KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Aile Destek Merkezi-2'ye ziyaretçi akını

Bayraktar: 'Devletimiz kadınlarımızın yanında. Her türlü imkân ve olanağın sunulduğu merkezimizi bu anlamlı günde ziyaret ederek bizleri onurlandıran herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz' dedi.

Aile Destek Merkezi-2`ye ziyaretçi akını
08 MART 2022 SALI 19:22
29
2426
1
AA aa

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınların mesleki kurslarda el becerilerini geliştirmenin yanı sıra çeşitli eğitim kurslarından da yararlandığı Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Aile Destek Merkezi-2, ziyaretçi akınına uğradı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve eşi Nurten Arıkan Hanımefendi, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, SYDV Müdürü Seyhan Savaş Yaraşır, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Şahin, Aile Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şahin Çahan, AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Boğatemur, Ülkü Ocakları Asena Birimi ve çok sayıda kişi, Aile Destek Merkezi-2'yi ziyaret etti.

Çiçek takdim ettikleri kadınların kurslardaki el emeği göz nuru eserlerini de yakından inceleme fırsatı bulan ziyaretçiler, çalışmalar hakkında Aile Destek Merkezi-2 Koordinatörü Dilan Bayraktar'dan bilgi aldılar.

Arıkan: “Kadınlarımız, toplumumuzun bel kemiğidir”

Eşi Nurten Arıkan Hanımefendiyle merkezi dolaşıp kursiyerlerle sohbet eden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; “Bizler, kadınlarımıza yönelik her türlü ayrımcılığı ve istismarı reddeden bir geleneğin, kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız. Toplumumuzda kadın annedir. Kadın, fedakâr ve cefakârdır. Kadınlarımız, toplumumuzun bel kemiğidir. Onları korumalı ve kollamalıyız. İnsanlığın acımasızca tükettiği tüm değerler, kadınlarımızın güçlenmesi ve yaşatılan olumsuzluklara el koyması ile kurtulacaktır. Kadına yönelik şiddetin son bulduğu yarınlar temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Arıkan, kadınların emeğinin desteklenmesi için de her türlü desteği sunduklarını, sunmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaya: “Kadınlarımızın üstün emekleriyle güçleniyoruz”

Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan pastanın kesimine eşlik eden Vali Yardımcısı Fatih Kaya da, bu merkezlerin, devletin kadına ve emeğine verdiği değerin bir neticesi olduğunu söyledi.

Mesleki ile beceri kurslarının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasıyla kadınların gelişim süreçlerine önemli katkılar sağlandığını ifade eden Kaya: “Her türlü olanağın sunulduğu, kadınlarımızın kendilerini daha fazla değerli hissettiği bu merkezlerin içerik kalitesini arttırmaya dönük adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Bugün bir kez daha gülen yüzleri görmüş olduk ve onlarla bu anlamlı günde bir arada bulunmaktan büyük keyif aldık. Birlikte çok daha güzel başarılar elde edeceğiz inşallah” dedi.

Kaya, kadına yönelik şiddetin son bulması temennisini de paylaştı.

Bayraktar: “Devletimiz kadınlarımızın yanındadır”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yapılan ziyaretlerin kursiyerleri mutlu ettiğini ve bu ziyaretlerin bugünlerle sınırlı kalmaması gerektiğini ifade eden Aile Destek Merkezi-2 Koordinatörü Dilan Bayraktar: “Kamu kurum ve kuruluşları ile meslek ve sivil toplum örgütlerinin göstereceği ilgi, sunacağı destek, kadınlarımızın mutlu edecek, onları hayata bağlayacak, yaşamlarına pozitif bir yansıması olacak. Bu ziyaretlerin devamını diliyoruz” dedi.

Aile Destek Merkezi'ndeki kurslarda öğrendikleri becerilerle hayatlarına renk katan kadınlara imkanlar dahilinde her türlü desteğin sunulduğunu da dile getiren Bayraktar: “Devletimiz kadınlarımızın yanında. Her türlü imkân ve olanağın sunulduğu merkezimizi bu anlamlı günde ziyaret ederek bizleri onurlandıran herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_90237)
09 Mart 2022 Çarşamba 19:26
Hasbihal Erdal bey.....
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın