KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

‘GENÇ ÖĞRENİYOR’ SEMİNERİ

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, Genç Belediyesi öncülüğünde düzenlenen ‘Genç Öğreniyor’ konulu semineriyle vatandaşlara farklı ve özel bir gün yaşattı.

 ‘GENÇ ÖĞRENİYOR’ SEMİNERİ
13 ŞUBAT 2017 PAZARTESİ 02:55
0
1549
0
AA aa

 

Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Genç Öğreniyor' adlı seminere İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bezen, Jandarma Komutanı Uğur Er, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ve çok sayıda davetli katıldı.

Beş oturum şeklinde gerçekleştirilen konferanslarda öğrenciler, veliler, memurlar ve imamlara seminer veren Kalpaklıkaya, beyni etkin kullanma, başarıda motivasyon ve aile içi iletişim gibi konular üzerinde durdu.

Ailelerin çocuklarına sahip çıkması ve ilgilenmesi gerektiğini belirten Kapaklıkaya, “Çocuklara gereken önemi vermeliyiz. Nasıl ki 'ağaç yaş iken eğilir' demişe atalarımız çocuk da küçükken aldığı, öğrendiği bilgilerle büyür. İyi güzel şeylerle yetişirse topluma ailesine ve milletine faydalı bir insan olarak hayattaki yerini alır. Fakat küçük yaşta yanlış sakıncalı şeyler öğretilir ve öyle büyürse başta kendisine, ailesine ve topluma zararlı bir insan olarak yetişir. Hiçbir aile de evladının bu şekilde yetişmesini istemez” dedi.

Kapaklıkaya, “Yavrularımızın karınlarını doyurduğumuz halde, yüreklerini de sevgiyle doldurmamız lazım. Kötü bir dünyada iyi çocuklar yetiştirmek zorundayız. Önemli olan kalpten çıkan söz olmalıdır. Yüreğine merhaba diyebilen bir insanın beynine de merhaba diyebiliriz anlayışıyla hareket edilmesi lazım. İnsanın kalbinin anne ve baba sevgisiyle çarpması gerekir. Bu yoksa yaşamanın kıymeti olmaz. İnsan iç dünyasına attığı olumsuzluklar, bir binanın bodrum katındaki çöp yığını gibidir. Seminerindeki amacımız insanın kendi iç dünyasına yönelerek iç dünyasında barışı sağlamaktır. İnsanın sıkıntılarının üstünü örterseniz, kökenine inmezseniz bir süre sonra sıkıntılar depreşir. Biz burada sıkıntının köküne inip kesin çözüm arıyoruz” diye konuştu.

Konferans bitiminde Genç Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bezen, Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'ya katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Program sonunda Kapaklıkaya, kitaplarını imzaladı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.07.2025
14:59
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 81 ildeki müdürlüklere 'acil' ibareli bir yazı gönderdi. Şap hastalığında yaşanan artış nedeniyle, ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.
01.07.2025
13:10
Bingöl Basın Konseyi`nden karikatür tepkisi!
Bingöl Basın Konseyi'nden karikatür tepkisi!
Açıklamada; 'İnançlara hakaret eden, toplumsal barışı zedeleyen ve vicdanları yaralayan bu tarz yayınları en güçlü şekilde kınıyor, hem hukuki hem ahlaki sorumluluğun takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz' vurgusunun altı çizildi.
01.07.2025
11:28
Bingöl`de aranan suç makinesi yakalandı
Bingöl'de aranan suç makinesi yakalandı
Polislerin şok baskınıyla çembere alınan şahıs kıskıvrak yalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
01.07.2025
11:18
Türkiye yanarken Bingöl`de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye yanarken Bingöl'de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye'nin birçok ili sıcaktan kavrulurken 1940 rakımlı Karlıova'da kış yeniden geldi. Soğuklar nedeniyle ilçedeki kahvehaneler sobaları tekrar kurup yakmaya başladı.
01.07.2025
11:08
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.
01.07.2025
11:02
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 5 bin 990 kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın