KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Sancak yolu tartışmalarında rest çekildi; 'Hodri Meydan!'

Bingöl Sancak yolunun yüklenicisi Veysel Demirci ile Bingöl Eski Belediye Başkanı Serdar Atalay sosyal medyada restleşti. Taraflar bir birine meydan okudu ve karşılıklı çağrıda bulundular: 'Bingöl-Sancak yolunun bozulan bölümlerinin üzerinde konuşalım! İstediğiniz siyasi gelsin! Hodri meydan..!'

Sancak yolu tartışmalarında rest çekildi; `Hodri Meydan!`
07 NİSAN 2022 PERŞEMBE 22:12
18
5615
39
AA aa

Tartışmaların odağındaki Bingöl-Sancak yolunda meydana gelen çökme ve yarılmaların basın gündemine düşmesinin ardından yayınladığı bir açıklama ile iddiaları reddedip, sosyal medya hesabından da Bingöl Eski Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı ve konuya dair beyanlarda bulunanları etiketleyen Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci'ye Atalay'ın yanıtı sert oldu.

Atalay: “İstediğiniz siyasi gelsin! Hodri meydan..!”

Twitter'da Veysel Demirci'nin paylaşımını alıntılayan Atalay; “Açıklamanız yandaşlarınız dışında kimseyi ikna edecek tutarlılıkta değil! İstediğiniz zaman, bu ihalenin bugüne dek bütün seyrini medya ve kamuoyunun önünde Bingöl-Sancak yolunun bozulan bölümlerinin üzerinde konuşalım! İstediğiniz siyasi gelsin! Hodri meydan..!” diye yazdı.

Demirci; “Ben hazırım tartışmaya ve görüşmeye varım”

Demirci ise Atalay'a yanıtla; “Hodrimeydan istediğin yerde istediğin zaman ben hazırım tartışmaya ve görüşmeye varım. Hatta Çarşamba da Bingöl'de öğrenci kardeşlerimle iftar programın var bilgin olsun oradayım. Ankara'ya yorulmana da gerek yok” diye yazdı.

Bunun üzerine Atalay cevap verdi: “Ben Ankara'da ikamet ediyorum. Bayram'da Bingöl'deyim. Siyasiler de orada olur. Sancak yolu üzerinde medya ve kamuoyunun önünde bu ihale ile ilgili iğneden ipliğe her konuyu konuşalım..!”

DEMİRCİ'DEN ATALAY'A “SİYASETTE SANDALYE BULAMAYINCA SALDIRIYORSUN”

Meydan okumaların karşılık olarak devam ettiği paylaşımda bu kez Veysel Demirci, Serdar Atalay'a sert çıktı: “Siyasette sandalye bulamayınca iş adamlarına saldırmanız etik olmuyor varsa bir hesabınız siyasetçilerle konuşun işle ilgili konuşmak isterseniz istediğiniz yerde istediğiniz ortamda istediğinizi de davet etmek koşuluyla buyrun bekliyorum”

ATALAY: “SANDALYE İŞİ SİZİN KAPASİTENİZİ AŞAR!”

Bunun üzerine Atalay da şu yanıtı verdi; “"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz..." Sizi tanımam etmem! Düzgün iş yapana lafım yok! Sandalye işi sizin kapasitenizi aşar! Onu hangi ilkesel tutumla zirvede bıraktığımızı muhatapları iyi bilir! Bozuk düzen ve buna çanak tutan siyasiler ile mücadelemiz tavizsiz devam edecek..!”

“TARTIŞMAYA BİNGÖL VE ELAZIĞ'DAN DAHİL OLDULAR”

Veysel Demirci ve Serdar Atalay arasındaki bu tartışmalara, AK Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Veysi Akbulut da dahil oldu.

Akbulut: “Serdar bey, Bingöl'e ve Bingöllülere yaptıklarıyla herkesimin gönlünü kazanmış, bölgenin insanı, sevilen bir işadamına, siyasi birkaç kelime söyleyip ahkam kesmek, ne size nede bir Bingöllüye yakışmadı.

Büyük Birlik Partisi Bingöl Eski İl Başkanı Avukat Muammer Çolakoğlu da Akbulut'a yanıt verdi: “Çok seviyorsanız ve madem başarılı bir iş insanıdır kendisine Elazığ'da iş alanı açın. Bir Bingöllüye neyin yakışıp, neyin yakışmadığını değerlendirme hakkını size kim verdi? Sayın @_cevdetyilmaz mı?”

Elazığlı İş İnsanı Erdal Tursun ise; “Sizin gibi siyasi mecrada taban bulamayanlar, iş dünyamızın bölge için bir değeri olan @Veyseldemirci23 beye hadsiz saldırmanız, kendinize bir taban oluşturmaktan ziyade bölge halkının can siparene müreffeh bir hayat sürmesi için mücadele edenler nezdinde bölge halkına saldırıdır.”

Profilinde ‘Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü' açıklaması yazan Mustafa Tanyıldız ise; “Serdar bey Elazığ'ın, Bingöl'ün Tunceli'nin hatta sevgisi Türkiye ye yayılan @Veyseldemirci23 karalamak, mesnetsiz yalanlarla insanların gözünden düşürmeye çalışmak çok iğrenç bir yaklaşım. İnsanlar artık Veysel Demirci'yi sevdi, kabine bastı. Yakışmıyor ucuz siyaset yapmayın.”

CANLI YAYINA DAVET EDİYORUZ

Yaşananlar üzerine Bingöl Online olarak Ankara'da bulunan Serdar Atalay ve Elazığ'da bulunan Veysel Demirci'ye davetimizdir. 12 Nisan 2022 Salı günü, kabul etmeniz durumunda Bingöl Online Haber Sitemizin sosyal medya hesapları üzerinden online olarak gerçekleştireceğimiz canlı yayına davet ediyoruz. Kimse yorulmasın. Canlı yayında, kamuoyu önünde tüm şeffaflığıyla ve tarafsızlığıyla konuşalım.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91527)
13 Nisan 2022 Çarşamba 10:48
Serdar bey Bingöl'ün önemli degeridir, kim onu siyasette kenara attı yazık olmuş. Devlet babanın bir kuruşuna el uzatan aslında tüm halkın, fakir fukaranın ekmeğine el atmış demek. Şu bir gerçek Bingöl siyasetinde yeni temiz pırıl yüzler elzemdir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91398)
10 Nisan 2022 Pazar 13:12
Al birini vur ötekine
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91396)
10 Nisan 2022 Pazar 05:17
Sayin Serdar atalay 6 ayda toki konutlarini teslim etti. Yere göğe sigdiramadiginiz yucel bey ile erdal bey 8 yildir bitiremediler. Altina ticarethane niye yapilmadi sorusunun muhatabı sayin cevdet yılmaz beydir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91391)
10 Nisan 2022 Pazar 02:04
Karşılıklı videolaşsanıza... Casaretli olunda videolaşın....yoksa gerisi hikaye...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91384)
09 Nisan 2022 Cumartesi 23:00
Serdar efendi sende az kibirli değildin hele kentsel dönüşümde yaptığın zulmü unutmadık unutmayacağız sırf kamulaştırmada para almasınlar diye ticari alanı iptal ettin çarşıyı sıkıştırdın orda şimdi kiralar ateş pahası çarşıda Buda senin eserin Yani sende çok farklı değildin..!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91383)
09 Nisan 2022 Cumartesi 16:20
Bu adam nasıl belediye başkanlığı yaptı hayret ediyorum. Sanki yol bitmiş iş bitmiş ihale süresi ve yol yapım süreci hala devam ediyor göçmeler bozulmalar elbette olabilir iş devam ettiği için bunları onarmakta yüklenici firmaya düşüyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91372)
09 Nisan 2022 Cumartesi 10:00
Sn: Serdar Atalay'ın Bingöl Belediyesine ve şehrimize yaptıkları ortada .Bu durum bazılarını rahatsız ediyor anlaşılan.Bingöl milletvekillerinin sn.yılmaz ve sn berdibeğin torpilden va adam kayırmadan başka iş yaptıkları yok ki o yüzden zamanları kalmıyor diğer işlerin doğru yapılıp yapılmadığını denetlesinler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91371)
09 Nisan 2022 Cumartesi 09:50
serdal tokilerde bize sattığın konutlarında açıkla bari madem hodri meydan diyorsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91370)
09 Nisan 2022 Cumartesi 05:12
Von ekibe dizdon hon Kadıköy de elebaşıyin hevalmin ma piya verdin nome yi Erdal deveyi momedan Nata Bert veta art peni kerd bin ard.Allah afi mağfiret bikeru.gune yi zafu hindizdi kerdif hak sevurun verdin ke nivaten Merg estu.Roj simaj esto sabır bike meso riya mira mevecu meso.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91387)
10 Nisan 2022 Pazar 00:27
@Misafir Kullanıcı Ero ti he vun see keke :)
09.05.2024
00:55
Kamuda hedef 100 milyar liralık tasarruf!
Kamuda hedef 100 milyar liralık tasarruf!
Kamuda harcamaları en aza indirmek için uygulanacak tedbirlerle, harcamalar en aza indirilecek. Tedbirler kapsamında zorunlu olmadıkça bina ve araç kiralamaları yapılmayacak, tanıtım ve eğitim gibi etkinliklere ara verilecek… Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından yürütülen tedbirlerle birlikte 100 milyar lira tasarruf hedefleniyor.
09.05.2024
00:53
112 çalışanlarının sorunlarına çözüm çağrısı
112 çalışanlarının sorunlarına çözüm çağrısı
Sıkıntıları paylaşıp çözüm önerilerini aktaran Türk Büro-Sen Bingöl Şube Başkanı Salim Yatağan: 'Türk Büro-Sen olarak Bakanlık ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yetkililerin yaptığı olumlu çalışmalara rağmen, artan iş yükü ve yeni eklenen görevlerle mevcut sorunlara yenilerinin eklendiği görülmüştür' dedi.
09.05.2024
00:52
Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Sağlık Haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.
08.05.2024
18:06
Üniversite öğrencilerinden Gazze`ye destek
Üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek
Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.
08.05.2024
18:05
Bingöl`de trafik standı açılıp halk bilgilendirildi
Bingöl'de trafik standı açılıp halk bilgilendirildi
Bingöl'de trafik etkinlikleri çerçevesinde jandarma ve polis ekipleri tarafından kurulan trafik stantlarında hem bilgilendirme yapıldı hem öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
08.05.2024
13:11
İlik nakli bekleyen Çınar Eymen için öğrenciler etkinlik düzenledi
İlik nakli bekleyen Çınar Eymen için öğrenciler etkinlik düzenledi
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan ve birkaç yıldır ilik nakli bekleyen Çınar Eymen Çakar için Solhan Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencileri etkinlik düzenledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın