KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

'Efsane Bingölspor ruhunu yeniden dirilteceğiz'

Basın buluşmasında 12 Bingölspor'un bu yılki hedefini 'mutlak şampiyonlukla 3. Lige yükselmek' olarak açıklayan kulüp başkanı Mehmet Engin Özturan; 'Bunu da şehir olarak el ele vererek başaracağız. Tek beklentimiz manevi destek. Bu birliktelikle efsane Bingölspor ruhunu yeniden dirilteceğiz' dedi.

15 AĞUSTOS 2023 SALI 16:32
10
2248
2
AA aa

Bölgesel Amatör Ligi (Bal) temsilcilerimizden 12 Bingölspor'un güçlü kadro oluşturup başarılı bir hazırlık süreci yürüten yeni yönetimi, Bingöl basınıyla buluştu. Belediye Konukevi'nde gerçekleştirilen buluşmada soruları yanıtlayan 12 Bingölspor yönetimi, hedeflerini paylaşıp yeni sezona dair önemli mesajlar da verdi.

Özturan, yeni sezon için hazırlıklarını tamamladıklarını ve önümüzdeki günlerde takımın Bolu kampına katılacağını açıkladı.

“Hedefimiz mutlak şampiyonluk”

Yönetim kurulu olarak önemli bir sorumluluk üstlendiklerini ve güzel bir uyumla 12 Bingölspor'u hedef noktaya taşıma arzusunda olduklarını belirten 12 Bingölspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Engin Özturan, “Sezona geç başlasak da önemli bir mesafe katettik. Şimdiye kadar 17 futbolcu transfer ettik. Güçlü bir kadro oluşturduk ve Allah'ın izniyle bu sezonu şampiyon tamamlayıp 3. Lige çıkacağız. Üç yıllık planlamamızda ise hedefimiz 2. Lige yükselmek. Buna inanıyor ve bu inançla çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz” dedi.

“25 milyon liralık bütçe ile yola çıktık”

Siyasetten uzak, gençlerinin kötü alışkanlıklardan korunması ve şehrin bir tutku etrafında bütünleşip hoşgörü iklimini hakim kılmanın gayesini taşıdıklarının altını çizen Başkan Özturan; “Şeffaflık ve hesap verebilirlik temel ilkemizdir. Ne yaptıysak ne harcadıysak bunu da kamuoyuyla paylaşacağız. Yaklaşık 25 milyon liralık bir bütçe ile yola çıktık. Her 6 ayda bir internet sitemizde gelir gider tablomuzu paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Altyapı konusunu önemsiyoruz”

Hedefleri arasında kendi kendine yeten bir Bingölspor oluşturmak olduğunu aktaran Özturan, tesisleşme alanında da bir dizi planlamalarının olduğunu dile getirdi.

Özturan; “Altyapı konusunu önemsiyoruz. Bu alanda çalışmalarımız olacak. Ülke geneli 5 bölgede futbolcu havuzu oluşturmayı planlıyoruz. Öte yandan spor tesisleri ve stadyum projesi var. Ayrıca Hasarek'te bir spor tesisi projemiz var. Kamp merkezleri ile kulübe gelir elde etmeyi planlıyoruz. Projelerimizi zamanla hayata geçireceğiz. Ayrıca bu sezonki maçlarımız ErTV'de canlı olarak yayınlanacak”

“Manevi birlik ve sahiplenme ile başarı gelecektir”

Mali konuda geçmiş dönemlerde yaşanan sıkıntılara dair yöneltilen bir soruya “Para elbette önemlidir ama tek çözüm de değildir” yanıtını veren Başkan Özturan; “Yönetim kurulu olarak imkanlar dahilinde yapılabileceklerin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Bizim bu aşamada beklentimiz mali değil, manevidir. İstiyoruz ki, şehir birlik olsun ve başarı meşalesini hep birlikte yakıp ileriye koşalım. Halkımız takımı ne kadar çok benimser, ne kadar fazla manevi açıdan sahip çıkarsa bunun sahaya yansıması da pozitif yönde olacaktır. Tribünlerde küfür olayını kesinlikle istemiyoruz. Misafir edeceğimiz takımlara karşı Bingöl misafirperverliği ile Fair-Play örneği göstereceğiz. Tribünlerin dolu olduğu, tezahüratların bol yapıldığı, antrenmanların da benzer atmosferde gerçekleştiği bir ortamda futbolcularımız da motive olacak ve daha güçlü bir mücadele sergileyecektir. Bunu geçmişte başarmış bir halkız, yeniden başarmamız için de herhangi bir engel yok” diye konuştu.

Teknik Direktör Koç; “Şehrin manevi desteğine ihtiyacımız var”

Transferler konusunda bilgi veren 12 Bingölspor Teknik Direktörü Erhan Koç, diğer kulüplere göre yeni sezon çalışmalara 1 ay geç başlamalarına rağmen azimle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek “Malzeme alımı ve kamp çalışmaları yaptık. Bu süreçte koordineli bir şekilde çalıştık. Transfer listemizi büyük ölçüde tamamladık. Sorunsuz bir yönetimimiz ve bütçemiz var. Takımda iç dengeleri ve şehri kabul edecek futbolcuları tercih ettik. Bu duygumuzu şehre yayarsak taraftar da artacaktır. Bütün şehrin manevi desteğine ihtiyacımız var. Yönetim, takım ve taraftar… 12 Bingölspor'u hak ettiği yere getirmek için mücadelemiz azimle sürecek. Zeki, Bilal ve Hüseyin'i takıma dahil ettik. Transfer noktasında 5 futbolcu daha ilave etmeyi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Takım Kaptanı Zeki Korkmaz da “Tek derdimiz 12 Bingölspor'u hak ettiği yere getirmektir. Taraftardan tek beklentimiz takıma sahip çıkılmasıdır. Burada takım olarak bir aile ortamı oluşturduk. Kulübü, küçük-büyük herkes sahiplenmiş durumda. Güzel bir lig olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103295)
17 Ağustos 2023 Perşembe 13:43
Bravo Başkana mali destekten ziyade manevi olarak Bingöllüleri yanında görmek istiyor hadi şimdi sıra Bingöl halkında
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103287)
17 Ağustos 2023 Perşembe 09:18
'Transfer listemizi büyük ölçüde tamamladık. Transfer noktasında 5 futbolcu daha ilave etmeyi düşünüyoruz.' Hocam sen ne içiyorsun
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
12.05.2024
16:22
Bingöl`de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın