yılından bu güne kadar bütün siyasilerin bu işte ihmali ve ilgisizliği var.Öyle bir kör düğüm olmuş ki çözümü mümkün değil.3 dönem Bingöl'ün sırtından m.vekili seçilen Cevdet Yılmaz vicdan azabı çekmiyor mu?.Bu kadar rahat olduğuna göre böyle bir derdi yok.Hani bir vatandaşın yardım talebine intiharı tavsiye etmişti.Bende Cevdet beye aynı şeyi öneriyorum.
kazım kartal (@Misafir_19973)
14 Ekim 2016 Cuma 09:49
evet bu basiretsiz beceriksiz ve düşük prıfilo siyasetcilerimiz sayesinde düştüğümüz duruma bakın hele. her kente uğrayandan yardım dilenecek duruma düştük. cevdet efendi ekibini kurmuş pasta ekibi memleket geri kalsın bizim olsun mantığı kimse eleştirmesin.utan biraz ya onca yıl bakanlık yaptın bi icraatını söyle.bide okullara ismin verilmiş yalakacılar tarafından.gidince onuda sökerler merak etme.
ahmet a (@Misafir_19972)
14 Ekim 2016 Cuma 09:32
caminin hemen altında, Nevşehir Belediyesinin kontrolünde bulundurulacak 30 yatak kapasiteli bir de dinlenme merkezi de kütüphane yer alıyor.çoğu ile olan hastane bitişiğine de camii yapılsın
ahmet a (@Misafir_19971)
14 Ekim 2016 Cuma 09:30
Nevşehir Devlet Hastanesi çevresinde Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Şifa Meydanı çevre düzenlemeleri çalışmaları kapsamında hayırsever işadamları Ulutaş ve Erkan Dirlik
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın