KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

100 yaşına giren Şemam nineye doğum günü sürprizi

Yedisu ilçe Kaymakamı Furkan Başar, 100 yaşına giren Şemam Nine'ye pastalı sürpriz yaptı.

100 yaşına giren Şemam nineye doğum günü sürprizi
23 ARALIK 2022 CUMA 16:27
3
4458
1
AA aa

İlçe Kaymakamı Furkan Başar, Yeni Mahallede yaşayan 100 yaşındaki Şemam Kezik ve ailesini evinde ziyaret etti. Hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, eski insanlar anılarak, gelenek görenekler konuşuldu. Ardından Kaymakam Başar, 100 yaşına giren Şemam nineye sürpriz yaparak pasta kesti.

Kaymakam Furkan Başar, "Tüm yaşanmışlıklarıyla, geçmişle gelecek arasında bir köprü vazifesi gören, gelenek ve göreneklerimizin gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan yaşlılarımız, saygı duyulması gereken özel insanlardır. Yedisu Kaymakamlığı olarak, yaşlı vatandaşlarımıza yönelik devletimizin sunduğu sosyal ve ekonomik imkanları azami derecede kullanmaya gayret etmekteyiz. Yaşlılarımızın asla yalnız ve çaresiz olmadıklarını bir kez daha hatırlatmak isterim. Kendisine sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyor, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyan Şemam nine ise Kaymakam Başar'a yaptığı doğum günü sürprizinden dolayı teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96992)
23 Aralık 2022 Cuma 18:22
En hayırlı hizmet insana erilen degerdir. Değerli Kaymakamı bu örnek davranışlarından dolayı tebrik Bu iinsani davranış herkese örnek olması gerekir.ozellikle sözde siyasetçilere.. onlar fakirii,garibanı, işsizi sormazlar..nerde bir haramzade, devlet düşmanı varsa onları sorarlar, onları ziyaret ederler.. Teşekkür ederiz yiğit Kaymakamımız Yedisu sizinle gurur duyuyor..
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın