KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Keskin; 'Bingöl'ün her ferdi daha iyi hizmet alacak'

Baba ocağı Genç İlçesi'nde adaylarla birlikte coşkuyla karşılanan ve burada açıklamalarda bulunan MHP Bingöl Milletvekili 1. sıra adayı Metin Keskin; 'Genç'in hakkı Genç'e teslim edilecek. Bingöl'ün her ferdi daha iyi hizmet alacak. Maddi, manevi, bürokratik her hakkınız için ailenizin bir ferdi olarak mücadele edeceğime baba ocağında kardeşlerime, abilerime, ablalarıma söz veriyorum.'

Keskin; `Bingöl`ün her ferdi daha iyi hizmet alacak`
10 NİSAN 2023 PAZARTESİ 00:48
37
4548
23
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl Milletvekili adayları Genç İlçesi'nde coşkuyla karşılandı. Vatandaşlarla buluşan adaylar, yoğun ilgi gördüler. Burada açıklamalarda bulunan 1'inci sıra adayı Metin Keskin, baba ocağında söz verdi; “Genç'in hakkı Genç'e teslim edilecek. Bingöl'ün her ferdi daha iyi hizmet alacak.”

Keskin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“40 yıl önce şartlar bizi bu topraklardan kopardı. Şartlara, tüm zorluklara inat baba ocağının dumanı hep tüttü. Baba ocağıyla bağımız kopmadı. Ekinimiz ekildi, evimizin misafiri hiç bitmedi. Kapımıza hiç kilit vurulmadı çok şükür. Ekmek davası bize çok yer gezdirdi ama ayaklarımız hep bizi baba ocağına getirdi.

Yıllardır gelip gittiğimiz baba ocağına bu defa hizmetkarınız olmak niyetiyle geldim. 18 aydır, hizmetkarınız olma niyetiyle buradayım. Ağır kanser hastası olan eşim, babam, çocuklarım ailemin yüzüne hasret kaldım.

Neden mi?

Sıladayken, sırf toprağımın kokusunu getirdiği için abi, kardeş olduğum hemşehrilerim için hizmet edebilmek amacıyla.

“SİZİN HUZURUNUZDA OLMAK, BÜYÜK BİR GURURDUR BENİM İÇİN”

Ben, Gençte doğdum. Genç'in evladıyım. Ailem dediğim sizlerin karşısına milletvekili adayı olarak çıkaran Rabbime şükürler olsun. Sizin huzurunuzda olmak, büyük bir gururdur benim için. Bugün burada sizlere konuşmak, sizleri dinlemek bir babanın evladıyla gurur duyma vesilesidir. Bundan şüpheniz olmasın.

18 aydır ev ev kapı kapı dolaştığımda hiç kimse ağzımdan başka isimler hakkında bir şey duymadı. Kimseyi kötülemedim, kimsenin önüne duvar olmadım. Aksine yol oldum, yol olurum dedim.

“BEN KARDEŞİNİZ, ABİNİZ, EVLADINIZ METİN'İM”

Gurbetlik çekenler bilir, sıladayken karşınıza çıkana memleketliye hemşehri gözüyle bakılmaz, kardeş gözüyle bakılır. Ben Kürüklü Celal'in oğlu Çaytepe'li Rahmetli Pakize hanımın oğluyum. Ben dünyaya gözlerimi Genç'te İstasyon mahallesinde açan Metin'im. Ben kardeşiniz, abiniz, evladınız Metin'im.

“BABA OCAĞINDA SÖZÜMDÜR…”

Genç'in hakkı Genç'e teslim edilecek. Bingöl'ün her ferdi daha iyi hizmet alacak. Maddi, manevi, bürokratik her hakkınız için ailenizin bir ferdi olarak mücadele edeceğime baba ocağında kardeşlerime, abilerime, ablalarıma söz veriyorum. İlerleyen günlerde projelerimizi açıkladığımızda beni daha iyi anlayacaksınız. Önünüzde saygı ile eğiliyorum. Rabbim evimizin, ailemizin, kardeşliğimizin birliğini, dirliğimizi bozmasın.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101239)
13 Nisan 2023 Perşembe 20:40
Allah rızası için siz mhp bngölden oy alacağınızı mı sanıyorsunuz mhp bingöle tanıtan ZİYA Hocayı harcadınız sizce unutulurmu bu olay hele düşünün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101120)
12 Nisan 2023 Çarşamba 12:11
Allahın izniyle MHP bingölde milletvekili çıkaracaktır. Çatlayanlar çatlasın, patlayanlar patlasın Genç bölgesini yok sayanlar vekil nasıl çıkarılacakmış Allahın izniyle görecekler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101136)
12 Nisan 2023 Çarşamba 16:40
@Misafir Kullanıcı Gençliler bize aday bize aday diye aglamayin. Feyzi babanızın size yaptığı iyiliği kim yaptı bu gune kadar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101112)
12 Nisan 2023 Çarşamba 11:00
ben arkadasi .tanımam.ama.bence bu seçim.çok.farkli ve süpriz.bi seçim olacak .5.partinin de .sansi eşşit.yani.5.vekil olsaydi .iyi olurdu.gerçi iyi ki bingöl de 3 kontejan var zaten.durum ortada.ideolojik.ve muhafazakar .diye anılan .partiler.dişinda.çok da degişen bir şey olmayacak ti haydi hayirlisi olsun insallah.kazasız belasiz bi seçim olsun.bu.sehir de ve ülkede.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100956)
11 Nisan 2023 Salı 13:42
Genç bir zamanlar Şeyh Sait ve Şeyh şerif gibi zatların karagahı iken şimdiki haline bakın. Hem bu Dünyada Hem diğer Dünyada 100 yıldır Bu ilçeyi bu hale getirmeye çalışan ve alet olan herkesin Allah kat be kat Hakkından gelsin. Özellikle Zıkte bölgesi bu işlere çok çabuk alet oluyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100955)
11 Nisan 2023 Salı 13:38
Bir Gençli olarak utanç duydum Allah bizi zaza yaratmış bu Türkçü'lük, Mhp'lik Ülkücülük nedir Ey Gençliler kendinize gelin. Devletimizi severiz ama bu tür hareketler çok ucuz ve kalitesiz görüntüler ve Davranışlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100944)
11 Nisan 2023 Salı 11:41
Sen MHP kimliğini kullanarak İzmir de Düğün salonlarına çökerek para kazanan bir kişisin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100942)
11 Nisan 2023 Salı 11:38
Yeter artık bu Gençlilere Yozgattaki Türk ırkı İnsanlar sizin kadar MHP'cilik Ülkücülük yapmıyorlar. Zazaların bir Onuru ve Şerefi var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100909)
11 Nisan 2023 Salı 09:26
Bu ara hanefi piyasada yok sosyal medyada yok ne oldu gurbancan, bir zamanlar en büyük yatırım birileri demştin bak yediler seni malacan. Sana da üzülüyoruk
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100908)
11 Nisan 2023 Salı 09:24
MAŞALLAH adam gibi adam tüm küsler yüklensin buraya memleket adam görsün, başarılar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101137)
12 Nisan 2023 Çarşamba 16:41
@Misafir Kullanıcı Evelallah pinokyo herkesten hesap soracaktır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100893)
11 Nisan 2023 Salı 06:43
Kahrolsun dewsirmeler yasasin kurd halki ve hakli mucadelesi yasasin seyh said ve seyh serif..kahr olsun binbasi kasimlar.yasasin coligggg.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın