KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Nisan 2026 Cumartesi
°C

12Bingölspor'a çirkin saldırı!

U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.

12Bingölspor`a çirkin saldırı!
04 NİSAN 2026 CUMARTESİ 04:35
0
184
0
AA aa

U14 Gelişim Ligi Play-Off karşılaşmasında 12Bingölspor, Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Malatya'da oynanan mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan Bingöl temsilcisi, maç sonrası yaşanan olaylarla gündeme geldi.

Galibiyet Sevinci Saldırıyla Gölgelendi

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Bingöllü futbolcuların galibiyet sevinci yaşadığı sırada fiziksel saldırıya uğradığı öne sürüldü.

Kulüpten yapılan açıklamada, yaşanan olaylarda tekme ve benzeri şiddet eylemlerinin bulunduğu belirtilirken, 10 sporcunun hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

“Gerçekler Çarpıtılıyor” Tepkisi

Olayın ardından bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çekildi.

Diyar İnter Kulübü Başkanı Ahmet Süer'in, 12Bingölspor teknik heyetinin saldırıda bulunduğu yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığı savunuldu.

Kulüp kaynakları, mevcut görüntülerin olayın seyrini açık şekilde ortaya koyduğunu belirterek, galip gelen bir takımın provokasyon olmaksızın saldırıyı başlatmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu ifade etti.

“Asıl Mağdur Bingölspor”

Yapılan değerlendirmelerde, sahada kazanan ve saldırıya maruz kalan tarafın 12Bingölspor olduğu vurgulanırken, bazı medya organlarının tek taraflı açıklamalarla kamuoyunu yanlış yönlendirdiği ileri sürüldü.

Özellikle genç sporcular üzerinden yapılan bu tür haberlerin hem spor ahlakına hem de toplumsal barışa zarar verdiği ifade edildi.

Sağduyu ve Sorumluluk Çağrısı

Kulüp yetkilileri, yaşanan olayların ardından kamuoyuna doğru bilgi verilmesi gerektiğini belirterek, gerçeğe aykırı beyanlardan kaçınılması çağrısında bulundu.

Yetkililer, çocuk yaş grubundaki sporcuların bu tür olaylarla anılmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, sorumluların gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret:
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
04.04.2026
00:49
Elektrik ve doğalgaza yüzde 25 zam yapıldı
Elektrik ve doğalgaza yüzde 25 zam yapıldı
EPDK, elektrik ve doğalgaza fiyat artışı yapıldığını duyurdu. Yüzde 25'lik zam, bugün itibariyle geçerli olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın