KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Yılmaz, helallik istedi

Bingöllü ilk bakan ve şehrin en uzun süre kesintisiz milletvekilliği görevini yürütüp birçok hizmetin kazandırılmasında imzası bulunan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, seçim sürecine dair yaptığı paylaşımla helallik istedi ve seçimin hayırlara vesile olmasını diledi.

Yılmaz, helallik istedi
10 NİSAN 2023 PAZARTESİ 00:54
68
7205
70
AA aa

2007'den buyana sürdürdüğü Bakanlık, Başbakan Yardımcılığı, Genel Başkan Yardımcılığı, Komisyon Başkanlığı görevleriyle Bingöl siyaset tarihinin en uzun süre mebusluğunu yapan isim olan ve 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Bingöl'den adaylık başvuru yapmayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, yayınladığı mesajla halktan helallik istedi.

“Bir insan olarak yaptığım hatalar ve bıraktığım eksikler de mutlaka vardır” ifadesine yer verdiği mesajında, hakkını helal edip halktan da helallik isteyen Yılmaz, önümüzdeki günlerde tüm ilçeleri gezerek, mümkün olduğunca çok fazla teşkilat ve STK ziyaretleri yaparak, duygularını ve düşüncelerini halka yüz yüze paylaşmaya çalışacağını belirtti.

Yılmaz, mesajında şu görüş ve ifadelere yer verdi;

Kıymetli Bingöl halkı, değerli kardeşlerim;

Devlet Planlama Teşkilatının çeşitli kademelerinde 18 yıl görev yaptıktan sonra; 2007 yılında Bingöl Milletvekili olarak başladığım siyasi hayatımda, 4'ü Bingöl, 1'i Diyarbakır olmak üzere 5 dönem görev yapmış bulunmaktayım. Ayrıca Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından atandığım Devlet ve Kalkınma Bakanlıkları, Başbakan Yardımcılığı, Genel Başkan Yardımcılıkları, Komisyon Başkanlıkları ile geçen uzun bir siyasi yaşamda çok farklı sorumluluklar üstlendim.

Üstlendiğim tüm görevlerde; kutlu bir siyasi hareket içinde, güçlü bir liderlik ile, birbirinden kıymetli yol ve çalışma arkadaşlarım ile halka hizmet etme imkânı veren Rabbime hamdolsun.

Onurla görev yaptığım bu süreçte, ülke ölçeğinde hizmetlerin yanı sıra, elimden geldiğince kamu ve özel kesim yatırımları ile yöremizin (özelde Bingöl, genelde Doğu ve Güneydoğu) kalkınmasına destek olma yönünde gayret ettim. Geriye bakınca Bingöl'de gördüğüm sayısız proje ve yatırımlar (Üniversite, hastanenler ve okullar, Havalimanı, duble yollar, köprüler, kentsel dönüşümler, şehir ve kırsal altyapılar, kayak ve spor tesisleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Küçük Sanayi Siteleri, SÜTAŞ başta olmak üzere özel yatırımlar, vb) en büyük sevincimdir. Kalkınma Bakanı olarak kurulmasına imza attığım Kalkınma Ajansı ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi, Bölgesel Teşvik Sistemi de anmaya değer kalıcı mekanizmalar olmuştur.

Bir insan olarak yaptığım hatalar ve bıraktığım eksikler de mutlaka vardır. Benden sonra bu onurlu görevi üstlenenlerin çok daha fazla hizmeti çok daha az hata ve eksikle tamamlamasını temenni ederim.

Tüm bu sürede, seçimlerde ve sonrasında bana büyük bir siyasi destek sunan ve her zaman manevi desteğini aldığım Bingöl halkına şükran borçluyum.

Üstlendiğim siyasi görevlerde şahsıma güven duyan ve fırsat veren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden teşekkürü bir borç bilirim. Az da olsa, bu desteğe ve güvene karşılık verebildiysem ne mutlu bana…

Birlikte görev yaptığım tüm yol arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Uyumlu bir şekilde, birlik içinde halka hizmet etmeye çalıştık. Diğer partilere ve siyasilere de düşman değil, rakip olarak baktım ve kişisel tartışmalara taraf olmamaya gayret ettim.

Üzerinde hakkım olanlar varsa hakkımı helal eder, helallik dilerim. Önümüzdeki günlerde tüm ilçelerimizi gezerek, mümkün olduğunca çok teşkilat ve STK ziyaretleri yaparak, duygularımı ve düşüncelerimi halkımız ile yüz yüze paylaşmaya çalışacağım.

Tarihi bir seçime gittiğimiz bu günlerde, sevgili Bingöl halkından son beklentim ve talebim Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye daha güçlü bir destekle, her zamanki dik duruşlarını göstermeleridir. Aday olmadığım için, şimdi içim çok daha rahat bir şekilde bu desteği istiyorum.

Taktir en güzel hakem olan aziz milletimizindir. Allah'a emanet olun…

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101204)
13 Nisan 2023 Perşembe 03:17
Darisi feyzi beyin basina demek makbule gecer.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101113)
12 Nisan 2023 Çarşamba 11:08
merak ediyorum.niye bu kadar .kör.ve duyarsiz davraniyoruz.adam daha ne yapsin.etrafında.hiç issiz kalmadi.e maddi durumu.dersen .iyi.atamalari.iyi 91.alani eleyıp.60 puan ile atamalari iyi.garibim daha ne yapsin.ALLAH var.bu kadar acımasız olmayın.degerli hemsehrilerim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100974)
11 Nisan 2023 Salı 21:49
Sn.Cevdet Yılmaz
Bu ile çok şey kattınız,kazandırdınız Eyvallah.
Ancak çok donanımlı ahlaklı insanları da ya görmediniz(Basiretiniz mi bağlandı bilemiyorum) ya da görmek istemediniz(Bu ise ihanettir)
İnşallah bu hataları minimize eder akıbetinizi,ahiretinizi kurtarırsınız.
Ez Cümle:Denizde yüzüp gölde boğuluyorsunuz.
Hakkım ise:Helal olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_101114)
12 Nisan 2023 Çarşamba 11:23
@Misafir Kullanıcı pardon.neye.ne katti.ha yemege tuz .katti.dogru ya.sayisiz.biat edenleri işe aldi ALLAH var.hakını yememek lazim.ya kardesim uzayın hangi ekvatorunde yasiyorsun.ne katkısı ne hizmeti.neyse.ALLAH tan.ölüm var.hepimiz.bir gün gçecez.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100968)
11 Nisan 2023 Salı 19:48
Kimin nasıl işine geldiyse yazmış yazacağını..Klavya gladyatörleri..Yanına gelenci bakanım bakanım..Arkadan da karıştır ortalık yazıları…
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100957)
11 Nisan 2023 Salı 14:04
Nezaketen helallik istemiş ne var bunda yazanların hepsi başkalarının maşası cevdet yilmaz TBMM içerisinde en temiz iki kişiden biridir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100954)
11 Nisan 2023 Salı 13:28
Sayın Cevdet Bey bu memlekette ve ülkede kime ne yaşattıysanız aynısını yaşamadan ölmeyin inşallah. Yaptıklarınızı yaşadıktan sonra helalleşebiliriz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100950)
11 Nisan 2023 Salı 12:42
Giderayak sinsi aday listesini yaptın.
1. Sözünden çıkmayan Feyzi yi ikinci kez Zeki nin omuzlarına koyup vekil yapacaksın.
2. Bu planla Zeki Korkutata nın siyasi hayatını bitirecek
Unutma Mahkemei Kübrada hesap vereceksin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100949)
11 Nisan 2023 Salı 12:36
Dolaylı olarak herkesin birbirinden hakkı var bol keseden hakkımı helal etmiyorum diye yazanlar çevrenize bir bakın sizi helal eden kaç kişi var hiç kimse elle tutulur gözle görülür bir haktan bahsetmiyor artık kim kime trolluk yapiyorsa
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100940)
11 Nisan 2023 Salı 11:10
özleyince seni ne yapar bu memleket.sensiz nasıl geçer aylar yıllar.neyse bu da bizim kaderimiz sensizlige alısacaz.ALLAH TAN fevzi var seni aratmaz.ha pardon.ama bu sene hasat yok kuraklık varolsun .baktın.hayyaler gerçeklesti
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın