KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

10 nisan fırtına bayramı!

Trabzonspor 5 yıldır kazanamadığı İstanbul'da bu kez gülerek liderliğe oturdu

10 nisan fırtına bayramı!
11 NİSAN 2011 PAZARTESİ 09:16
0
2441
0
AA aa

karşısında İstanbul'daki son galibiyetini 10 Nisan 2005 tarihinde alan, daha sonra deplasmandaki 5 lig maçını da yitiren bordo-mavili ekip, aynı tarihe denk gelen müsabakayı kazanarak puanını 66'ya yükseltti ve son 6 haftaya lider girdi.

Bordo-mavili ekip, Galatasaray galibiyetiyle ligde üst üste 5. maçını kazanmayı başardı.

ASLAN KÖTÜ GİDİŞE DEVAM EDİYOR
Bu sezon 3. teknik direktörle yoluna devam eden ve kulüp yönetiminin hafta içinde olağanüstü genel kurul kararı aldığı Galatasaray, lig tarihinin en kötü günlerini geçirdiği sezonda kötü gidişine Trabzonspor karşısında da ''dur'' diyemedi.

DEV MAÇ HIZLI BAŞLADI
Seyircisiz yapılan maçta, ilk dakikalarda iki takım da pozisyonlar bulurken, ilerleyen bölümlerde karşılaşma ortasaha mücadelesine dönüştü. Galatasaray, henüz 2. dakikada Yekta ile girdiği pozisyondan yararlanamadı. Yekta'nın sakatlanması nedeniyle 5. dakikada oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kalan Galatasaray, sonraki dakikalarda pozisyon bulmakta zorlandı. Ceza alanı dışından zaman zaman şut deneyen konuk ekip de girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.

BURAK YILMAZ'DAN ANNESİNE...
İkinci yarıda Galatasaray'dan Kazım'ın 75. dakikada gördüğü kırmızı kart maçta dengeyi bozdu. Kırmızı karttan 6 dakika sonra Trabzonspor, Burak ile golü buldu. Maçın son bölümünde attığı golün ardından büyük sevinç yaşayan Burak, yayıncı kuruluşun kamerasına, ''Anne, anne'' diye seslenerek, golü annesine hediye etti. Sarı-kırmızılı takımın çabaları ise sonucu değiştirmeye yetmedi.

MİLLİ TAKIM TEKNİK HEYETİ DE MAÇI İZLEDİ
Karşılaşmayı Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, yardımcısı Oğuz Çetin ve Milli Takım İdari Koordinatörü Okan Buruk da şeref tribününde izledi. Öte yandan karşılaşmanın seyircisiz oynanması nedeniyle futbolcuların takım arkadaşlarıyla konuşmaları statta yankılandı.

GERGİN MAÇTA 9 KART
Zaman zaman gergin geçen maçta hakem Bünyamin Gezer 1 kırmızı, 8 de sarı kart gösterdi.

Galatasaray'da kırmızı kart gören Kazım'ın dışında, Ayhan, Neill, Gökhan, Pino ile Trabzonspor'da ise Jaja, Alanzinho, Burak, Colman sarı kart gördüler.

DEPLASMAN KRALI TRABZONSPOR
Trabzonspor, Galatasaray galibiyetiyle bu sezon rakip sahalarda elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon en iyi deplasman istatistiklerine sahip takım durumunda olan Trabzonspor, 14 maçta 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

BURAK 14. GOLÜNÜ ATTI
Trabzonspor'da form grafiği en yüksek isimlerden olan Burak Yılmaz, Galatasaray karşısında galibiyeti getiren golü atarken, toplamda da ligde 14 gole ulaştı.

GALATASARAY: 0 - TRABZONSPOR: 1

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Orkun Aktaş, Mehmet Cem Hanoğlu

GALATASARAY: Zapata, Sabri (Dk. 67 Pino), Gökhan Zan, Servet, Insua, Neill, Yekta (Dk. 5 Mustafa Sarp), Ayhan, Culio, Arda, Kazım
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Ünder

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Piotr Brozek, Selçuk, Colman, Alanzinho (Dk. 61 Yattara), Jaja (Dk. 85 Ceyhun), Burak (Dk. 87 Pawel Brozek), Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GOL: Dk. 81 Burak (Trabzonspor)
KIRMIZI KART: Dk. 74 Kazım (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Dk. 23 Jaja, Dk. 53. Alanzinho, Dk. 82 Burak, Dk. 90 1 Colman (Trabzonspor), Dk. 24 Ayhan, Dk. 58 Neill, Dk. 63 Gökhan Zan, Dk. 90 Pino (Galatasaray)

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
2. dakikada Yekta, ceza sahası önünden sert vurdu. Kaleci Tolga'nın saha içine çeldiği topu savunma uzaklaştırdı.
4. dakikada gelişen Trabzonspor atağında, ceza sahası dışından Selçuk vurdu. Ceza sahasında Umut'un da dokunduğu topu kaleci Zapata kornere gönderdi.
11. dakikada Alanzinho'nun ara pasıyla soldan hareketlenerek ceza alanına giren Burak'ın vuruşunda top kaleci Zapata'dan döndü.
16. dakikada orta sahada Culio'nun kaptırdığı top sonrasında Colman'ın pasıyla topla buluşan Burak'ın vuruşunda top auta çıktı.
17. dakikada Neill'in ortasında savunmanın arkasında müsait durumda kalan Arda'nın kafayla yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Tolga'da kaldı.
20. dakikada Mustafa Sarp ile başlayan Galatasaray atağında Arda'nın ceza alanı dışında vuruşunda kaleci Tolga meşin yuvarlağa sahip oldu.
27. dakikada ceza sahası önünden serbest vuruş kullanan Kazım'ın yerden şutunda, top kaleci Tolga'da kaldı.
43. dakikada Burak, ceza alanı dışından sert vurdu. Kaleciden dönen topu Servet uzaklaştırdı ve maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
48. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Jaja'nın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Burak, topu ayağından açınca, kaleci Zapata'nın müdahalesinden sonra savunma topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonda Trabzonsporlu oyuncular penaltı itirazında bulundu.
54. dakikada Neill'in sağdan ortasında Arda'nın yakın mesafeden kafa vuruşunda, iyi yer tutan kaleci Tolga meşin yuvarlağa sahip olarak tehlikeyi önledi.
72. dakikada Yattara'nın sağ kanattan ortasında Burak'ın vuruşunda, takım arkadaşı Jaja'ya çarpan top az farkla auta gitti.
75. dakikada Serkan Balcı'nın ayağına basan Kazım, direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
76. dakikada Trabzonspor atağında, Umut ile duvar pasına giren Jaja yerden ortaladı. Arka direkte Burak'ın dokunamadığı top, auta çıktı.
80. dakikada soldan ceza alanına giren Pino'nun vuruşunda top kaleci Tolga'da kaldı.
81. dakikada Trabzonspor'un golü geldi. Jaja'nın ara pasında bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Burak, topu ağlarla buluşturdu: 0-1
85. dakikada Galatasaray atağında Arda, sağ kanattan çizgiye inip ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın