KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Bingöl: 'Ülkenin Erdoğan'a ve Ak Parti'ye ihtiyacı var'

AK Parti'den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Şahin Bingöl: 'Tek hedefleri Erdoğan'ı düşürmek olan ve tüm politikalarını Erdoğan düşmanlığı üzerine inşa eden ittifaklara karşı tüm halkımızı dikkatli olmaya, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye sahip çıkmaya davet ediyorum' dedi.

Bingöl: `Ülkenin Erdoğan`a ve Ak Parti`ye ihtiyacı var`
15 MART 2023 ÇARŞAMBA 15:36
28
4275
17
AA aa

Siyaset arenasının bilinen isimlerinden Şahin Bingöl, 14 Mayıs 2023 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti'den aday adaylığı müracaatını yaptı.

Kalabalık bir grupla geldiği AK Parti İl Başkanlığı'nda müracaat dosyasını sunan Bingöl, sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu. Bingöl'e hizmet etmek gayesiyle çıktığı yolda başarılı işlere imza atma hedefinin olduğunu ifade eden Bingöl, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Şehrin yarınlarına dair proje, hedef ve planlamalarla ilgili hazırlıklarının olduğunu kaydeden Bingöl, özellikle istihdam konularında çabalayacaklarını, ihtiyaçları karşılayıp var olan sorunları çözeceklerini de dile getirdi.

“ERDOĞAN'A VE AK PARTİ'YE SAHİP ÇIKALIM”

Genelde Türkiye'nin, özelde ise Bingöl'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Şahin Bingöl; “Ulusal ve uluslararası birçok sorunla mücadele ettiğimiz bu süreçte yapılacak bu seçim, ülkemizin ve ilimizin hem bugünü hem de yarını için büyük önem taşıyor. Tek hedefleri Erdoğan'ı düşürmek olan ve tüm politikalarını Erdoğan düşmanlığı üzerine inşa eden ittifaklara karşı tüm halkımızı dikkatli olmaya, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

“KOALİSYONLARDAN ÇOK ÇEKTİK...!”

Bireylerin kusurları üzerinden bir ülkenin geleceğini bataklığa sürüklemenin ve emin olmayan ellere teslim etmenin doğru olmayacağını vurgulayan Şahin Bingöl, halkın, koalisyonların bu ülkede açtığı derin yaraları unutmadığını, gelecek seçimde de buna müsaade etmeyeceğine inandıklarını söyledi.

İttifakların millete hizmet vadetmediğini, tek propagandalarının “Erdoğan gitsin” olduğunu dile getiren Bingöl: “Somut bir delilleri yok, tamamen algılarla toplumu kine, nefrete yönlendirip kendi iktidarlarını kurma çabalarındalar. İttifaka daha fazla katılım sağlanması için her önüne gelene Cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadi doğru mu? Herkes yetkili, herkes icracı. Hepsi fırsat kolluyor, yetkiyi bir şekilde kendi elinde toplama gayretini apaçık ortaya koyuyor. Sloganik söylemlerle salvolarda bulunmak kolay. Madem bu kadar hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşuyorlar, büyükşehir belediyeleri muhalefette. Ne yaptılar bugüne kadar? Lafla peynir gemisi yürümüyor. İcraat lazım icraat! Bireylerin kusurları üzerinden bir camiayı eleştirenlerin, her türlü iftirayı atma serbestliği isteyenlerin ve her türlü haksızlığı yapıp ‘hak, hukuk, adalet yok' çığırtkanlığı yapanların bu topluma uyguladığı zulmü de baskıcı ve ayrıştırıcı dönemlerini de yaşadık. Ama milletimiz ferasetlidir, Allah'ın izniyle bu algılara fırsat tanımayacak, ülkemizi koalisyonlara ve çok başlılığa teslim etmeyecektir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99809)
19 Mart 2023 Pazar 12:32
Bir solhanlı olarak Bingöl kazansın,gelişsin istiyorsak liyakat timsali olan Ferhat bayar kesinlikle aday olmalı.Lütfen aday adaylarının sivilerine bir göz atın eğer ferhat bayar hocamınki kadar başarılı bir sivi varsa o aday olsun ama yok.Ayrıca halkta karşılığı olan adam gibi adam bir aday
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99731)
18 Mart 2023 Cumartesi 00:30
Biz solhanlı bir aile olarak Zeki korkut ata aday olursa 1 oy vermeyeceğiz.Çünkü kendisini ben ve aile büyüklerim defalarca aramamıza rağmen ne cevap verme nede dönme tenezülünde bulunmadı.Bu konu bizim kırmızı çizgimiz.Ha şunu diyenler olabilir vermeseniz ne olacak.Unutmayın bu seçim çantada keklik değil.Her oyun ehemmiyeti çok yüksek.Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99599)
16 Mart 2023 Perşembe 17:10
Yağcılık bilmez, yolsuzluk bilmez, harama el uzatmaz, adam gibi adam Şahin bey. Bingölün şansı, umudumuz bir Allahtır bir Şahin Bingöl. Şahin abe sen bizim her şeyimizsin. İnşallah senin onurlu duruşun sayesinde Bingölspor da kurtulacak. Şahiiin Başkan Bingölspor Şampiyon..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99551)
16 Mart 2023 Perşembe 12:01
kuzeyin sesi olan şahin bingölü görmek istiyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99530)
16 Mart 2023 Perşembe 10:20
çok emek verdiniz cok yıprandınız rabbim sizlere nasip etsin değerli abim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99526)
16 Mart 2023 Perşembe 09:07
Artık sıra ve hak kuzey ilçemiz güzel yer Karlıovanın aday olan centilmenlik yapıp şahin bey 2. sıra almalı
1-Zeki
2-Şahin
3-Hanefi
gayet iyi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99535)
16 Mart 2023 Perşembe 10:29
@Misafir Kullanıcı FEYZİ BABO , Sana MAMA ' yı Kesmiş Galiba.!!!.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99520)
16 Mart 2023 Perşembe 08:30
Sayın Erdoğana ihtiyaç olduğu doğrudur. Ancak sana ihtiyaç varmı orası tartışılır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99473)
15 Mart 2023 Çarşamba 20:46
1 şahin bingöl 1000 feyzi berdibekten daha iyidir, daha hayırlıdır. Buna itiraz eden buyursun yazsın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100192)
27 Mart 2023 Pazartesi 01:15
@Misafir Kullanıcı Bence ikisininde halkta karşılığı yok.Feyzinin beğendiğim tek yönü çağrı bile atsan sana kesin dönüş sağlardı.Ama sadece dönüş sağlardı icraat yok.He tamam,Söyleyecem ,iletecem,Yapacam eeee sonra sonuç sıfır.sadece kandırmaca.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99460)
15 Mart 2023 Çarşamba 18:24
Bunlara inanan akil ya akil yoksunudur yada koyundur bu kadar net
AKP lilere bakin ey Bingöl halki hepsi kralar gibi yasiyor mal mülk servet hirsizlik torpil ya gariban yoksul ne halde acaba onu gören varmi.
Kim size din adi altinda siyaset yapiyorsa bilinki o din düsmanidir münafiktir
Cünkü gercek din esitliktir adaletir yoksulu fakiri doyurmaktir
Selametle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99454)
15 Mart 2023 Çarşamba 17:49
Birçok il de bingöllülere iş istihdamı saglayan bir aile allah yolunuzu açık etsin
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın