12 Bingölspor'da hedef bol gollü galibiyet!
Beraberlik serisini bozuk son iki haftayı galibiyetle tamamlayarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlendiren 12 Bingölspor, bu hafta sahasında Iğdır Esspor'u ağırlayacak. Hedef, Iğdır'ı bol gollü bir skorla geçip hem üç puanı almak hem de averajı arttırmak!
29 KASIM 2024 CUMA 17:53 |
3 |
2459 |
0 |
|
AA |
aa |
|
Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden 12 Bingölspor, ligdeki 9. Maçına çıkıyor. İlk iki haftalık galibiyetin ardından dört hafta üst üste puan kayıpları yaşayan 12 Bingölspor, son iki haftada karşılaştığı Kurtalanspor ve Bitlis Özgüzelderespor takımlarını yenmeyi başardı. Ligde oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan 12 Bingölspor, bu hafta sahasında, galibiyeti bulunmayan iki takımdan biri olan Iğdır Esspor ile karşılaşacak.
12 Bingölspor- Iğdır Esspor maçı, pazar günü saat 13.00 Bingöl Şehir Stadyumunda oynanacak.
TARAFTARA ÇAĞRI….
Taraftar desteği için çağrılarını yineleyen 12Bingölspor, yaşanan puan kayıplarına rağmen kalan maçlarda takımın avantajlı olduğu belirtilerek, taraftarın desteğiyle tüm zorlu mücadelelerin zaferle sonuçlandırılacağı mesajı verdi.
12 Bingölspor Kulübü'nden yapılan açıklamada: “Birlikten doğacak kuvvete en ihtiyacımız olduğu zamanlardayız. Mücadelemiz de fikstürde önemli karşılaşmaları bazı puan kayıpları yaşayarak geride bıraksak ta önümüzdeki karşılaşmalarımız için avantajlı duruma geçtiğimizi düşünüyoruz. Defalarca söyledik sahadaki mücadelemiz, sizler tribünde değilseniz; ruhsuz, kalpsiz yani eksik kalır... İşte şimdi çok ağız olup, bir ağızı hiç etme zamanımız... Hep bir ağızdan 'Birlik olma, bir olma, bir olup, ellerimizi aynı ritimde kavuştururken sahadaki oyunu, futbolu ,emeği, tezahüratlarımızla taçlandırma vakti', yani tek ağız, Tek Vücut Tek Yürek; Tek Hedefe Yürüme Vakti... Bingöllü olan olmayan kendini bu memlekete ait hisseden herkesi; köylüsü, memuru, içsisi, esnafı, çiftçisi, kadını, erkeği, çoçuğu yani tüm gönülleri, şehrin tüm dinamiklerini, eksiksiz arkamızda olduğunu hissetmek istediğimizin çağrısını yineliyoruz . Yalnız taştan duvar olmaz... Gücümüzün sizlerin desteği ile yıkılmaz duvar olacağından, tüm zorlu mücadeleleri zaferle sonuçlandıracağımıza olan inancımız tamdır.
12 BİNGÖLSPOR, ŞEHRİN ONURLU MÜCADELESİNİN SİMGESİ
12 Bingölspor bu şehrin onurlu mücadelesinin simgesi ve sesi duyulan ismidir. Şimdi bu onurlu mücadeleye vereceğiniz katkı için davetlisiniz... Davetlisiniz; tüm siyasetin, farklı fikirlerin, kapıda bırakılıp işi gücü, tüm öncelikleri geriye atıp tek öncelik memleket sevdası için davetlisiniz... 'Biz şampiyon olacağız... Türküsü'nü bu zorlu yolculukta, herkes ile beraber söylemek istiyoruz... Güçlü sesinize, inanan kalplerinize, birleşen ellerinize ihtiyacımız var..." denildi.
12 BİNGÖLSPOR, GRUPTA 5. SIRAYA YÜKSELDİ
12 Bingölspor, son 2 haftadır başarılı bir grafik çizerken, son maçında grubun güçlü ekiplerinden Bitlis Özgüzelderespor'u deplasmanda 1-0 yenerek grubunda 5. sıraya yükselerek grup birincisi ile arasındaki puan farkını 5'e düşürdü.
|
30.06.2026 00:09
 |
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum' |
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti. |
|
30.06.2026 00:08
 |
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada |
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı! |
|
30.06.2026 00:07
 |
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı |
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. |
|
30.06.2026 00:06
 |
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti |
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. |
|
30.06.2026 00:05
 |
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu |
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor. |
|
30.06.2026 00:04
 |
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor! |
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak. |
|
|