KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2026 Salı
°C

145 meteoroloji istasyonu kapatıldı

Bingöl’ün de aralarında bulunduğu 145 meteoroloji istasyon müdürlüğü Bakanlar Kurulu kararıyla kapatıldı.

145 meteoroloji istasyonu kapatıldı
17 OCAK 2012 SALI 00:38
0
2860
1
AA aa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Merkez ve Taşra Teşkilatında Düzenleme Yapılması Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karar gereği, 145 meteoroloji istasyon müdürlüğü kapatıldı. 

Bakanlar Kurulu Kararı ile Tahminler Dairesi Başkanlığı, Gözlem Sistemleri Dairesi Başkanlığı, Meteorolojik Veri İşlem Dairesi Başkanlığı, Araştırma Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesinde toplam 35 yeni şube müdürlüğü kuruldu. Ayrıca, Bölge Müdürlüklerine bağlı olarak 8 yeni bölge müdürlüğü kuruldu. 

Adana, Hatay, Mersin, Afyonkarahisar, Denizli, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Muğla, Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Burdur, Isparta, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Aydın, İzmir, Manisa, Kars, Ağrı, Kayseri, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Konya, Niğde, Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya, Çorum, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Gaziantep, Amasya, Sivas, Tokat, Giresun, Rize, Trabzon, Bitlis, Muş, Van, Bartın ve Kastamonu illerinde bulunan 145 meteoroloji istasyon müdürlüğü de kapatıldı. 

KAPATILAN İSTASYON MÜDÜRLÜKLERİ 

Ceyhan, Karaisalı, Karataş, Kozan, Yumurtalık, Dörtyol, Samandağ, Erdemli, Mut, Bolvadin, Dinar, Emirdağ, Acıpayam, Güney, Ankara, Beypazarı, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Çerkeş, Ilgaz, Keskin, Elmalı, Korkuteli, Manavgat,Demre, Köyceğiz, Dalaman, Milas, Yatağan, Bandırma, Burhaniye, Dursunbey, Gönen, Keles, Uludağ, Çermik, Ergani,Nusaybin, Genç, Solhan, Baskil, Karakoçan, Keban, Maden, Palu, Sivrice, Çemişgezek, Mazgirt, Tercan, Hınıs, Horasan, İspir, Oltu, Tortum, Bozüyük, Sivrihisar, Gediz, Simav, Tavşanlı, Tefenni, Eğirdir, Senirkent, Uluborlu, Yalvaç, Şarkikaraağaç, İpsala, Uzunköprü, Şile, Lüleburgaz, Geyve, Çorlu, Malkara, Çınarcık, Nazilli, Sultanhisar, Didim, Bergama, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Demirci, Salihli, Arpaçay, Sarıkamış, Doğubeyazıt, Develi, Sarız, Tomarza, Pınarbaşı, Boğazlayan, Sorgun, Çeçikdağı, Kaman, Avanos, Ürgüp, Çumra, Hadim, Ilgın, Karapınar, Kulu, Seydişehir, Yunak, Ulukışla, Gölbaşı, Kahta, Afşin, Elbistan, Göksun, Doğanşehir, Arapgir, Osmancık, Ünye, Bafra, Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Hilvan, Siverek, Islahiye, Merzifon, Divriği, Kangal, Suşehri, Zara, Turhal, Zile, Şebinkarahisar, Pazar, Akçaabat, Ahlat, Malazgirt, Varto, Başkale, Erciş, Gevaş, Muradiye, Özalp, Amasra, Bozkurt, Cide, Devrekani ve Tosya Meteoroloji İstasyon Müdürlükleri kapatıldı.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ozgurcan-0@hotmail.com (@Misafir_7762)
17 Ocak 2012 Salı 11:14
Bizin gençin hava müdürü ne olacak
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi`nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın