KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Aralık 2025 Pazar
°C

'Kızım o adamla evlenemez' H2

Yıllar önce şarkıcı eşi Tayfun Duygulu'yu aldattığı için kızı Beste ile karşı karşıya gelen Kayahan, yine sesini yükseltti: Kızım yine yanlış bir insanı seçti. Kaan ile evlenirse yanar!

  `Kızım o adamla evlenemez` H2
20 KASIM 2008 PERŞEMBE 10:53
0
1360
0
AA aa
Daha önce başından iki evlilik geçen Kayahan'ın kızı Beste Açar, 3'üncü evliliğine hazırlanıyor. Kaan Erdoğan isimli gençle nişanlanan Beste, babasının damat adayını beğenmeyerek nişanı bozması üzerine iki arada kaldı. Babasının “evlenme” baskılarına rağmen ilişkisini sürdüren Beste Acar'ın ne karar vereceği merak konusu oldu. Kayahan yeni damat adayına neden karşı olduğunu Vatan'a anlattı:

Beste'ye, Onur ile evlenirken de nasihat etmiştim. O zaman da beni dinlemedi. Hayatında çok önemli bir hata yaptı. Şimdi yine o gençle (Kaan Erdoğan) ile aynı hataya düştü. O yüzden anne ve babası olarak bu evliliğini tasvip etmiyoruz. Benim şöyle bir adetim vardır, bir insan 30'una geldiyse anne-baba artık sadece ona nasihat edebilir, karışamaz. O gençle aile arasında bir nişan yaptık sonra bozuldu. Nişan Beste'nin isteği üzerine yapıldı onu kırmak istemedik. Fakat daha sonra baktık ki bu ilişki evlilik için uygun değil. Bazı şeyler oldu ve ondan sonra biz 'Bu nişan bitmiştir' dedik.

Kızımın Onur ile evliliğinden 10 yaşında Oben isimli bir oğlu var. Fakat torunumuzun ortada babası yok. Var olduğunda da yoktu zaten, şimdi hepten yok.

Kaan Bey'in de Oben ile ilgilenip ilgilenmeyeceğini bilmiyorum. Ama ilgilenmek istese bile yapamayacağını zannediyorum. Beste eğer lisede okuyor olsaydı bu ilişki flört olarak tamam olabilirdi ama şimdi 35 yaşında. Bir de çocuğu oldu mu kendi ayaklarının üstünde durması lazım.

Kaan Bey'in söylenildiği gibi iş adamı olduğunu zannetmiyorum. Bildiğim kadarıyla bir akrabasının yanında çalışıyor. Zenginliği önemli değil ama zengin olduğunu zannetmiyorum. Çok dürüst ve çalışkan bir insana her zaman kapımız açık. Ben de hayata zengin başlamadım. Sorumluluk almak açısından çok önemli. Oben'e Kaan Bey'in sahip çıkamayacağını zannediyorum. Bazı yerlerde 'Oben bizi ilgilendirmez' gibi cümleler kuruyormuş, bu üzücü bir şey.

Şu anda görüşüyorlar, 35 yaşındaki bir kıza da karışacak değiliz. Dünyada 18 yaşını doldurmuş herkes evlenebilir. Bana kalırsa Beste bundan önceki evliliğinden bir ders çıkarması gerekir. Şimdiye kadar Beste'yle ilgili yanılmadım. . Beste bana 'baba bundan sonra hep seni dinleyeceğim' demişti ama malesef dinlemedi. Bu gençle bence flört etsin ama evlenmesin.

Bana göre kızımın Tayfun'la (Duygulu) evlenmesi doğruydu. Beste Hanım o zaman maalesef Tayfun'u aldatıp başkasıyla birlikte oldu, maalesef diyorum çünkü bu bizim için yüz karasıydı. Bizim için büyük kayıp. Hatta o zaman çıkıp “kızım haksızdır, bu çocuğu üzmeye kimsenin hakkı yok” dedim. Körü körüne çocuğunu koruma yoktur bizde.

H2

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın