KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Sancak yolu şimdiden yarıldı!

Tartışmaların odağındaki Bingöl-Sancak yolu daha ilk senesinde dökülmeye başladı. Bölge halkı tepkili: 'Harcama limitlerinde zirveyi, kalitede dibi görüyoruz!'

Sancak yolu şimdiden yarıldı!
31 MART 2022 PERŞEMBE 16:07
19
3120
10
AA aa

İhale süreci kamuoyunda uzun süre tartışılan Bingöl-Sancak yolunda, karların erimeye başladığı bugünlerde çökmeler yaşanıyor.

Bingöl-Sancak 13 ve 16'ıncı kilometreler arasında yoğunlaşan, diğer bölgelerde de yer yer görüldüğü belirtilen çökmeler nedeniyle ulaşımın tehlikeye girdiğini bildiren yöre sakinleri, olası bir göçükte istemeyen zararların doğabileceğini, hatta can ve mal kayıplarının yaşanabileceğini vurguladılar.

“YOLLAR, MENFEZLER HEP SIKINTILI”

Yolun yapımı için devletin sağladığı ödeneğin oldukça yüksek, işin neticesinde ortaya çıkan kalitenin ise dip noktada olduğunu savunan yöre sakinleri; “Menfezler sıkıntılı, yollarda çökmeler var, döküm kalitesi çok kötü. Onca ödenek harcayıp bu kalitede bir yoku hizmet diye sunmak, devletin zararına, bölge halkına zulümdür” dediler.

Vatandaşlar, yama ve dolgu ile yapılacak iyileştirmelerin de günü kurtarmaktan öteye gitmeyeceğinin altını çizdiler!

“KÖY YOLLARI DAHA KALİTELİ”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanındaki yolun kalitesinin İl Özel İdaresi'nce yapılan köy yollarından bile düşük olduğunu savunan bölge halkı; “İl Özel İdaresi kısıtlı imkanlarla köy yollarını yeniliyor, sıcak asfalt döküp uzun vadeli yol kullanım hizmetini sunuyor. Sancak yolu ise milyonlarla lira harcanmasına rağmen bu halde. Köy yolları bile buradan daha iyiyse, söylenecek bir şey kalmamış. İlgili kurumları göreve davet ediyor, birilerine çıkar sağlanmamasını değil, halka kaliteli hizmet sunulmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, geçici kabulün henüz yapılmadığı öğrenilirken, yüklenici firma tarafından sıkıntılı bölgelerin yenilenmesinin yapılacağı bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91132)
01 Nisan 2022 Cuma 17:40
İnsanımızı zeka özürlü ve akıl fukarası olarak görüyorlar. Veyselin arkasında kimler vardı neden vardılar kalitesizlerin işi de kalitesiz olur bunu anlıyorum. Ancak Bingölde Korkmazlarında yaptığı yollarda da sıkıtılı. Veysel demir Yuduf korkmaz Cengiz inşaat öz altunlar dışında bir firma yok mu çok merak ediyorum ve bunlar neden Bingölümüze çökmüşçesine hep bunlar düşindürücü. Yollar yapılırken devletin kontrolluğu yaptıpı yetkililer çok mutludurlar...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91126)
01 Nisan 2022 Cuma 13:41
TORPİLLE ALINAN İŞ , ANCAK BU KADAR OLUR .NASIL VE KİMLERE PEŞKEŞ ÇEKİLDİĞİNİ HERKES BİLİYOR. BURUNLARINDAN GELSİN İNŞAALLAH.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91116)
01 Nisan 2022 Cuma 09:11
Gelen hırsız giden hırsız tabi yarılır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91114)
01 Nisan 2022 Cuma 09:04
Bu yoldaki sıkıntılar giderilsin. Siz Bingöllüler olarak neden sürekli sancak yolunu konuşuyorsunuz. Ve haber yapıyorsunuz da Bingölde Ulaştırma bakanlığı tarafından yapılan Karayolları ile ilgili bir şey söylemiyorsunuz. Tam 20 yıldır aralıksız Kervansaray ile Ğazık(kuruca) Köyü arası her yıl ihale ediliyor ve her yıl yol bozuluyor. Sancak yolunun şu ana kadar yapılan harcamanın tam 30 katından daha fazla Katriyonlarca para harcana yolla ilgilide kimsenin ağzı açılmıyor her nedense. Yol Görüldüğü gibi tekrardan bozulmuş bakalım 20 yıldan beri aralıksız bilindiği gibi aynı firma nasıl yapar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91128)
01 Nisan 2022 Cuma 14:55
@Misafir Kullanıcı Helal olsun kardeşim çok güzel yorum yapmışsınız adamlar yol kenarındaki karayollarının arsalarını işkâl ediyor kara yolları uyuyor yol yaparken kış şartlarına uygun yol yap konturol müh.masabasin 'da 3 dönüm bostan yan gel yat osman
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91113)
01 Nisan 2022 Cuma 08:53
Bingöl de ilk defa Bingöllü bir Holding çıkmış İş almış demediğinizi atmadığınız iftira kalmadı. Siz neden 30 yıldır Bingöllü olmayan ve 30 yıldır Milyarlarca dolar ihale alan Karadenizli firmalara neden ağzınız açılmıyor. Hainlik ve hasutluğu ancak kendi Milletimize yapalım. Ondandır Bingöl Türkiyenin her konuda Turizm, tarım, sanayi, hayvancılık ithalat ve ihracatta sürekli Türkiyenin en son sırasında yerini inatla koruyor. Ben burdan Bingöllülere karanlık odakların esiri olmamış Bingöllülere diyorum Bingölü sevin ve sahip çıkın. Söz konusu firmanın Taşeronları ve çalışanları Bingöllüdür...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91112)
01 Nisan 2022 Cuma 08:41
sorumlusu cevdet yılmazdır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91110)
01 Nisan 2022 Cuma 03:37
Malzemeden çalınmışsa yapanın burnundan gelsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91127)
01 Nisan 2022 Cuma 13:43
@Misafir Kullanıcı Rüşveti vereninde alanında , 'ş.yinden çıksın'..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91109)
01 Nisan 2022 Cuma 02:02
Hırsızlıktan başka bişey yok bu ülkede Ziver inşaat yaptı fiyatının 10 kattı para ile gelde bu ak partiye rahmet okuma...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91104)
31 Mart 2022 Perşembe 23:47
Ziver inşaat farkıyla...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91102)
31 Mart 2022 Perşembe 17:32
Peki ya bitmiş bir yolun aylarca açılmamasına ne demeli?! Bir açıklama bekliyoruz. Yeni yol ne zaman açılacak??
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
12.05.2024
16:22
Bingöl`de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.
12.05.2024
16:21
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
12.05.2024
16:20
Kaya`dan muhalefete eleştiri! `Daha ilkeli bir duruş olurdu!`
Kaya'dan muhalefete eleştiri! 'Daha ilkeli bir duruş olurdu!'
İl Genel Meclisi'nde yapılan meclis başkanlığı ve KÖYDES seçimlerine ilişkin muhalefeti eleştiren DEM Partili İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya: 'Muhalefet partilerinin temsilcileri, AK Parti ile hareket etmeleri için gönderilmişse halk AK Parti'ye oy vermeliydi. Eğer muhalefet partilerine oy vermişlerse, muhalefet partileri kendi aralarında bir birliktelik sağlayamasa da her parti kendi adayını gösterip oylayabilirdi. Bu daha ilkeli bir duruş olmuş olurdu' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın