KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Haziran 2025 Pazar
°C

100.yıl'ın çehresi değişiyor

Yol Genişletme çalışmaları nedeniyle 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçe duvarını 2 metre içeri çeken Bingöl Belediyesi, yaptığı çalışmalarla 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun da çehresini değiştiriyor.

100.yıl`ın çehresi değişiyor
24 KASIM 2010 ÇARŞAMBA 08:07
0
4579
0
AA aa

Yol genişletme çalışmaları kapsamında 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçe duvarını içeriye alan Bingöl Belediyesi, çalışmalar kapsamında Okul duvarını yeniden yaptı. Hacı Hasip Camisi ile 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun arasında bulunan yolu da trafiğe açacak olan Bingöl Belediyesi şehirdeki trafiğe de ciddi bir rahatlama getirmeyi amaçlıyor.


Bingöl'ün fiziki olarak en eski ilköğretim okulları arasında bulunan 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun çevre düzenlemesini yapan Bingöl Belediyesi başlatılan çalışmayla okulun eski bahçe duvarlarını yıkarak yeniden inşa etti.


Yeniden inşa edilen duvarın yer yer 2 metre içe doğru geri çektirilerek caddenin daha geniş yapıldığını belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, çalışmaların bitmesi ile trafiğin rahatlayacağını söyledi. Okul İçerisindeki topraklı alanın tamamını kilitli parke taşları ile döşediklerini ifade eden Başkan Atalay, çalışmaların bitmesinin ardından öğrenciler için güzel bir alan olacağını kaydetti. Hacı Hasip Camisi ile 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun arasında bulunan yolu da trafiğe açacaklarını söyleyen Atalay, yolun trafiğe açılması ile birlikte mevcut bölgede trafikte ciddi bir rahatlama olacağını söyledi. Çalışma sonucunda okulun yeni bir görüntüye kavuşacağını kaydeden Atalay, Okul'un kötü görüntüden kurtulduğunu da sözlerine ekledi.


Yapılan çevre duvarının hem okula hem de mahalleye güzel bir görünüm verdiğini söyleyen 100.Yıl İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Talip Baylas, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Okul bahçesi çok güzel bir görünüm aldı. Öğrencilerimiz artık daha rahat bir oyun sahasına kavuştular. Okul'un arka kısmına da öğretmenler için bir kamelya yapmayı düşünüyoruz. Yapılan çalışmalarla güzel bir bahçeye sahip olduk. Okul bahçesinin içerisinde bulunan sentetik halı sahada Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay'ın girişimleri sonucu yapılmıştı. Yenişehir Mahallesi'nde oyun alanı yok. Tek oyun alanı 100.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçesi. Çalışmalarla iyi bir bahçe, iyi bir oyun alanı, hem mahalleye hem de okula güzel bir hizmet kazandırılmış oldu. Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Daha önce toprak sahada top oynadıklarını belirten 100.Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın yaptığı çalışmalarla toz ve topraktan kurtulduklarını vurgulayarak, hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür ettiler.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.05.2025
21:38
Bingöl`de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.
30.05.2025
21:30
Narkotik köpekleri uyuşturucuyu zulasından çıkardı
Narkotik köpekleri uyuşturucuyu zulasından çıkardı
Bingöl'de bir evde yapılan aramada ilaç kutuları ile çamaşır makinesindeki çoraplara zulalanmış halde kokain maddesi ele geçirildi.
30.05.2025
21:29
Bingöl`de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarmadan kenevir baskını
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 4 bin 763 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
30.05.2025
14:48
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
Genç ilçemiz sahipsiz mi?
'Kiralar fahiş seviyelere ulaşmış, vatandaşlarımız barınma kriziyle boğuşmaktadır' diyen HÜDAPAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru: 'Solhan'da 196 konut planlanırken, yapı stoku daha zayıf ve ihtiyacı daha fazla olan Genç'te bu sayı sadece 150 olarak belirlenmiş, o da henüz ihaleye çıkmamıştır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Artık oyalayıcı açıklamalara değil, net adımlara ihtiyaç vardır.'
30.05.2025
14:20
Naci Görür Bingöl depremi sonrası üstüne basa basa uyardı!
Naci Görür Bingöl depremi sonrası üstüne basa basa uyardı!
Bingöl Kiğı'da dün saat 21.14'te 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası olumsuz bir gelişme yaşanmazken Prof. Dr. Naci Görür, bu depremin ne anlam ifade ettiğiyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Görür, bölgedeki son depremi de hatırlatarak 'Bu deprem stres alanında değişime ve stresin artmasına neden olabilir' ifadelerini kullandı.
30.05.2025
13:27
İBAN ile para gönderme artık değişti!
İBAN ile para gönderme artık değişti!
Mobil bankacılıkta yeni dönem başlıyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte mobil bankacılığın kullanımı da arttı. Bankalar hem güvenliği hem de kullanıcı konforunu artırmak için uygulamalarına 'Ödeme İste' gibi yenilikçi bir özellik entegre etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın