KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2024 Salı
°C

'Yalanları yayarak vebal alıyorlar!'

Bingöl merkezde yaşanan bıçaklama olayıyla ilgili provokasyon uyarısında bulunan Yeni Mahalle Muhtarı Haydar Kılıç, birilerinin iftira ve gerçekten uzak iddialarının sosyal medya aracılığıyla yayılmasının olumsuz sonuçlarına dikkat çekti! Kılıç: 'Lütfen kulaktan dolma bilgilerle birilerini yargılamayalım. Bu vebaldir, kul hakkıdır' dedi.

`Yalanları yayarak vebal alıyorlar!`
30 ARALIK 2021 PERŞEMBE 17:13
21
4994
4
AA aa

Bingöl Merkez mahallelerinde geçtiğimiz günlerde yaşanan bıçaklama olayı dedikoduları da beraberinde getirdi. 

Sadece bir bıçaklama olayının yaşanması vatandaşlar tarafından abartılarak 10-15 olay yaşanmış gibi lanse edildi.  Olayla alakası olmayan H.E.'nin ismi ve fotoğrafı ise çeşitli sosyal medya hesaplarından paylaşılarak şahıs zan altında bırakıldı.

Yaşanan olay sonrası güvenlik birimleri yaptığı soruşturmada H.E'yi gözaltına aldı ancak olayla alakası olmadığı için şahıs salıverildi.

Dedikoduların insanları çıldırtacak duruma geldiğini belirten Yeni Mahalle Muhtarı Haydar Kılıç: “Bingöl küçük bir şehir ve dedikodular çok çabuk yayılır. Olayda ismi geçen H.E. Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nce gözaltına alındı, olayla alakası olmadığı için salındı. Vatandaşlarımızdan konuyu tam öğrenmeden yaymamalarını ve insanları zan altında bırakmamalarını istiyoruz. Bu dedikodular günahsız insanların günahını almaktan öteye gitmez. Lütfen kulaktan dolma bilgilerle birilerini yargılamayalım. Bu vebaldir, kul hakkıdır. Yetkililerimizin konuyu bir an önce aydınlatacaklarına olan inancımız tamdır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88137)
31 Aralık 2021 Cuma 16:14
İnsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen.
suçlu güvenlik güçlerince mutlaka bulunacaktır .
hiç birimiz polis yada savcı değiliz .yazdıklarımız suçsuz günahsız insanların başına istenmeyen şeyler gelmesine yol açabilir .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88132)
31 Aralık 2021 Cuma 13:18
ateş olmayan yerden duman çıkmaz doğrudur ama dedikodu yangın çıkarır. H.E. bugüne kadar kime saldırmış kimin tavuğun kııış demiş. karalamak kolay olmuş. Muhtar o mahallede tüm fakir fukaranın yanında düğününde taziyesinde muhtarın kendisi problemli demek art niyetlidir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88128)
31 Aralık 2021 Cuma 11:05
OLAYDA İSMİ GEÇEN H.E. Yİ ÇOK YAKINDAN TANIYORUM, KENDİSİ BİR KARINCAYI İNCİTMEZ, KENDİ HALİNDE BİR İNSAN. DEDİKODU YAPANLARA SESLENMEK İSTİYORUM, KENDİ ÇOCUĞUNUZA VEYA SİZE AYNI İFTİRA ATILSA NE YAPARDINIZ. AYRICA YENİ MAHALLE MUHTARI HAYDAR KILIÇ'IN DUYARLILIĞI NEDENİYLE KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88115)
30 Aralık 2021 Perşembe 18:09
Ateşin olmadığı yerde duman çıkmaz H. E adlı kişi muhtarın üvey oğlu muhtarın kendisi problemli H.E adlı kişi de şizofren hastası ve saldırgan dır herkes tarafından biliniyor evet göz altına alındı doğrudur evinde uyşturucu bulgusuna rastlanıldı ruhsatsız silah dahi bulundu ve sonra adli kontrol kaydıyla salı verildi bu konu ile ilgili valilik açıklama yapmış kamu oyuna muhtarın bu tedirginliği nedir neden böyle bir açıklama yapmaya ihtiyaç duysunki ......
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88134)
31 Aralık 2021 Cuma 13:38
@Misafir Kullanıcı KENDİNİZİN BAŞINA GELENE KADAR BİLEMEZSİNİZ H.E İSİMLİ KİŞİNİN YAPMADIĞI KESİN KENDİSİ DOĞRU ŞİZOFREN HASTASI OLABİLİR AMA BU ZAMANA KADAR GÖRDÜĞÜM EN TEMİZ KALPLİ İNSAN KENDİSİNİN HİCBİR KADINA YA DA ÇOCUĞA SESİNİ YÜKSELTTİĞİNİ GÖRMEDİM SİZLERİN NE KADAR BÜYÜK BİR YARASI VARSA BU YORUMU YAPACAK KADAR .....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88131)
31 Aralık 2021 Cuma 13:08
@Misafir Kullanıcı muhtarın kendisi problemli haddini aşan bir açıklama. ne tedirginliğinden bahsediyorsun başkasının vebalini almayın dedikodu yapmayın demiş
07.05.2024
14:42
Bingöl`de bir ayda 6 milyon lirayı aşkın trafik cezası kesildi
Bingöl'de bir ayda 6 milyon lirayı aşkın trafik cezası kesildi
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, 2024 Nisan ayı içerisinde kent merkezinde yapılan denetimlerde kural ihlali yapan araç sürücülerine 6 milyon 306 Bin 404 TL idari para cezası kesildiğini bildirdi.
07.05.2024
13:55
Bingöl merkez muhtarları yeni başkanını seçti
Bingöl merkez muhtarları yeni başkanını seçti
Üç adayın yarıştığı Bingöl Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerini Merkez Ekinyolu Köyü Muhtarı Mehmet Erdoğan kazandı.
07.05.2024
13:26
Bingöl`de sebze fidesi satışları başladı
Bingöl'de sebze fidesi satışları başladı
Bingöl'de 2024 yılı yaz dönemi için hazırlıklarını tamamlayan fide üreticileri, satışlara başladılar. Fide alacak yetiştiricilerin dikkat etmesi gereken hususlara dikkat çeken fide üreticisi Murat Alınak; 'Üreticinin tohum seçimi kadar, alınan fidenin ekim yapılacak alana uyumu da bir o kadar önemlidir' dedi.
07.05.2024
13:25
Bingöl Üniversitesi ve İTÜ arasında iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ve İTÜ arasında iş birliği protokolü
Bingöl Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. Protokol çerçevesinde, Bingöl Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri İstanbul Teknik Üniversitesinin imkanlarından yararlanabilecek.
07.05.2024
13:23
Bu iki çiçeği koparmanın cezası yarım milyon lira
Bu iki çiçeği koparmanın cezası yarım milyon lira
Endemik tür olan ve halk arasında 'ağlayan gelin' diye bilinen 'ters lale' ile 'baskilensis' koparanlara 488 bin 630 lira idari para cezası uygulanacak.
07.05.2024
13:23
Kaymakam Güzel:
Kaymakam Güzel: 'Kapımız esnafımıza her zaman açık'
Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçedeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın