KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

12Bingölspor'a çirkin saldırı!

U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.

12Bingölspor`a çirkin saldırı!
04 NİSAN 2026 CUMARTESİ 04:35
3
2910
5
AA aa

U14 Gelişim Ligi Play-Off karşılaşmasında 12Bingölspor, Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Malatya'da oynanan mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan Bingöl temsilcisi, maç sonrası yaşanan olaylarla gündeme geldi.

Galibiyet Sevinci Saldırıyla Gölgelendi

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Bingöllü futbolcuların galibiyet sevinci yaşadığı sırada fiziksel saldırıya uğradığı öne sürüldü.

Kulüpten yapılan açıklamada, yaşanan olaylarda tekme ve benzeri şiddet eylemlerinin bulunduğu belirtilirken, 10 sporcunun hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

“Gerçekler Çarpıtılıyor” Tepkisi

Olayın ardından bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çekildi.

Diyar İnter Kulübü Başkanı Ahmet Süer'in, 12Bingölspor teknik heyetinin saldırıda bulunduğu yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığı savunuldu.

Kulüp kaynakları, mevcut görüntülerin olayın seyrini açık şekilde ortaya koyduğunu belirterek, galip gelen bir takımın provokasyon olmaksızın saldırıyı başlatmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu ifade etti.

“Asıl Mağdur Bingölspor”

Yapılan değerlendirmelerde, sahada kazanan ve saldırıya maruz kalan tarafın 12Bingölspor olduğu vurgulanırken, bazı medya organlarının tek taraflı açıklamalarla kamuoyunu yanlış yönlendirdiği ileri sürüldü.

Özellikle genç sporcular üzerinden yapılan bu tür haberlerin hem spor ahlakına hem de toplumsal barışa zarar verdiği ifade edildi.

Sağduyu ve Sorumluluk Çağrısı

Kulüp yetkilileri, yaşanan olayların ardından kamuoyuna doğru bilgi verilmesi gerektiğini belirterek, gerçeğe aykırı beyanlardan kaçınılması çağrısında bulundu.

Yetkililer, çocuk yaş grubundaki sporcuların bu tür olaylarla anılmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, sorumluların gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_118538)
04 Nisan 2026 Cumartesi 23:20
Bari sporda kavga olmasın ki bu halk da çokluğunu çocuğunu alıp rahat ca gelsin kavgacı takım kaftanini giydi Diyarbakır gibi profesyonel bir takım düşüş u oldu ...gururla kupayı alıp döndük süper lig bile böyle son mac ya şampiyon oldu buda nazarı olsin 🧿🧿🧿
Misafir Kullanıcı (@Misafir_118537)
04 Nisan 2026 Cumartesi 23:06
Sporda olur böyle şeyler şampiyon olduğu için kaldiramiyor normaldir bir top 22 insan normal bence barisirlar fotoğraf da çekti mi kin biter sporun amacı da bu ya sonuç kardeslikle biter oenek olsun tüm Türkiye'ye namus davası değil ya
Misafir Kullanıcı (@Misafir_118536)
04 Nisan 2026 Cumartesi 22:22
Diyarbakır ve Amed i destekleyenler izlesin. Bu takımlar Bingöl takımlarına hiç bir zaman iyi davranmıyor, biz her zaman çok iyi ağırlıyoruz Erzurum, Elazığ ve Malatya gibi dost iller ile aramızı boş yere bozuyoruz. Onlar bize iyi Diyarbakır takımları bize kötü ancak biz Diyarbakır takımlarını destekliyoruz çok ilginç. Ben otuz yıldır bize iyi davrandıklarını hatırlamıyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_118558)
07 Nisan 2026 Salı 04:56
@Misafir Kullanıcı Kardeşliği ve insanlığı : insanlık tarihi kadar eskidir Diyarbakır ın !
Misafir Kullanıcı (@Misafir_118556)
06 Nisan 2026 Pazartesi 23:21
@Misafir Kullanıcı Diyarbakır candır. Çünkü Diyarbakır'da çok fazla Bingöl'lü var .Sen ayrıştırıyorsun amacını görüyorum. Erzurum'da hiç yaşadın mı?
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın