KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Guldarlılarla buluşan Vali Usta; 'Ütenin yanındayım'

'Tarım ve üretimden alacağımız güç asli ve kalıcı gücümüz olacaktır' diyen Vali Usta; 'Bingöl Valisi olarak bu şehirde üretim adına atılacak her adımın yanında olacağım' dedi.

Guldarlılarla buluşan Vali Usta;
28 EYLÜL 2023 PERŞEMBE 16:56
7
1486
1
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Vatandaşla Buluşma / Halk Toplantıları kapsamında Akdurmuş (Guldar) köyü sakinleriyle bir araya geldi. Programda Vali Ahmet Hamdi Usta'ya, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur, İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Butaku ve Köy Muhtarı Mahmut Bahadır refakat etti.

Köy camisi meydanında gerçekleşen programın açış ve selamlama konuşmasını Köy muhtarı Mahmut Bahadır yaptı. Daha sonra söz alan Akdurmuş (Guldar) Köyü sakinleri taleplerini, sorunlarını ve önerilerini dile getirdiler.

Vali Usta: “Üretim adına atılacak her adımın yanında olacağım”

Vali Usta ise kamuoyunda ‘Guldar Domatesi' olarak bilinen ve bu yıl Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alan domates üreticilerini tebrik ile başladığı konuşmasında ‘İlimiz genelinde Coğrafi İşaret Tescil Belgesi almış beş ürünümüz var. Bunlardan biri olan Guldar Domatesi de bu köyümüzde, siz değerli üreticilerimizin emekleri ile yetişiyor. Öncelikle Bingöl'ümüzün ekonomi gücüne katkılarınız için teşekkür ediyorum. ‘Guldar Domatesi' hakikaten farklı bir tat, özgün bir lezzet. Ziyadesiyle Coğrafi İşaret Tescil Belgesini hak ediyor. Bu konuda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Tarım ve üretimden alacağımız güç asli ve kalıcı gücümüz olacaktır. Devletimizin ve hükümetimizin bu konuda ciddi teşvikleri ve destekleri var. Bingöl Valisi olarak bu şehirde üretim adına atılacak her adımın yanında olacağım. Devletimizin çiftçimize, esnafımıza, sanayicimize sunduğu imkanların en üst düzeyde kullanılması ve bu şehrin sosyal ve ekonomik çehresinin daha da gelişmesi için daima destekçiniz olacağım' dedi.

Akdurmuş (Guldar) köyünde gerçekleşen Vatandaşla Buluşma / Halk Toplantısı programı, domates üreticilerinizin Vali Usta'ya üretim süreçleri, Pazar konusu, ürünün tanıtımı/reklamı ve hedefleri hakkında verdikleri bilgiler ile sona erdi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104153)
28 Eylül 2023 Perşembe 17:52
bence bu vali memlekete çok şey kazandıracak
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın