KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Mesut Günaydın DEVA'dan aday adayı oldu

Deva Partisi'nden milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan İş İnsanı Mesut Günaydın; 'Sayın Ali Babacan liderliğinde Türkiye'nin aydınlık yarınlarına hep birlikte yürüyeceğiz. Bu yürüyüşün bir neferi olarak hizmete talibiz' dedi.

Mesut Günaydın DEVA`dan aday adayı oldu
15 MART 2023 ÇARŞAMBA 14:30
13
2523
9
AA aa

14 Mayıs 2023 günü yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için partilerin aday adayı başvuru kabulleri sürerken, siyasete yeni yüzler de dahil oluyor. Bu isimlerden biri de Bingöl'ün yerlilerinden olan ve inşaat sektöründe hizmet üreten Günaydın ailesinin öne çıkan ismi, iş insanı Mesut Günaydın oldu. Demokrasi ve Atılım Partisi'ne (DEVA) milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yapan Günaydın, müracaat dosyasını Deva Partisi İl Başkanı Sinan Baylas'a takdim etti.

“TÜRKİYE'NİN DEVASI OLMAYA TALİBİZ”

Sürecin hayırlara vesile olmasını dileyip tüm aday adaylarına başarılar dileyen Günaydın, hizmete ve halkın duasına talip olduklarını söyledi.

Türkiye'nin içindeki bulunduğu çalkantılı sürece dikkat çeken Günaydın: “Ekonominin, adaletin ve dahasının geldiği noktayı hepimiz görüyoruz. Gidişat kötü, yaralarımız her geçen gün daha da derinleşiyor. Bu olumsuzluklara dur diyebilecek, kötü gidişatı sonlandıracak kadrolarıyla ilk seçiminde önemli bir sıçrama yapmasını beklediğimiz Deva Partisi, hiç şüphesiz Türkiye'nin gelecek yıllardaki en önemli siyaset kurumu olacaktır. Bilgisi, birikimi, nezaketi ve siyasi ahlakıyla örnek olan liderimiz Sayın Ali Babacan, halkımızın umudu, kalkınmanın ve yeniden dirilişin sembol ismidir. Sayın Ali Babacan liderliğinde Türkiye'nin aydınlık yarınlarına hep birlikte yürüyeceğiz. Bu yürüyüşün bir neferi olarak hizmete talip olduk ve milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yaptık. İstihdamı önceleyen, kronikleşmiş sorunları çözen, adalet ve liyakati temel esas kabul eden bir anlayışla çıktığımız bu kutlu yolda kıymetli halkımızın duasına, ülkemizin yarınlarının ‘Deva'sı olmaya talibiz. Yüce Mevla, halis niyetle çıktığımız bu yolda muvaffakiyetler nasip eylesin. Seçimlerin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını, desteklerinizle partimizin yarınlarımıza Deva olmasını diliyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99596)
16 Mart 2023 Perşembe 16:58
Mesut buraya yumruk havaya. Bu saatten sonra kimse kimsenin babasının oğlu değildir. Mesut Günaydın gelecek dertler bitecek. Mesut Abe bu memleket için şanstır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99553)
16 Mart 2023 Perşembe 12:35
vayyy beee memleketı yönetenlere bak ne hale düştü güzelım memleket
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99517)
16 Mart 2023 Perşembe 08:15
Artık memlekete tabuların kırılması için atılan ilk adım sen ol cesaret abıdesı.Hizmet getireceğine emıniz.Dik duruşun herşeye kafi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99462)
15 Mart 2023 Çarşamba 19:12
ADAMSIN afatlar arkanda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99452)
15 Mart 2023 Çarşamba 17:42
Aslan parçası helal olsun abi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99457)
15 Mart 2023 Çarşamba 18:20
@Misafir Kullanıcı VALLAHİ Bu ismi Yeni Duydum..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99439)
15 Mart 2023 Çarşamba 16:52
Mesut günaydın sen bir sevdasın…Sen kültür mahallesinin ve kültür caddesinin medeti iftiharı..Sen ankarada kimsesizlerin sesi..Senin gibi yiğitler çok az kaldı..Telefonu hiç susmayan fakir babası..Sen bir tutkusun..Sen bir sevdasın mesut günaydın..Seni vekil olarak görmek istiyoruz..Bu memleket sevdasına aşık bingölün yiğit kahramanı mesut günaydın..Tam bir halk adamı..Kimsesizlerin kimsesi mesut günaydın..Yuru halk yanında olacak hep..Şu sıfattaki iman gücüne bakın nurani ve melek yuzlu din kardeşim..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99437)
15 Mart 2023 Çarşamba 16:48
Bence mesut günaydın..halkın adamı.mesut günaydın herkese günaydı ve Başın dara düşerse mesutu ara sloganı ile..Analar daha böyle bir yiğit doğurmamış…Kimsesizlerin kimsesi..Böyle biri kaçırılmamalı..kendisine bu şans verilmeli…Bingöl sevdalısı bu yiğit kahraman…Krallar önde gider yaşasın mesut günaydın..Sen bir sevdasın begg mesut..Yüreğimizin vekılı sen cansın..Gerısıde hep heyacan..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99436)
15 Mart 2023 Çarşamba 16:47
Mesut günaydın gerçekten adam gibi adamdır deva partisi 1.sırayı vermesi lazım vermez ise bağımsız aday olsun arkasındayız kıj afatun
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın