KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Temmuz 2026 Salı
°C

120 öğrenciye bot yardımı

Karlıova ilçesinde faaliyet gösteren Kar-Der, ilçe merkezi ve köylerde 120 öğrenciye kışlık bot yardımında bulundu.

120 öğrenciye bot yardımı
20 ARALIK 2017 ÇARŞAMBA 19:54
1
3457
1
AA aa

Karlıova Eğitim, Sağlık, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kar-Der, yaptığı araştırmalar sonucunda ilçe merkezinde ve köylerde dar gelirli öğrencilerin kışlık bot ve giyim ihtiyaçlarını giderdi.

Okullarda bulunan öğrencilerle bir araya gelen dernek yöneticileri, 120 çift kışlık botu öğrencilere teslim etti. Kendilerine teslim edilen botlardan dolayı memnuniyetini dile getiren öğrenciler, dernek yöneticilerine teşekkür etti. Dernek, ilçe merkezinde bulunan 18 dar gelirli aileye de giyim yardımında bulundu.

Kar-Der Başkanı Murat Demir yaptığı açıklamada; "İlçenin içinde bulunduğu soğuk iklimden dolayı birçok öğrencimizin okula yırtık ve yazlık ayakkabılarla geldiğini tespit ettik. Kar yağışından dolayı ayakları ıslanan öğrencilerimize vakit kaybetmeden kışlık bot almak için çalışmalar başlattık. İsmini vermek istemeyen hayırsever bir kardeşimiz, bu öğrencilerin kışlık bot ihtiyacını karşılayarak yardım elini uzattı. Bizler de gönderilen botları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttık. Buradan hayırsever kardeşimize teşekkür ediyoruz, Allah kendisinden razı olsun " dedi. (İLKHA)

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20890)
21 Aralık 2017 Perşembe 13:20
Güzel ve faydalı bir etkinlik. Allah razı olsun katkıda bulunanlardan.
27.07.2026
22:56
Murat Nehri`nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Murat Nehri'nde Büyük Dönüşüm Başlıyor
Genç Belediyesi, Millet Bahçesi ile Genç Köprüsü arasını kapsayan sahil düzenleme projesinin ilk etabını hayata geçiriyor. Parklar, yürüyüş yolları ve seyir teraslarıyla Murat Nehri kıyısı ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.
27.07.2026
22:55
Hülakü:
Hülakü: 'Barışı Müzakere ve Mücadeleyle İnşa Edeceğiz'
Genç'te vatandaşlar ve esnafla bir araya gelip talep ve beklentileri dinleyen DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, yürütülen sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunarak kalıcı barışın diyalog, müzakere ve demokratik siyaset zemininde inşa edilebileceğini söyledi.
27.07.2026
22:54
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig`de!
Bingöl Masa Tenisinde Tarih Yazdı: İlk Kez 3. Lig'de!
Yükselen Gençlik Spor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, Trabzon'da düzenlenen Terfi Ligi müsabakalarında gösterdiği başarıyla Bingöl spor tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi'ne yükseldi. Tamamı Bingöl'de yetişen genç sporculardan oluşan takım, profesyonel liglerde mücadele etme hakkı kazandı.
27.07.2026
22:53
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Uzmanından uyarı! Erken Tanı Hayat Kurtarıyor
Kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olan meme kanserinde erken teşhisin tedavi başarısını önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Bingöl Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Yusuf Dener, özellikle 40 yaşından itibaren düzenli mamografi taramasının ihmal edilmemesi gerektiğini vurguladı.
27.07.2026
18:10
Zilan Tepesi`nde Gün Doğumu Coşkusu
Zilan Tepesi'nde Gün Doğumu Coşkusu
Doğaseverler, Terörsüz Türkiye süreciyle yeniden canlanan yaylalarda buluştu. TAVZ-DER tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Zilan Tepesi'nde kamp kuran katılımcılar, gece yürüyüşünün ardından güneşin doğuşunu zirveden izledi.
27.07.2026
14:21
Hatısaru;
Hatısaru; 'Verimli Tarım Arazileri Korunmalı'
Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, Solhan'ın Yenibaşak Köyü Barbara Mezrası'nda planlanan Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesine ilişkin vatandaşların endişelerini yerinde dinlediklerini belirterek, verimli tarım arazilerinin enerji yatırımlarına açılmaması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın