KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Eylül 2026 Pazartesi
°C

12Bingölspor'dan kardeşlik mesajı! 'Bölgenin gücü kardeşliğimiz'

Şampiyonluğunu ilan eden 12Bingölspor, gruptaki tüm takımları tebrik etti ve önemli bir mesaj paylaştı: 'Her takım bizim kardeşimiz, her şehir ailemizin bir parçasıdır. 12 Bingölspor, sadece bir takım değil; bir irade, bir birlik ve inançtır. Yeni sezonda, bölgemizin adını en yükseklerde duyuracak sağlık, zafer ve dostlukla yoğrulmuş bir yolculuk diliyoruz.'

12Bingölspor`dan kardeşlik mesajı!
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ 02:20
9
2455
1
AA aa

Pazar günü sahasında konuk ettiği Batman Kayraspor'u 7-0'lık net skorla mağlup edip Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'taki şampiyonluğunu resmen ilan ederek yılların hasretine son veren 12Bingölspor, Türkiye Futbol Federasyonu 3 Lig'e yükseldi.

Şehrin tek yürek olup stadyuma akın ettiği maç sonrası kutlamalar yapan halk, halaylar çekip takımla sevincini paylaşırken, taraftarlar konvoylarla şehir sokaklarını adeta panayır alanına çevirdi.

Mutlu sonuca ulaşarak 7 sezon sonunda profesyonel lig hasreti nisonlandıran 12Bingölspor, şampiyonluk ilanının ardından sosyal medya hesabından tüm grup takımlarına teşekkür edip, Play-Off'a kalan takımlara başarılar diledi.

Kardeşlik ve birlik mesajı verilen paylaşımı “Bölgenin gücü kardeşliğimiz” başlığıyla sunan 12Bingölspor, şunları aktardı;

•Kurtalanspor: Kurtalan'ın misafirperver evlatlarına selam olsun! Sahada gösterdiğiniz azim ve centilmen mücadele için teşekkür ederiz.

•Kızıltepe 47 Spor: Kızıltepe'nin yiğit evlatlarına selam olsun! Sahada centilmence mücadele ettiniz, teşekkür ederiz.

•Şırnak Petrolspor: Şırnak'ın çalışkan, mücadeleci çocuklarına selam olsun. Şampiyonluk yarışındaki rekabetiniz için minnettarız.

•Diyarbakırspor: Dicle'nin gür sesi, Diyarbakır'ın asil temsilcilerine gönülden teşekkür ediyoruz.

•Hakkâri Zapspor: Dağların dik başlı çocukları… Kısıtlı imkânlara rağmen sezon boyunca gösterdiğiniz azimli mücadele ve şampiyonluk yarışındaki kararlılığınız takdire şayandır. Hakkari halkına ve takımınıza yürekten teşekkür ederiz.

•Doğubayazıt FK: Ağrı Dağı gibi dimdik duran Doğubayazıt'ın yürekli takımına selam olsun.

•Vangölü Sportif Faaliyetler: Van Gölü kadar temiz yürekli dostlara teşekkür ederiz, mücadele güzeldi.

•Batman Kayraspor: Petrol diyarının sahadaki enerjisi Batman'a selam, centilmenliğiniz unutulmaz.

•Bitlis Özgüzelderespor: Bitlis'in soğuk havası ama sıcak kalpli halkına ve mücadeleci oyuncularına teşekkür ediyoruz. Saha içindeki mücadeleniz kadar tribünlerdeki dostluk da bizim için çok kıymetliydi.

•Erganispor: Ergani'nin öz evlatlarıyla sahada kardeşçe mücadele ettik, sağ olun var olun.

•Iğdır Esspor: Iğdır'ın bereketli topraklarından gelen güzel yürekli sporculara teşekkürler.

Yeşil Vartospor: Varto'nun yeşilinden gelen mücadele azmi için minnettarız.

•Sur Belediyespor: Sur'un tarihi kadar köklü bir duruş sergilediniz, teşekkür ederiz.

Her sezon kendi içinde bir hikâye taşır…

Sevinçleriyle, kırgınlıklarıyla, çekişmeleriyle, dostluklarıyla…

Bu sezon saha içinde olduğu kadar saha dışında da zaman zaman gerilimler, atışmalar yaşandı. Ancak tüm bu kıvılcımlar, futbolun tutkusu ve rekabetin doğasında vardı. Hiçbir tartışma kişisel bir kırgınlığa dönüşmedi, dönüşemezdi. Bizim kimseyle derdimiz, darımız yok. Her takım bizim kardeşimiz, her şehir ailemizin bir parçasıdır.

Bölge takımı olarak, bu toprakların sesi ve temsilcisi olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bölgemizin futbolunu daha yukarılara taşımak, gençlerimize umut olmak, tribünlerde dostluk rüzgârları estirmek için mücadeleye devam edeceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın: 12 Bingölspor, sadece bir takım değil; bir irade, bir birlik ve inançtır.

Sezon boyunca bizimle aynı havayı soluyan, aynı çimde koşan, aynı topun peşinden giden tüm takımlara, yöneticilerine, teknik heyetlerine ve en önemlisi cefakâr taraftarlarına teşekkür ediyor; hepsinden helallik diliyoruz.

Play‑Off heyecanına yükselecek takımlarımıza ve Play‑Out etabında ter dökecek kardeş takımlarımıza da ayrıca yürekten başarılar diliyoruz.

Yeni sezonda, bölgemizin adını en yükseklerde duyuracak sağlık, zafer ve dostlukla yoğrulmuş bir yolculuk diliyoruz. Birlikte daha güçlüyüz!

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_114325)
28 Nisan 2025 Pazartesi 21:22
Spor barış ve kardeşliktir. Her rakipe gösterilen bu sevgi ve saygının Bingölümüze yakıştığını belirtmek istiyorum. Tekrar 12 Bingöl sporu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
14.09.2026
13:32
Bingöl`de 38 şüpheli yakalandı
Bingöl'de 38 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucudan kaçakçılığa, aranan şahıslardan çeşitli asayiş olaylarına kadar 41 olaya müdahale edildi. Çalışmalarda 38 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde, kaçak sigara, silah ve mühimmat ele geçirildi.
14.09.2026
13:28
Bingöl`de balık tezgâhları şenlendi
Bingöl'de balık tezgâhları şenlendi
Havaların serinlemesiyle birlikte Bingöl'de balıkçı tezgahlarında hareketlilik başladı. Karadeniz'den gelen palamut başta olmak üzere farklı balık çeşitleri satışa sunulurken, balıkçılar önümüzdeki günlerde talebin daha da artmasını bekliyor.
14.09.2026
04:28
Çağlar`dan MHP Bingöl kongresine sert eleştiri: İncelenmeli!
Çağlar'dan MHP Bingöl kongresine sert eleştiri: İncelenmeli!
MHP Bingöl 15. Olağan İl Kongresi'nde başkanlık için yarışan Niyazi Çağlar, 314 delegenin isimlerinin kongre öncesinde silindiğini öne sürerken kongrenin incelenmesi çağrısında bulundu. Çağlar, kongrede kazanan aday Emin Varan tarafından kullanıldığını belirttiği 'Gelip boyunun ölçüsünü alıp gittiler' sözleri için de sert konuştu!
14.09.2026
04:27
Pusula ve Katılımevim`de neler oluyor?
Pusula ve Katılımevim'de neler oluyor?
Bingöllü iş insanı Serdar Turhan'ın da adının geçtiği Pusula ve Katılımevim dosyasında peş peşe yaşanan gelişmeler dikkat çekti. Ancak KAP kayıtları, Tera Grubu ile yürütülen devir görüşmelerinin adli gelişmelerden önce başladığını ortaya koydu. Dosyanın bir diğer önemli gelişmesi ise Katılımevim yönetiminde yaşandı. KAP'a yapılan açıklamaya göre Serdar Turhan ve Ahmet Özcan'ın yönetim kurulu görevlerinden ayrılmaları kabul edildi.
14.09.2026
04:25
12Bingölspor MKE Ankaragücü`nü tek golle devirdi
12Bingölspor MKE Ankaragücü'nü tek golle devirdi
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor, Yalova Atatürk Stadyumu'nda karşılaştığı MKE Ankaragücü'nü 89. dakikada Hasan Ayaroğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı. 79. dakikada penaltıdan yararlanamayan rakibine karşı kritik bir 3 puan kazanan Bingöl temsilcisi hem puanını hem de grup sıralamasındaki yerini 4'e yükseltti.
14.09.2026
04:24
Kiğı`da PTT işe alımı tartışması:
Kiğı'da PTT işe alımı tartışması: 'Eşit, şeffaf ve adil bir süreç istiyoruz'
Kiğı Online Bilim Kültür Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Cüneyt Cici, ilçede PTT bünyesinde yapılacağı belirtilen iki kişilik işe alıma ilişkin iddiaları gündeme taşıdı. Cici, işe alım sürecinin kamuoyuna açık şekilde yürütülmesini isteyerek, 'Torpil veya siyasi referans değil, adalet ve liyakat istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın