KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Belediye standına yoğun ilgi

Bingöl'ün kültür, tarih, gelenek ve göreneklerinden oluşan sosyal zenginliğinin görücüye çıktığı Bingöl Tanıtım Günleri'nde Bingöl Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor.

Belediye standına yoğun ilgi
21 EKİM 2018 PAZAR 22:09
11
2077
4
AA aa

Kocaeli Bingöllüler Derneği ve Dilovası Bingöllüler Derneği organizesiyle Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Bingöl Valisi Ali Mantı, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açılış töreni gerçekleştirilen ‘Bingöl Tanıtım Günleri' yoğun ilgi gördü.

Kentin sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin ülke çapında tanınması amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen program çerçevesinde stantları gezen vatandaşlara kentin yöresel lezzetleri ikram ediliyor.

BELEDİYE STANDI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Bingöl'ü tanıma fırsatıyla etkinlik alanına akın eden vatandaşlar, Bingöl Belediyesi'nin standına yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve eşi Pervin Barakazi tarafından ağırlanan ziyaretçiler, kent hakkında etraflıca bilgi sahibi oluyor. Kocaeli ve çevre illerde yaşayan gurbetçi Bingöllüler de belediye standını ziyaret ederek, kentte yürütülen çalışmalar hakkında Barakazi'den bilgi alıyor.

Bingöl'ü, sahip olduğu tüm değerleriyle bir kez daha tanıtma fırsatı bulduklarını belirten Barakazi, “İlimizin tarihi ve turistik yerleri, sanayisi, turizmi, üniversitesi, tarımsal ürünleri, yöresel mutfağı ve tüm yönleriyle bir kez daha tanıtıyoruz. Alana gelen vatandaşlar hem iyi vakit geçiriyor hem Bingöl hakkında etraflıca bilgi sahibi oluyor. Standımızı ziyaret eden vatandaşlarımıza; ilimizin meşhur lezzetlerinden oluşan bal, ceviz, pestil, pekmez ve dut ürünlerinin yer aldığı hediye paketi veriyoruz. Bunun yanı sıra belediye hizmetlerimizin yer aldığı tanıtım kitapçığı, gazete ve Bingöl'ümüzü fotoğraflarla anlatan fotoğraf albümünü hediye ediyor. Bingöl'ü bir kez daha tanıtma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Kadim kentimizi ülke çapında tanıtmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Bingöl Belediyesi olarak kentin tanıtımına büyük katkılarda bulunduklarını kaydeden Barakazi, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz süreç boyunca kentin tanıtımına yönelik birbirinden güzel sosyal etkinliklere imza attık. Hesarek kayak festivalleri, 45 yazarla Bingöl'ün tanıtımı, şiir günleri gibi çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yaparak ilimizin ülke çapında tanıtılmasına katkıda bulunuyoruz ve bulunmaya da devam edeceğiz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32115)
22 Ekim 2018 Pazartesi 18:52
Bir Bingöllü olarak Bingöllü tanıtımını çok yetersiz buldum sadece siyasete alet edilmek istenilen ve politik düşünceye sahip olanların o ortamda bulunduğu ve rantçılık ve fesatlığın hat safhada olduğu bi ortam diyebilirim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32113)
22 Ekim 2018 Pazartesi 14:18
yol yap yol, ara sokakları bir gez. yol demek sadece valinin güzergahı, dolmuş güzergahı demek değildir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32108)
22 Ekim 2018 Pazartesi 08:46
bilmem ağlasam mı halimize gülsem mi?
Hala konuşuyor hala konuşuyor..
Görmüyor memlekete 5 yıl neler yaptıklarını anlamıyor yada koltuk tatlı anlamamzlıktan geliyor.
Adın imarcı başkan olarak altın harflerle yazılacak bu memleketin tarihine.
Bingöl online gazetesi sanada yayınlamadığın hakaret içermeyen yorumlarım için teşekkür ederim.
Tarafsızlığını net şekilde ortaya koymuş bulunuyorsun(!)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32106)
22 Ekim 2018 Pazartesi 07:22
keşke akrabanız olan barakaziyi bu kadar parlatmasanız.gerçi bu yorumu da yayınlamazsınız ya tarafsız gazeteciler.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın