KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

136 konut satışa sunuldu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Bingöl’ün de yer aldığı 12 ilde 136 konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

136 konut satışa sunuldu
17 MAYIS 2017 ÇARŞAMBA 00:59
0
1799
0
AA aa

Haber: Kader Ertaş - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 13 ilde 151 iş yeri ile 12 ilde 136 konutu "Açık Artırma Yöntemi" ile satışa sundu.

Alıcılar Bitlis, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, İzmir, Konya, Kütahya, Niğde, Rize, Sakarya, Sivas, Yozgat ve Zonguldak şehirlerinde satışa sunulan iş yerlerine yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneği ile sahip olabilecek.

Ayrıca Ankara, Bursa, Bingöl, Elazığ, Erzurum, Giresun, İstanbul, Kocaeli, Malatya, Manisa, Nevşehir ve Samsun'da bulunan konutları ise yüzde 12, yüzde 25 peşin, 120, 180 ay vade seçenekleriyle satın alabilecek.

Açık artırma 1 Haziran 2017, saat 11.00'de TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezi ile Radisson Blue Hotel Şişli-İstanbul adreslerinde gerçekleştirilecek. Detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.turyap.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın