KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Ocak 2026 Perşembe
°C

12 adımda 12 dev öğrenci

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğünce akademik başarıyı artırmak, başarılı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla hazırlanan “12 Adımda 12 Dev” projesi ödül töreni düzenlendi.

12 adımda 12 dev öğrenci
10 HAZİRAN 2017 CUMARTESİ 07:41
0
2244
0
AA aa

 

2016-2017 eğitim öğretim yılı başında İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından hazırlanan “12 Adımda 12 Dev Öğrenci” projesi ödül töreni Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Proje kapsamında düzenlenen Kuran'ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında birinci olan öğrencinin Kuran Tilavetiyle devam etti. Türk Halk Müziği dalında dereceye giren öğrencilerin seslendirdiği türküler beğeniyle izlendi.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin Projeye 125 okul ve 410 öğrencinin katıldığını belirterek, projenin akademik başarı arttırmak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri canlandırmak ve bu alanlarda başarılı olan öğrencileri ödüllendirmek amacıyla hazırlandığını söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından, Vali Yavuz Selim Köşger tarafından öğrencilere hediyeleri verilirken, projede görev alan öğretmenlere de teşekkür belgeleri verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın