KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2024 Perşembe
°C

İş İnsanından Bingöl'e Kur'an Kursu ve Cemevi

Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, kente taziye evi, Kur'an kursu, Kültür Mahallesi muhtarlık hizmet binası, belediye koordinasyon merkezi ile Cemevi kazandırıyor.

İş İnsanından Bingöl`e Kur`an Kursu ve Cemevi
07 NİSAN 2022 PERŞEMBE 15:51
13
2878
11
AA aa

Bingöl Belediyesi, İl Müftülüğü ve Bingöllü iş insanı Kanada merkezli Van Horne Construction Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Zeki Mert arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen törende konuşan Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentin en büyük mahallesi olan Kültür Mahallesi'nde taziye ve Kur'an kursu ile muhtarlık hizmet binası ihtiyacının hayırsever iş insanı Fesih Zeki Mert tarafından giderileceğini ve belediye olarak her türlü kolaylıkları sağlayacaklarını söyledi.

İş insanı Mert'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Arıkan, “Bugün ilimize katkı sunacak, vatandaşlarımıza hizmet noktasında epeyce kolaylıklar sağlayacak hizmetleri ile ibadethaneleri sözleşme altına aldık. Hayırsever iş insanımızdan Alevi vatandaşlarımız için de cemevi yapımı sözü almıştık. O projeyle ilgili de çalışmaları mevcut, İnşallah yakın zamanda sözleşmesini imzalayacağız. Tüm bu hizmetlerimizin ilimize hayırlı olmasını diliyor, hemşehrimize ilimize sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür Mahallesi'nde inşa edilecek Kur'an kursunun özellikle gençlere fayda sağlayacağını belirten İl Müftüsü Mustafa Topal ise, “Rabbim vatana ve millete faydalı, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, Kur'an ahlakı ile ahlaklanmış bir nesil yetiştirmeyi cümlemize nasip etsin. Kur'an kursumuzun tamamlanmasıyla İnşallah buradan dinini diyanetini bilen, ilimize ve ülkemize hayırlı evlatlar yetişecek. Bununla birlikte Alevi kardeşlerimizin talep ettiği Cemevi projesine sağlanan destekten ötürü de son derece memnunuz. Rabbim hayırsever iş insanından razı olsun. Tüm hizmetlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hemşehrilerine hizmet noktaları oluşturmaktan, hayatlarını bir nebzede olsa kolaylaştırmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, “Kadim şehrimize hizmet etmeyi, vatandaşlarımıza yararlı olmayı nasip eyleyen Rabbime şükürler olsun. Bugün burada sözleşmelerini imzaladığımız yatırımları en kısa zamanda ilimize kazandıracağız İnşallah. Yatırımlar noktasında her türlü kolaylığı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Erdal Arıkan ile İl Müftümüz Sayın Mustafa Topal hocamıza sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı ve uğurlu eylesin, tüm yatırımlarımızı tamamlamayı nasip eylesin İnşallah” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91420)
11 Nisan 2022 Pazartesi 04:45
inanc noktasinda esit olmasi sevindirici olsa da bir alevi olarak okul, kutuphane, muze, kultur yerleri acilmasini daha cok tercih ederdim. milleti acliga cehalete vitaminsizlige mahkum ettikce daha cok ibadet yeri aciyorlar, daha cok din simsarligi yapiyorlar. biz de vitaminsizlikten mışıl mışıl uyuyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91393)
10 Nisan 2022 Pazar 02:22
kuran kursu acip duruyorlar, sirf birileri para kazansin diye. ayiptir gunahtir, allah görüyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91373)
09 Nisan 2022 Cumartesi 10:09
bingölün ihtiyacı taziye evimi allahtan korkun gazi ilk öğretim okulu ile saray içi ilk öğretim okulu sınıf mevcutları 40,45 kişilik tokiler bitince düşünemiyorum bu sayı dahada artacak sn başkan neden okul ihtiyacı giderilmiyor tokide projeye okul dahil edilebilirdi. din siyaseti yapıyorsunuz.evet bingölde alevi vatandaşlarımız var cem evi ihtiyaçtır.kültür mahallesi ve inalıda 3 tane taziye evi var yeterli bence .inalı mah .sağlık ocağı ihtiyacı var bence daha gerekli. israf haramdır vatandaşın ihtiyacı iş aş olmuş.insanlar evine bu ramazan ayında binbir zorlukla ekmek götüremiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91355)
08 Nisan 2022 Cuma 21:22
Bu adam bana tekin gelmiyor bakalım ne çıkacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91354)
08 Nisan 2022 Cuma 20:50
Yahudilerin İbadethanesi Sinegog, Hristiyanların Kilise,Müslümanların ise CAMİÎdir...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91401)
10 Nisan 2022 Pazar 16:02
@Misafir Kullanıcı Müslümanların Mescittir. Cemevi de bir çeşit mescittir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91332)
08 Nisan 2022 Cuma 13:51
İslamda yalnızca ve sadece bir ibadethane vardır. O da yalnızca ve sadece CAMII'dir. İSLAM'da Camii'nin alternatifi olan herhangi bir ibadethane yoktur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91415)
11 Nisan 2022 Pazartesi 01:25
@Misafir Kullanıcı 20 milyon Alevi bizim ibadethanemiz Cemevi'dir diyor, siz değildir diyorsunuz. Bu ne kadar mantıklı sizce?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91328)
08 Nisan 2022 Cuma 13:37
Allah razı olsun. Bizim yerli zenginlerimiz utansın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91311)
08 Nisan 2022 Cuma 04:31
Bu adam papa gibi nerden çıktı cem evi ve Kuran kursu. İnşallah tamamlayıp teslim eder. Bingölde herşey resimlerde kalıyor malesef
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91303)
08 Nisan 2022 Cuma 00:16
Bir kütüphane hepsinden daha faydalı olurdu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91295)
07 Nisan 2022 Perşembe 20:55
Cem evini anlamadık. Onların dini ayrımı, yok eğer aynı değilse ibadethaneler niye ayrı?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91352)
08 Nisan 2022 Cuma 19:42
@Misafir Kullanıcı Güzel kardeşim mesele kabul etmek yada etmemek değil. Hepimiz müslümansak ibadet yerlerimiz neden ayrı. Allahın böyle bir uygulaması varsa bizde acıkla bilelim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91322)
08 Nisan 2022 Cuma 12:38
@Misafir Kullanıcı Alevileri oku araştır be kardeşim, her insanin her toplumun inancina ibadetine saygı duymak gerekir. Inançlarını sorgulayamayız,üç günlük dünya hepimize yeter, yeterki birbirinizi saygıyla kabul edelim,
09.05.2024
18:10
`Sesimin Yankısı` yarışması düzenlendi
'Sesimin Yankısı' yarışması düzenlendi
Bingöl'de ön elemeleri başlayan 'Sesimin Yankısı' yarışması büyük talep gördü. Bingöl ve bölgeden yaklaşık 100 kişinin başvurduğu yarışmada finalistler 20 Mayıs'ta sahne alacak
09.05.2024
00:55
Kamuda hedef 100 milyar liralık tasarruf!
Kamuda hedef 100 milyar liralık tasarruf!
Kamuda harcamaları en aza indirmek için uygulanacak tedbirlerle, harcamalar en aza indirilecek. Tedbirler kapsamında zorunlu olmadıkça bina ve araç kiralamaları yapılmayacak, tanıtım ve eğitim gibi etkinliklere ara verilecek… Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından yürütülen tedbirlerle birlikte 100 milyar lira tasarruf hedefleniyor.
09.05.2024
00:53
112 çalışanlarının sorunlarına çözüm çağrısı
112 çalışanlarının sorunlarına çözüm çağrısı
Sıkıntıları paylaşıp çözüm önerilerini aktaran Türk Büro-Sen Bingöl Şube Başkanı Salim Yatağan: 'Türk Büro-Sen olarak Bakanlık ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yetkililerin yaptığı olumlu çalışmalara rağmen, artan iş yükü ve yeni eklenen görevlerle mevcut sorunlara yenilerinin eklendiği görülmüştür' dedi.
09.05.2024
00:52
Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Sağlık Haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.
08.05.2024
18:06
Üniversite öğrencilerinden Gazze`ye destek
Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek
Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.
08.05.2024
18:05
Bingöl`de trafik standı açılıp halk bilgilendirildi
Bingöl'de trafik standı açılıp halk bilgilendirildi
Bingöl'de trafik etkinlikleri çerçevesinde jandarma ve polis ekipleri tarafından kurulan trafik stantlarında hem bilgilendirme yapıldı hem öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın