KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

AK Parti Bingöl adaylarına coşkulu karşılama

Birlik ve kararlılık mesajı veren adaylar, kamuoyunun hizmetten yana tavır koyacağı inançlarını paylaşıp 3-0 başarısını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edeceklerini vurguladılar. Daha sonra Cumhur ittifakı paydaşı partileri ziyaret ederek başarılar dileyen AK Parti adayları, esnaf turuna da çıktılar.

AK Parti Bingöl adaylarına coşkulu karşılama
15 NİSAN 2023 CUMARTESİ 21:44
86
6684
56
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, öğlen saatlerinde tarifeli uçakla Bingöl'e geldiler.

Havalimanında coşkulu bir kalabalık tarafından çiçeklerle karşılanan ve uzunca bir konvoy eşliğinde şehir merkezine gelen adaylar, Eski İl Özel idaresi alanındaki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdiler.

Bingöl belediye Başkanı Erdal Arıkan, AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar ile ilçe ve belde belediye başkanları ile parti teşkilat başkanlarının katıldığı programda, AK Parti'den aday adayı olan isimler de yer aldı.

Burada kalabalığa hitap eden adaylar birlik mesajı verip 3-0 başarı için büyük bir çalışmanın startını verdiklerini vurguladılar.

ADAYLARDAN BİRLİK ve 3-0 MESAJI

Toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, Bingöl halkının hizmetten yana tavır alacağını ve hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem de AK Parti'ye büyük bir teveccühle rekor destek sunacaklarına olan inançlarını paylaştılar.

Gerek dış politikadaki kararlılığı gerekse iç politikadaki başarılarıyla dikkat çeken Türkiye'nin savunma sanayindeki atılımlarıyla yeni bir güç olduğunu aktaran adaylar; “AK Parti iktidarı hizmetin partisidir, gelişimin sembolüdür. Türkiye'yi şahlandıran AK Parti iktidarı, Bingöl'ün gelişiminin de mimarıdır.  İnanıyoruz ki, halkımız sandık başında vicdanının sesine kulak verecek ve bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye oy vererek yeni bir rekora imza atacaktır. Türkiye kritik bir seçimin arifesinde. Ya her yönüyle ülkeyi kalkındıran, dünyada saygın bir lider olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve idaresindeki AK Parti iktidarıyla yola devam edilecek, ya da hizmetten yana bir vaadi bulunmayan, her türlü algı ve iftirayla süreci yönetmeye çalışan millet ittifakına o verilip ülkenin geleceği emperyalizme emanet edilecek” dediler.

Bingöl ölçeğinde ise kucaklayıcı bir siyaset anlayışını benimsediklerini, bölgeciliği reddedip ‘Bingöl' çatısı altında bir siyaset yürüttüklerini aktaran adaylar, bölgecilik üzerinden kendilerine alan açmaya çalışanlara halkın imkân tanımayacağını ve yapılacak tercihlerle hizmetlerin kesintiye uğratılmayacağını dile getirdiler.

Bingöl'de Cumhur ittifakı paydaşlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rekor bir güven oyu verileceğini aktaran adaylar, AK Parti'nin 3-0 yapacağına olan inançlarının da altını çizip elde edilecek bu başarıyı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a armağan edeceklerini kaydettiler.

İTTİFAK PAYDAŞI PARTİLERE ZİYARET

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelesini kesen adaylar, daha sonra Cumhur İttifakı'nın paydaşı partileri de ziyaret edip tebriklerini iletip başarı ilkelerini aktardılar.

İlk olarak aynı alanda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seçim Koordinasyon Merkezi'ne giden adaylar ve beraberindekiler, burada MHP adayları ve parti il başkanıyla bir araya gelip bir süre sohbet ettiler ve toplanan kalabalığa da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en güçlü şekilde destek istediler.

Daha sonra hemen ilerideki Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gidip adaylarla bir araya gelen AK Parti heyeti, bir süre sohbet ettikten sonra tebrik ve başarı dileklerini iletip HÜDAPAR İl Başkanlığı'na geçtiler.

HÜDAPAR İl Başkanı ve yönetimi tarafından karşılanan AK Parti heyeti, burada da seçim sürecine dair değerlendirmelerini paylaşıp Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti listelerine verilecek desteğin önemi üzerine konuştular.

Buradan ayrılan AK Parti adayları ve beraberindekiler, esnaf ziyaretlerine başladılar.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101558)
18 Nisan 2023 Salı 15:41
Zeki bey arada gitti. Bunlara OY MOY YOK.ANKARADA BERDİBEK VE ÇOŞKUN AİLESİNİN MEMLEKETİN İÇİN DEĞİL KENDİ ÇIKARLARINI ÇALIŞTILARINI VE BU ESKİMİŞ CÜRUHUN KARUN GİBİ ZENGİN OLDUKLARINI SAĞIR SULTAN BİLE BİLİYOR.MEMLEKETE YAZIK ETMEYELİM. BUNLARA OY VERİP MECLİSE GÖNDERMEK BÜYÜK VEBALDİR..YETER SÖZDE KARARDA MİLLETİNDİR.OY MOY YOK..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101554)
18 Nisan 2023 Salı 13:50
ŞAKAMI YAPIYONUZ LA DEVRİMCİLER :::)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101549)
18 Nisan 2023 Salı 11:07
valla benim bildigim vekil bir insanin işlerini takip etmek için bu işe talip olana denir.biz seçip.adamlaari padisah ediyoruz.görünce hazır ol rahat.dagılın mars mars mars.ne demiş .ali.in.mehmet bin.ailesinden .ki.el.mehmut.bin.en nizona.van ki fkrasının.vertıd.yo.merdum omu.sot.vengiyi est.sayısını 56 sayfasi.ahan da .asıl abiler orda haydi hayrlisi.insallah.tüm ümmeti.muhhamed .için.kazasız belasız.bi ortam olsun dilegiylen.geçer aylar yılar 5 senelr.5 sene sonra görüşmek.umudu ile .sayin.seçilecekler.elveda mala misto elveda.çoliğ.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101546)
18 Nisan 2023 Salı 10:47
fevziyi geçenlerde sehir de dolasirken gördüm herhalde hayatın da ilk defa bu kadar mutu idi.e adam hakli.yeri garanti diyecem burasi.bingöl her an her şey olabilir.1 1 1 ve 0.umudun tükendigibir aksam üstü.olabilir mi.belli mi olur.1 malum . 2.ziya hoza 3.metin.ya hani fevzi.aga.neyse bu sefer böyle olsun .geçmişeki hizmetlerine say.aga.canın sagolsun sen yüregimi,zdesin.seni hiç bi zaman unutmayacaz.aga.bena hol bi daha ki sefer insallah 5 yıl çabuk biter.gerçi bu ara biz de bitecez.önemli degil siyasetin yasi olmaz.önemli olan sana olan sevdamiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101537)
18 Nisan 2023 Salı 07:57
Memleket kaldı hıdıra hıdır yesin kudursun yazık oldu sıra 2 ve 3e yazık bingöle eğitim desen yok kalite desen yok gel bingölün annahtarını ver kendisine olmadı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101503)
17 Nisan 2023 Pazartesi 22:00
AK:50000
HDP(YSol) 43000
Mhp:28000
YRP:15000
Bağımsız:6000
Millet :8000
İyi:2000
Diğerleri:2000
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101506)
17 Nisan 2023 Pazartesi 22:31
@Misafir Kullanıcı Mhp 6000 civarı oy alır YRP 30 32 bin civarı alarak vekil çıkaracaktır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101486)
17 Nisan 2023 Pazartesi 19:39
Solhan aşireti, Tavz aşireti, Zikte aşireti, Bu üç büyük aşiret olarak gereken tepkiyi sandıkta vermeleri gerekir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101485)
17 Nisan 2023 Pazartesi 19:25
En Büyük Feyzi Baba. Kim hizmet yapmış şimdiye kadar Feyzi Baba geri kalmış? Gelmiş geçmiş en iyi Vekil Feyzi Babadır. Ülkücü ziyamı sizi kurtaracak? İnsanların son rıskını elinden alan Şeyhlermi hizmet yapacak? Hepsi cep doldurma ve Meşhur olma derdinde.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101494)
17 Nisan 2023 Pazartesi 21:16
@Misafir Kullanıcı Rekor beğenmeme oyu alacak bu yorumun izle ve gör
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101493)
17 Nisan 2023 Pazartesi 21:16
@Misafir Kullanıcı İlkokul feyzi mi kurtardı bizi. Bu güne kadar nefes alıyorsak ilkokul feyzi sayesindedir dersen şaşmam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101481)
17 Nisan 2023 Pazartesi 16:10
1- Zeki KORKUTATA
Sağlık Memuru

2- Uzm. Dr. Ramazan GENGÖRÜ
Uzman Doktor

3- Şahin BİNGÖL
Sağlık Memuru

Böyle olsaydı iyi olabilirdi, hiç olmazsa Bingöl' ün Sağlıktaki eksiklikleri Sağlıkçılar çözebilirdi.. Bir de kuzey İlçelerinede Millet Vekili verilmiş olurdu..

Şahin BİNGÖL ile..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101480)
17 Nisan 2023 Pazartesi 15:51
Sadece teşkilatla olur mu sanıyorsunuz 1 bile zor, yazık ettiniz RTERDOĞANA
1 MHP, 1 ZİYA HOCA 1 de belli
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın