KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

Kent Meydanı ihaleye çıkıyor

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Kent Meydanı' projesinin 9 Haziran'da ihale edileceğini duyurdu.

Kent Meydanı ihaleye çıkıyor
19 MAYIS 2022 PERŞEMBE 17:24
7
3668
7
AA aa

Valilik binasının tamamlanmasıyla boşalacak olan mevcut hükümet konağı ile eski İl Özel İdaresi alanının, altı otopark üstü kent meydanı olarak planlanıyor. Kent meydanı projesi, kentteki otopark sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak.

“Şehrimize yeni değerler kazandırmaya devam ediyoruz.” diyen Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kendi sosyal medya hesabı üzerinden projenin 9 Haziran'da ihale edileceğini duyurdu. Başkan Arıkan'ın paylaşımı şöyle:

“Şehrimize yeni değerler kazandırmaya devam ediyoruz. Kent meydanı, yeraltı otoparkı ve eski özel idaresi alanında inşa edeceğimiz modern park işimizin ihalesini, 9 Haziran 2022'de gerçekleştiriyoruz. Toplam alan: 20.941 m2 500 araçlık otopark”

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ‘Kent Meydanı' projesiyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada şu detayları paylaşmıştı:

“Kentsel yaşamın en önemli unsurlarından olan meydanlar, yaşadığımız şehrin kimliğini ortaya koymaktadır. Biz de bu doğrultuda hem şehrimizin ilk kent meydanını inşa etmek hem de ilimize yeni bir vizyon kazandırmak için çalışmalarımıza start verdik. İlimize yakışır bir meydan inşa etmek için çok yoğun mesai harcadık ve nihayetinde kafeteryası, millet kıraathanesi, sergi alanı ve yeşil alanlarıyla ilimizin vizyonuna, kent estetiğine uygun bir proje ortaya koyduk. Elhamdülillah kent meydanının proje ihalesi sürecini tamamlamış bulunuyoruz. Hükümet Konağımızda bulunan kamu kurumlarımızın taşınması ve yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla ilk meydanımız için ilk kazmayı vurmuş olacağız İnşallah.”

“OTOPARK SORUNU KALMAYACAK”

Kentteki otopark sorununun çözümüne de büyük oranda katkı sağlanacağını kaydeden Başkan Arıkan, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Çarşı merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu ve araç otopark sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yol genişletme ve yeni alternatif yollarımızla birlikte kent meydanı projemizde inşa edeceğimiz modern ve son derece kullanışlı kapalı otopark ile çarşı trafiğine nefes aldıracağız.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92514)
21 Mayıs 2022 Cumartesi 10:16
Yarabbi ya resullullah! Yine her yer beton yineee! Allahtan korkun bari allahtan, vallahi biktik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92505)
21 Mayıs 2022 Cumartesi 00:53
Cami yamuk duruyor. Allah aşkına bunu hangi .... yaptı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92495)
20 Mayıs 2022 Cuma 19:17
Kent meydanı projesi böyle olmamalı. Bu güzelim dörtyol parkının kıyımı. Beton parke alanlar minimize edilip, yeşil ve rekreatif alanlar çoğaltılmalı. Bu yanlış projeden tez zamanda dönülmeli. Yeterince beton her yer, şehir betonlaşmamalı!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92488)
20 Mayıs 2022 Cuma 13:18
Çok güzel bir proje olmuş Türkiye'nin 80 ilinde kent meydanı var Bingöl hariç. Bu kent meydanı yaklaşık 10 yıldır gündemde İnşallah kısa süre içerisinde yapılıp biter.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92479)
20 Mayıs 2022 Cuma 08:25
Yahu Allah rızası için bu projeyle ihaleye çıkmayın. Hiç mü vicdanınız sızlamıyor. Beton parke her taraf. Böyle meydan mı olur. Yazıklar olsun. Duyarlı olun biraz sayın Başkan. Bu belediyedeki mimar mühendisler ne yapıyor Allah aşkına. Buna nasıl dayanabiliyorsunuz. Ben yaptım oldu, demeye getirmeyin lütfen. Projeyi lütfen gözden geçirin. Bu haliyle çok ah alırsınız. Yazık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92473)
19 Mayıs 2022 Perşembe 21:09
Yazık değilmi bir kişi bingölün kararını veriyor..3 kat ise 2 kat otopark 1 kat dükkan yapsan daha iyi değilmi kiralar almış başını gidiyor..iş yeri olması demek bayagı insana istihdam kapısı olacak ...bari valilik ile dörtyol parkının altını dükkan yap olmazmı erdal begg
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92482)
20 Mayıs 2022 Cuma 09:26
@Misafir Kullanıcı Senin önerinde en az bu proje kadar basit ve işe yaramaz. Belediyeye önerim bi gidip diğer illerdeki projeleri incelesinler. BU projede bile ticari rant gözetilmiş. yazık bu ile arkadaş. Kimsede kalkıp itiraz etmiyor.
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın