KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

'Galatasaray'ı eleriz!'

Steaua Bükreş'in hocası Lacatus'tan iddialı açıklamalar...

 `Galatasaray`ı eleriz!`
10 AĞUSTOS 2008 PAZAR 11:48
0
1397
0
AA aa
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki rakibi Steaua Bükreş'in hocası Lacatus iddialı konuştu: "Skibbe ile futbolcular arasında iletişim kopukluğu var. Tur şansımız oldukça yüksek"..

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turundaki rakibi Steaua Bükreş'in teknik direktörü Marius Lacatus, Romanya'nın Prosport gazetesine konuştu. Galatasaray'ın 1989 yılında Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finalinde karşılaştığı Steaua Bükreş'te o dönem futbolcu olan 46 yaşındaki teknik adam, "1989 yarı finalinde karşılaştığımız Galatasaray şimdi olduğundan çok daha güçlüydü. Başta Tanju Çolak olmak üzere takımda birçok yıldız oyuncu bulunuyordu. Şu an mevcut kadroya baktığımda Galatasaray'ı eleyebileceğimizi düşünüyorum. Bu güce sahibiz ve tur şansımız oldukça fazla" dedi. Galatasaray'ın Bursaspor ile oynadığı son hazırlık maçını da izlediğini belirten Lacatus, "Rakibimizde teknik direktör Skibbe ile futbolcular arasında bir iletişim kopukluğu var. Oynadıkları futbolun da korkutucu bir tarafı yok. Tur şansımız oldukça yüksek" diye konuştu.

BECALI'DEN 250 BİN EURO PRİM
Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, turu geçmeleri durumunda oyuncu başına 250 bin euro prim vereceğini açıkladı. Becali, "Bu turu kesinlikle geçmemiz gerekiyor. Biz oyuncularımız için gereken fedakarlığı yapacağız. Onlardan da saha içerisinde yürekten savaşmalarını ve en iyisini yapmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

STEAUA'DAN NEFRET EDERİM
Bu sezon Bursaspor forması giyecek olan Rumen oyuncu Kirita, tur için gönlünün Galatasaray ile birlikte olduğunu belirtti. Tecrübeli oyuncu, "Ben Dinamo Bükreşli olduğum için Steaua Bükreş'ten nefret ederim. Gönlüm Galatasaray'dan yana. Fakat hazırlık maçında karşımızda mücadele eden takımı görünce Steaua Bükreş'in şansının daha fazla olacağını düşünüyorum" dedi. Öte yandan Bükreş'in en önemli oyuncularından Janos Szekely'nin sakatlandığı ve Çarşamba günü oynayamayacağı belirtildi.

GALİP ÖZTÜRK/ Sabah

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın