KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

'Hocamızı 'Adil Devlet ve İnsanca Yaşam' temasıyla andık'

Saadet Partisi Bingöl İl başkanı M.Fatih Tiryaki: 'Partimiz tarafından her yıl farklı bir temayla yapılan, Rahmetli Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hocamızı anmak ve anlamak programları neticesinde, bu yılda Şubat Ay'ının son haftasında ilimizde bir dizi çalışmalar gerçekleştirdik. Bu yıl Hocamızı 'Adil Devlet ve İnsanca Yaşam' temasıyla andık.'

`Hocamızı `Adil Devlet ve İnsanca Yaşam` temasıyla andık`
01 MART 2022 SALI 15:21
6
1509
3
AA aa

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanlığı tarafından vefatının 11. Sene-i devriyesinde Merhum Prof.Dr. Necmeddin Erbakan'ı Anmak ve Anlamak üzere bir dizi programlar gerçekleştirildi.

Programlar hakkında basın açıklaması yapan  Saadet Partisi Bingöl İl başkanı M.Fatih Tiryaki ;

‘'Partimiz tarafından her yıl farklı bir temayla yapılan, Rahmetli Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hocamızı anmak ve anlamak programları neticesinde, bu yılda Şubat Ay'ının son haftasında ilimizde bir dizi çalışmalar gerçekleştirdik. 

Bu yıl Hocamızı ‘'Adil Devlet ve İnsanca Yaşam'' temasıyla andık.

25 Şubat Cuma günü Genel Başkan Yardımcımız ve parti sözcümüz Birol Aydın ve Gik üyemiz Muammer Bilgiç başkanlarımızın katılımıyla; İlimizde bulunan Sivil toplum kuruluşları ve Sendika ziyaretleri gerçekleştirdik. Kesk ve Memur Sen ziyaretlerinin ardından, teşkilat mensuplarımızla bir araya gelindi ve Rahmetli Erbakan Hocamızın bize miras bıraktığı ‘'Yaşanabilir bir Türkiye'' ‘'Yeniden büyük Türkiye'' ve ‘'Yeni bir Dünya'' idealinin;  ''Yaşanabilir bir Bingöl'' ile nasıl mümkün olabileceğini konuştuk.

26-27 Şubat tarihlerinde, İlimizin farklı noktalarında Erbakan Hocamızın hayatının anlatıldığı Milli Gazete özel sayısını halkımızla buluşturduk.

 28 Şubat tarihinde İlimiz Ulu camiin de öğle namazını müteakip Rahmetli Hocamız için Mevlid_i Şerif Programı düzenledik. 28 Şubat darbe sürecinde Hocamızı yalnız bırakmayan insanımızın, programımızda da bizleri yalnız bırakmaması, bizleri ayrıyeten mutlu etmiştir. Katılan herkese teşekkür ederiz.

Bu programlar kapsamında, İlimizin Erbakan Hocamıza ve onun ideallerine büyük ölçüde destek verdiğine bir daha şahid olduk.

Özellikle bugünlerde 28 Şubat darbesinin karşısında olduğunu ifade edip, o darbenin gerçekleşmesi ile hayat bulan kesimlerin,28 Şubat darbesi ile alakalı basın açıklamaları yapmaları ve bu açıklamalarda Rahmetli Erbakan Hocamızın ismini dahi zikretmemeleri de kabul edilir bir durum değildir.

Hususla alakalı Erbakan Hocamızı anmanın yeterli olmayacağı, Hocamızı anmanın, onu anlamakla anlam bulacağının herkes tarafından iyi bilinmesini isteriz. Zira ''Yanlışın en tehlikelisi doğruya en yakın olandır''. Doğruyla yanlışı karıştırmamak ve Hocamızın mirasına sahip çıkmak için

1-Hocamızın vefat edinceye kadar Saadet Partisi Genel başkanı olduğunun,

2-Saadet Partisinden başka bir Partide bende Milli görüşçüyüm denmesinin Hocamızın tabiriyle'' Palyaçoya benzemek'' olduğunun,

3-Hocamıza ve onun benimsediği değerlere sahip çıkmanın ancak Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi ile mümkün olunabileceğinin bilinmesi gerekir.Bu bağlamda Rahmetli Necmeddin Erbakan Hocamızın vefatının sene-i devriyesinde hocamıza rahmet diler, tüm Bingöllü hemşehrilerimizi Hocamızın ideallerini uygulamak için birlikte çalışmaya Partimize davet ederiz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89869)
02 Mart 2022 Çarşamba 12:56
Memur sen Ak Partiyi bitirdi şimdi muhalefet belki iktidar olur diye saadet partisini mi destekleyecek. Ak parti yönetimi bunlara dikkatlice baksın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89867)
02 Mart 2022 Çarşamba 11:35
Boş insanlar topluluğu kimlere kalmışız habire bak...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89834)
01 Mart 2022 Salı 19:25
Sağdan sola kadar olanlar siz hocaya kurban olasınız. İnsanlığa yaptıklarının çeyreğini yapsaydınız
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın