KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Şubat 2026 Cumartesi
°C

12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!

Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.

12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12 EYLÜL 2025 CUMA 20:05
4
1006
0
AA aa

12 Bingölspor'dan yapılan açıklamada, 8 Eylül Pazar günü oynanan Karaköprü Belediyespor maçının bilet gelirlerinden Bingöl İl Spor Müdürlüğü'nün yasal kesintileri sonrası kulüp hesabına aktarılan 267 bin 656 TL'nin, SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için açılan hesaba yatırıldığı belirtildi. Açıklamada, şimdiye kadar Efrayim bebeğin tedavisine kulüp tarafından ulaştırılan toplam desteğin 455 bin 256 TL'ye ulaştığı ifade edildi.

Bingöl'de yaşayan Nuriye ve Recep Gökalp çiftinin ikinci çocukları olan Efrayim bebek, 4 Mart 2025'te dünyaya geldi. Kısa süre önce anne Nuriye Gökalp'e meme kanseri teşhisi konulurken, Efrayim'e de SMA Tip-1 tanısı konuldu. Aile, 85 milyon TL'lik tedavi masrafını karşılayabilmek için Bingöl Valiliği onayıyla yardım kampanyası başlattı. Şu ana kadar bu miktarın sadece yaklaşık yüzde 6'sı toplanabildi.

Anne ve oğlunun aynı anda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle baba Recep Gökalp'in işini bırakmak zorunda kaldığı öğrenildi.

12 Bingölspor'dan yapılan açıklamada, “Bu kutsal dayanışma ile birlikte Efrayim bebeğin tedavisine olan desteğimizi sürdürüyoruz. Yeşil-beyaz camia olarak, bu mücadele Efrayim sağlığına kavuşana kadar devam edecek” denildi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.02.2026
03:10
'28 Şubat'la tam hesaplaşma sağlanmalı'
28 Şubat'ın 29. yılında açıklama yapan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, askeri unsurların yargı önünde hesap verdiğini ancak sürecin sivil ve bürokratik ayağının bütünüyle ortaya çıkarılamadığını kaydetti.
28.02.2026
03:09
Ortaçanak`ta Zorlu Kurtarma
Ortaçanak'ta Zorlu Kurtarma
Yoğun kar ve tipiye rağmen göğüs ağrısı ve solunum sıkıntısı yaşayan hasta, UMKE ve 112 ekiplerince paletli ambulansla alınarak Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
28.02.2026
03:09
Solhan SYDV`den Ramazan`da Hassasiyet Vurgusu
Solhan SYDV'den Ramazan'da Hassasiyet Vurgusu
Yardımların doğru ve adil şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan SYDV Müdürü Dumlu, kurumun, Ramazan boyunca gıda, nakdi yardım ve diğer sosyal destek programlarını belirlenen kriterler çerçevesinde sürdürdüğünün altını çizdi.
28.02.2026
03:07
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
15 yaş altına sosyal medya kısıtlaması
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 15 yaş altına yönelik sosyal medya düzenlemesine ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirterek Meclis'in, sundukları yasanın değerlendirilmesini beklediklerini ifade etti.
28.02.2026
03:06
Bingöl`de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 10 şahıs yakalandı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan 1 haftalık çalışmalarda, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 10 şahıs yakalandı.
28.02.2026
03:04
Bingöl`de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'de aç tilki ilçe merkezine indi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kızıl tilki yiyecek bulmak için ilçe merkezine indi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın