KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Dövizdeki düşüşü çocukları sevindirerek kutladılar

Bingöl Müteahhitler Birliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladığı TL'ye destek paketi sonrası döviz ve altında yaşanan ani ve sert düşüşü çocukları sevindirerek kutladı.

Dövizdeki düşüşü çocukları sevindirerek kutladılar
21 ARALIK 2021 SALI 17:45
24
3004
6
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan TL'ye destek paketi, döviz ve altında sert düşüşe neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı TL'ye destek paketi piyasaları olumlu etkiledi. 

Bingöl Müteahhitler Birliği, döviz ve altında yaşanan düşüşü çocukları sevindirerek kutladı.  Anadolu Bingöl FK Kuzgunlar'ın genç sporcularıyla bir araya gelen Bingöl Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, genç sporculara forma dağıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz kurundaki yükselişe müdahale etmek için açıkladığı TL'ye destek paketinin piyasalara olumlu yansıdığını söyleyen Bingöl Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bürlükkara, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı TL'ye destek paketi, iş dünyasına ve vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Umarım bu müdahalelerin olumlu sonuçlarını ülkece, milletçe en kısa zamanda göreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin ve ekonomimize yön veren bütün kurumların döviz ve altında yaşanan hareketliliğin önüne geçmek için atacağı her türlü adıma sonuna kadar destek veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Döviz kurunda yaşanan ani ve sert düşüş sonrası sevinçlerini çocuklarla paylaşmak istediklerini söyleyen Bürlükkara, “Birlik ve beraberliğimiz sayesinde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluğun olmadığına inanıyoruz. Bizlerde ülkemiz, milletimiz adına yaşanan bu olumlu gelişmeleri çocuklarımızla kutlamak istedik. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, geleceğe güvenle bakmaları adına, bizlerden daha iyi koşullarda yaşamaları için atılan her türlü adımın, alınacak her türlü kararın yanındayız.”

Bingöl Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bürlükkara, döviz kurundaki yükselişin inşaat sektöründe belirsizliğe neden olduğunu belirterek, döviz kurundaki ani düşüşün önümüzdeki günlerde bu belirsizliği tamamen ortadan kaldırmasını umduklarını söyledi.

Bürlükkara, “İnşaat sektörünün en önemli sorunu önünü görememek, bu da bizi daha temkinli olmaya itiyor. Maliyet artışının nerede duracağını bilmediğimizden, önümüzdeki yıl başlayacağımız projelerde fizibilite çalışmaları yapamıyoruz. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı TL'ye destek paketi sonrası döviz ve altın kurunda yaşanan bu ani ve sert düşüş, iş dünyasının önündeki sisin dağılmasını sağladı. TL'ye destek paketinin iş dünyası tarafında da desteklenmesi gerekiyor. Sektördeki artan maliyetlerin düşmesini bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından atılan bu ilk adımın sonuna kadar desteklenmesini istiyoruz. Önümüzdeki günlerde zam haberleri ve artan maliyetlerle tekrardan karşılaşmamak adına, piyasalardaki bu olumlu havayı devam ettirecek her türlü adım desteklenmeli.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87972)
22 Aralık 2021 Çarşamba 16:33
Ne oldu peki? Mazot benzin yerinde kaldi vergiye cevirdiler, un mu ucuzladi yok dun 10 lira daha zamlandi yag mi ucuzladi 5 lt lik yag yok. Tv desen dun 7 bindi aha bugun 8800 yazmis beko
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87970)
22 Aralık 2021 Çarşamba 16:04
Paranıza sahip çıkın , Enflasyona göre hareket ediniz.Naçizane böyle düşünüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87962)
22 Aralık 2021 Çarşamba 11:07
Eşeğimizi çalmışlar semerini geri verdiler davul zurna ile kutlayanlar var. Nas deyip insanları faize yönlendirenler ve buna inananlar var. Ne günlere kaldık. Artık gözlerinizi biraz açın. Hiçbir şeye körü körüne bağlanmayın. Biraz sorgulayın.....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87961)
22 Aralık 2021 Çarşamba 06:30
Bir ileri iki geri yaptınız bu yüzden altının düşeceğini ön gördürtmediniz. altın fakirin güven kapısıdır hanımının altınları dahil ev almaya çalışan asgari ücretli beni mahfettiniz altın fiyatları yere çakıldı 200 bin tl eridi gitti fakat evlerde kıpırdama yok olmayacakta. Madem yapabiliyordunuz neden ev fiyatlarını yükselttirdiniz şimdi ne olacak ben birdaha ...... para biriktiremem asla. Mahfettiniz beni mahfettiniz mahfettiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87958)
21 Aralık 2021 Salı 22:02
Eyvalla doların düşmesi iyi tabi genel anlamda sizin yaptığınız bu katkı Allah rızası için olmasını çok isterdim ama değil çocuklar mahsum onları kullanmayın eski oyunları oynayın tutar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87955)
21 Aralık 2021 Salı 19:16
Tepeden bozanlar bunlar mi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87969)
22 Aralık 2021 Çarşamba 14:44
@Misafir Kullanıcı bunlar tepeden bozanlar mı bilemem ama sen koyun sürüsündensin. o belli
11.05.2024
15:50
Bin Dekarlık alanda Yedisu horoz kuru fasulyesi ekilecek
Bin Dekarlık alanda Yedisu horoz kuru fasulyesi ekilecek
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Burhan Bahadır: 'Bu yıl çiftçilerimize yüzde 75'i hibeli 17 ton Yedisu Horoz Kuru Fasulyesi dağıttık. Pazar noktasında da gerekli desteği sunuyoruz. Verimli bir yıl olursa, çiftçimizin yüzü gülecek inşallah' dedi.
11.05.2024
15:14
Gündüz evde anne, akşam vatan nöbetinde
Gündüz evde anne, akşam vatan nöbetinde
Bingöl'de yaşayan 4 çocuk annesi Erdem Feyzi, 8 yıldır güvenlik koruculuğu yapıyor. Hem çocuklarını büyüten hem de vatan nöbeti tutan anne Erdem Feyzi, 'Evde çocuklarımın başındayım, sonra görev başına geliyorum. Çocuklarımı sevdiğim kadar vatanımı da seviyorum' dedi.
11.05.2024
14:43
Bingöl`ün ‘Tarımsal Üretimin Planlanması` için toplandılar
Bingöl'ün 'Tarımsal Üretimin Planlanması' için toplandılar
Toplantıda, özellikle Bingöl'e yönelik 2025-26-27 yıllarını kapsayan 3 yıllık bitkisel üretim planlamaları, son yıllara ait üretim verileri gibi konular ele alındı.
11.05.2024
14:17
Bingöl`ün rafting yıldızları Türkiye derecesi yaptılar
Bingöl'ün rafting yıldızları Türkiye derecesi yaptılar
450 sporcunun katılımıyla Düzce'de düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonasına Bingöl'den Genç İnönü Ortaokulu yıldız erkeklerde Türkiye 2'incisi, Genç Şehit Murat Yıldırım MTAL ise genç kızlarda Türkiye 3'üncüsü oldu.
11.05.2024
13:36
Bingöl`deki silahlı saldırılarla ilgili 3 gözaltı
Bingöl'deki silahlı saldırılarla ilgili 3 gözaltı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, çalışmalar sonucunda 3 adet şarjörleriyle birlikte ele geçirildiğini, 3 şüpheli şahsın gözaltına alındığını, şüpheli şahıslardan birinin aranma kaydı bulunduğunun tespit edildiğini bildirdi.
11.05.2024
13:09
Polis müdahale etmese 700 Bin TL dolandırılacaklardı
Polis müdahale etmese 700 Bin TL dolandırılacaklardı
Tüm uyarılara rağmen Bingöl'de telefon dolandırıcılarına inan iki vatandaş, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin girişimleriyle 700 Bin TL'yi dolandırıcılara kaptırmaktan son anda kurtuldular.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın