KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Eylül 2026 Cumartesi
°C

14 mart'ı adaletsizliklerle karşılıyoruz

Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Salih Kızılboğa, &';Bir 14 Mart'ı daha sorunlarla ve adaletsizliklerle karşılıyoruz” dedi.

14 mart`ı adaletsizliklerle karşılıyoruz
15 MART 2011 SALI 08:44
0
2136
0
AA aa

Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Kızılboğa, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Sağlık çalışanlarının kutsal bir mesleği yaptığını ifade eden Kızılboğa, “Sağlık çalışanları kamuda devletin şifa elleri olarak çok kutsal bir hizmeti yürütmektedirler. Özveri ile hizmet yürüten sağlık çalışanlar ne yazık ki bir 14 Mart Tıp Bayramı'nı sorunlarla adaletsizlikler ile karşılamaktadırlar. Bugün sağlık hizmetlerinin bir ekip hizmeti olduğu unutularak çalışanlar arasında ayrımcılık adaletsizlik yapılmaktadır. Farklı istihdamlarla birbirinden çok farklı mali ve sosyal haklara sahip sağlık çalışanları oluşturan iktidar, yapılan düzenlemelerde de sağlık çalışanlarının bir bölümünün faydalanmasını sağlarken bir bölümünü kapsam dışında bırakmışlardır.

Tüm bu yaşananlar ortadayken sağlık çalışanları nasıl 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlasınlar. Çalışanların beklentisi karşılanmadan çalışma şartları, mali ve özlük haklarında gerekli düzenlemeler yapılmadan kutlanacak bir bayram yoktur. 14 Mart ancak sorunlar çözüldüğünde bizim için bir bayram olacaktır. Türk Sağlık-Sen olarak sağlık çalışanlarının gerçek bir Tıp Bayramı yaşayacağı günleri bekliyoruz. Her şeye rağmen yinede sorunların çözülmesi temennisiyle ilimizde görev yapan, çektikleri çileye rağmen özverili bir şekilde en iyi hizmeti üreten tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum” dedi. 
 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.09.2026
23:44
Zıktê Sürkap`tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürkap'tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zıktê Sürkap), Murat Okuma Salonu gibi eğitim odaklı çalışmalarının ardından kuruluşunun 6'ncı yılına girerken öğrencilere burs desteği sağlama kararı aldı. Platform, gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sunmayı ve toplumsal dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.
04.09.2026
23:43
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
BDDK'nın tasarruf finansman şirketlerine yönelik yeni düzenlemeleri 1 Ekim 2026'da yürürlüğe girecek. Yeni dönemde sözleşme sayısından finansman limitlerine, yüksek tutarlı sözleşmelerden şirketlerin fon kullanımına kadar birçok alanda değişiklik uygulanacak.
04.09.2026
23:42
Bingöl`de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl'de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bağımlılıkla mücadele ve iyileştirme kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, denetimli serbestlik hizmetinden yararlanan bireylerin Sağlıklı Hayat Merkezi hizmetlerinden faydalanması ve sosyal uyum süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.
04.09.2026
23:40
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik`ten `kalite` vurgusu
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik'ten 'kalite' vurgusu
Karlıova Aşağı Yağmurlu Grup Yolu'nda devam eden BSK asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Valisi Cahit Çelik, çalışmaların planlanan takvim içinde ve yüksek kalite standardıyla tamamlanması talimatını verdi.
04.09.2026
23:38
AK Parti`den Bingöl`ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti'den Bingöl'ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti Bingöl Milletvekilleri ve İl Teşkilatı, kent merkezi ve ilçelerde tamamlanan, devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarını açıkladı. Çalışmada yeni hastaneden uzman hekim kadrolarına kadar çok sayıda yatırım başlığı yer aldı.
04.09.2026
23:37
BİNAŞ`tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt:
BİNAŞ'tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt: 'Dava süreci henüz sona ermedi'
BİNAŞ Yönetim Kurulu, Bingöl Valiliği'nin Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait taşınmazların satış sürecine ilişkin açıklamasına cevap verdi. Yönetim, yerel mahkeme kararının kesinleşmediğini ve istinaf incelemesinin sürdüğünü belirterek, satışların hukuka uygunluğunun yalnızca mahkeme kararına atıfla kesinleşmiş gibi sunulamayacağını savundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın