KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Buyankara: 'Bingöl'ün değişime ihtiyacı var'

Yeniden Refah Partisi Bingöl merkez Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yoğun ilgi eşliğinde gerçekleştirildi. Toplanan kalabalığa seslenen ve değişim çağrısında bulunan 1. Sıra Adayı M.Ziya Buyankara; 'Görüyorum ki Bingöl kararını vermiş, Yeniden Refah Partisi ile güzel aydınlık günlere yürümek istiyor' dedi.

Buyankara: `Bingöl`ün değişime ihtiyacı var`
16 NİSAN 2023 PAZAR 21:30
49
12307
69
AA aa

14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi hareketliliğin giderek arttığı Bingöl'de partilerin seçim koordinasyon merkezleri de bir bir açılıyor. Bugün açılışı yapılan seçim koordinasyon merkezlerinden biri de Yeniden Refah Partisi'nin oldu. Yoğun ilginin gösterildiği açılışta toplanan kalabalık, adayları de heyecanlandırdı.

Adayların da tanıtıldığı açılışta konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mahfuz Arslan, büyük bir teveccühle gerçekleştirilen açılışın, seçimin neticesine de bir işaret olduğunu ifade edip, Bingöl'de büyük bir kazanımla sandıktan çıkacaklarını vurguladı.

BUYANKARA; “BİZLER SİYASETİ HİZMET ARACI OLARAK GÖRÜYORUZ”

Açılışta bir konuşma yapan ve gördüğü yoğun destekten büyük memnuniyet duyduğu görülen Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı M.Ziya Buyankara, halkı selamladı ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

“Bingöl'ün bir evladı olarak 40 yıllık tecrübe ve birikimimle 14 Mayıs milletvekili seçimlerinde milletvekili adayı olarak karşınızdayım” diyen Buyankara; “Hepinizin takdir ettiği üzere inançlı, cesur ve tutarlı bir siyasi çizgiyi takip eden yıpranmamış, lekelenmemiş ve tertemiz bir parti olarak yeniden Refah Partisi ve onun saygıdeğer Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan beyefendinin yanında yer alarak seçim çalışmalarımızı başlattık. 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı adaylığı ile başlattığımız süreçte halkımızın teveccüh ve desteği ile yürümeye devam ediyoruz. Bizler siyaseti hizmet aracı olarak görüyoruz. Önceliğimiz dinimiz, Bingöl ve Bingöllü hemşerilerimiz” dedi.

BUYANKARA; “OY EMANETTİR. EMANETİNİZİ HEBA ETMEYECEĞİZ”

14 Mayıs seçimlerinin liyakatli, dürüst, adaletli ve halkın ihtiyaç ve taleplerini önceleyen kadroların seçileceği tarih olacağını ifade eden Buyankara; “Oy gelecektir, oy umuttur, oy güzel yarınlardır. 14 Mayıs tarihinde sandıklara bir kâğıt parçası atmayacağız. Atacağımız oylar ile tarafımızı belli edeceğiz. Bingöl'ün değişime ihtiyacı var. Liyakat, adalet ve dürüstlük gibi bizi insan ve Müslüman kılan değerleri seçerek ilimiz 'de değişimi başlatacağız inşallah.  Bizim anlayışımızda rüşvet, suiistimal ve ayrımcılık yok. Bizim anlayışımızda sömürü, yalan ve talan yok. Bizim anlayışımızda dürüstlük, adalet, hakka ve hukuka saygı, mazlum ve garibin hakkını koruma vardır. Oy emanettir. Allah takdir ederse ve halkımızın desteği olursa emanetinizi heba etmeyeceğiz. Adamcılık, kayırmacılık, vurgunculuk ve fırsatçılık peşinde koşmadan Bingöl'ün her ferdini eşit görüyor ve hizmet sunarken aynı hassasiyetle hareket etmeyi taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

“BİNGÖL'ÜN BİRİKMİŞ PROBLEMLERİNİ BİRER BİRER ÇÖZECEĞİZ”

Buyankara, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

Eğer Allah nasip eder ve seçilirsek tüm gayretimizle şehrimizde yok olmaya yüz tutmuş hak, adalet ve liyakat gibi kavramları sonuna kadar el üstünde tutup Bingöl'ün birikmiş problemlerini birer birer çözeceğiz. Bu amaçla gece gündüz demeden büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacak ve hiçbir vatandaşımız arasında ayrım gözetmeksizin hizmetlerimizi sürdüreceğiz inşallah.

Biz herkesin ve her yörenin milletvekili olmak istiyoruz. Adaklıdaki Kamışgöl (mezra tamik) köyündeki vatandaşımızda, servi Çaybaşı köyündeki gencimizde, Kiğı Ölmez köyündeki çiftçimizde, Solhan Serpmekaya köyündeki amcamız da, Sancak Lek mezrasındaki teyzemizde bize ulaşabilsin, derdini anlatabilsin ve biz de ona yardımcı olalım ve hayır duasını alalım istiyoruz.

“GÖRÜYORUM Kİ, BİNGÖL KARARINI VERMİŞ”

Bingöl'e kamu ve özel sektör yatırımlarının getirilmesi, sürdürülebilir kalkınmamın sağlanması ve liyakatli kadroların kamuda görev almasını önemsiyoruz.

Bingöl'ün sahip olduğu jeotermal kaynakların ısıtma, sağlık ve seracılıkta etkin kullanılmasını sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Maden kaynaklarının yerinde işletilmesi ve katma değerin Bingöl'de kalmasını sağlamak için mücadele edeceğiz.

Görüyorum ki, Bingöl değişimden yana kararını vermiş, Yeniden Refah Partisi ile güzel aydınlık günlere yürümek istiyor.

Yüce Rabbim yarım kalan başarımızı tamamına erdirmeyi memleketimize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin ve bizleri sizlere karşı mahcup etmesin inşallah.

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, desteklerinizi bekliyor ve sizleri Yüce Rabbime emanet ediyorum. Sefer bizden zafer Allah'tan.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101613)
19 Nisan 2023 Çarşamba 11:09
ZİYA BUYANKARA candırrrrrrr
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101595)
19 Nisan 2023 Çarşamba 04:05
Troller HDP sallayacağınıza Ziya hocanızın Anadolu öğretmen lisesindeki vukaatını araştırın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101559)
18 Nisan 2023 Salı 17:09
Herkes bir kenera not alsın ben kaçgündür gözlem yapıyorum ziya hoca ençok çalışan biri olarak görüyoruz yaşına rağmen her yerde bu seçim çokkk tehlikeli demedi demeyin rüz gar ziya hocadan yana
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101551)
18 Nisan 2023 Salı 11:28
yani yine en dogrusunu ALLAH. bilir ama durum ortada ziya hoca bi aksılık olmaz.ise .bence ses getirecek oy potansiyeline sahip ve artık insanlar.alternatif yok demezler .ziya hoca muhazafakar bir aile ve bir insan.ve akabinde zaten.malum hükümetin.ortagi.yani.birlerine oy verilecek ise niye ziya hoca olmasın ki.evet.zav çetin yo.mamoste.ho yen.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101550)
18 Nisan 2023 Salı 11:14
ben ziya hocanin birinci derce yakınlarını taniyorum.yani ailesini gerçekten de samimi.ve dürüst insanlar.hele münir.hoca .mütevazi.kişiligi ve dürüstlügüylen her zaman.seviyesini.korumuş.bi insan e bu da abisi. mutlak bu da .ayni.kişilige sahipdir.haydi hayirlisi olsun insallah.hepimiz.için .memleket için.huzur için.en azında zanetmiyorum hoca bazılari gib desin bizdenmisin .yok biz seferogularındanız. bilmem kim baba.kim aga.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101532)
18 Nisan 2023 Salı 05:20
Bir sivanli olarwk benim oyumda m ziya buyankaraya
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101524)
18 Nisan 2023 Salı 02:00
Komando ziya geçen yerel seçimlerde infaale yol açan eski bir olayını kamuoyuna sundular bunu Başkana bizzat sormak isterdim çünkü geçen seçimde kendisine oy vermiştim bunun cevabını netleştirme den sanırım Bu sefer vermem
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101582)
19 Nisan 2023 Çarşamba 00:59
@Misafir Kullanıcı Yalandan kim ölmüş kardeşim. Bunların mantığı bu sen çamur at yapışmazsa izi kalır. Kimlerin uydurduğunu iyi biliyorum. Mansur Yavaşın açıkladığı mal beyanına bak. Feyziyi anlatmaya gerek yok. Coşkunu bilmeyen yok. Delilsiz kanıtsız şeylere inanmayalım. Bunu söyleyenler bir kanıt getirsin o zaman görürüz. Hoca adamdır tek diyeceğim bu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101508)
17 Nisan 2023 Pazartesi 22:48
Bu açılış haberi 1 günde 7000 küsür okunmuş. Akp haberi ise 3 gunde 5000. Bingöl kararını vermiş galiba. Bize hayırlı olsun demek düşer.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101501)
17 Nisan 2023 Pazartesi 21:47
Akp saltanat sistemine son verilsin nedir eski belediye başkanı tekrar cıkıyor yiğenlerini hepsini belediyeden işe soktu torpillen şimdi tekrardan aday inş cıkmaz bu sefer HDP VE Refahdan bu 2 sinden tek cıkar akp kaybeder.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101492)
17 Nisan 2023 Pazartesi 21:15
Sivanlılar olarak Oyumuz bu sefer Ziya hocaya Saltanat sistemini bitireceğiz.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın