KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Kaptanoğlu dümeni Karadeniz'e çevirdi

Kamu kurumlarını aktif çalıştırmasının yanı sıra gençlere ilgisi ve toplumla yakın ilişkisiyle dikkat çeken Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, gençlerle beraber Karadeniz turuna çıktı.

Kaptanoğlu dümeni Karadeniz`e çevirdi
03 MART 2022 PERŞEMBE 13:57
6
1403
3
AA aa

Genç ilçesine atandığı günden bu yana sportif ve kültürel faaliyetlere önem vermesi ile bilinen Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Genç İlçe Spor Müdürlüğünün yürüttüğü eylem planı kapsamında kurum amirleri ve öğrenciler ile beraber Karadeniz gezisine çıktı. Gezide dostluk rüzgarları eserken, Eski Genç Kaymakamı Murat Zorluoğlu ise Genç'ten giden kafileyle yakından ilgilendi ve Trabzon'un tarihi yerleri gezdirildi.

“KÜLTÜREL KAYNAŞMA SAĞLANDI”

Gezi kapsamında ilk olarak Türkiye Kupasında mücadele eden Trabzonspor – Antalyaspor maçı izlenildi ve gençler unutulmaz bir gün yaşadı. Sonraki günlerde ise Trabzon'un tarihi mekânları öğrencilere tanıtıldı ve kültürel kaynaşma ortamı sağlanmış oldu.

KAPTANOĞLU: “HOŞGÖRÜ VE SAMİMİYET ORTAMI OLUŞUYOR”

Göreve başladığı ilk günden bu yana Genç ilçesinde devlet ile vatandaş kucaklaşmasını önemsediklerini dile getiren Kaymakam Kaptanoğlu,gezi ile sağlam temellere dayanan bir kardeşlik köprüsü kurduklarını belirtti. Kaptanoğlu, ”Karşılıklı ziyaretler ve sosyal, kültürel, sportif etkinlikler;  kültürel kaynaşmayı daha da kuvvetlendiriyor. Hoşgörü ve samimiyet ortamı oluşuyor” dedi.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR”

Trabzon'a ayak bastıkları andan itibaren kendilerini bir an olsun bile yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini ifade eden Kaymakam Kaptanoğlu, “Başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Ahmet Adanur, Fen İşleri Daire Başkanı Sayın Murat Öztürk ve bizleri kardeşlik babında kucaklayan tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı. (Genç Havadis)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89964)
04 Mart 2022 Cuma 09:14
Geldiği günden beridir elinden geleninin fazlasını memleket için yapıyor. Doğru olanı yaptığı zaman da bizim millet böyle gelmiş böyle gider mantığı ile hareket ediyor. Halk bile bu kadar kendi yaşadığı yere faydası olmadı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89934)
03 Mart 2022 Perşembe 21:20
Neden karede hiçbir kadın yok. Acaba neden!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89962)
04 Mart 2022 Cuma 09:05
@Misafir Kullanıcı Neyin filmini izlemek istiyorsun. Dizi veya sinema çekimi mi yapılıyor.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın