KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

148 faili meçhul olay aydınlatıldı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, geçmiş yıllarda meydana gelen faili meçhul olaylarından 148'i aydınlatırken, 2018 yılında çeşitli suçlardan aranan 198 şahsın ise tutuklandığını bildirdi.

148 faili meçhul olay aydınlatıldı
10 OCAK 2019 PERŞEMBE 21:46
0
2257
0
AA aa

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı 2018 faaliyet raporunu açıkladı.

2018 yılı içinde 757 asayiş olayının meydana geldiğini ve bunlardan 721'inin aydınlatıldığı ifade edilen raporda, “757 Asayiş olayı meydana gelmiş olup, 721 Asayiş olayı aydınlatılmıştır. Olaylar en fazla Merkez İlçe ve Karlıova ilçelerinde meydana gelmiş, meydana gelen olaylardan kasten yaralama, tehdit, evden/işyerinden hırsızlık ve mala zarar verme olaylarının öne çıktığı görülmüştür. Geçmiş yıllarda meydana gelen faili meçhul olaylara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 148 faili meçhul olayın aydınlatılması sağlanmıştır. Huzur ve güven uygulamaları, önleyici hizmet devriyeleri, yol kontrol ve arama faaliyetleri ile özel maksatlı teşkil edilen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; 142 bin 627 şahıs sorgulanmış olup, toplam 15.336 aranan şahıs Terör suçlarından 51, Kaçakçılık suçlarından 99, Asayiş suçlarından 892 ve Askeri suçlardan 14 bin 294 şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapılmış, 198 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” şeklindeki ifadelere yer verildi.

Raporda, Jandarma trafik sorumluluk bölgesinde 187 trafik olayının meydana geldiği bunlardan 4'ünün ölümlü, 128'inin yaralamalı, 55'inin maddi hasarlı meydana geldiği bildirildi.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması kapsamında suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdüreceği de belirtildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.07.2026
10:24
Bingöl`de jandarmadan bir haftada 7 tutuklama
Bingöl'de jandarmadan bir haftada 7 tutuklama
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10-17 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi yakalanarak tutuklandı. Aynı dönemde gerçekleştirilen 17 olayda 6 bin 905 kök kenevir, 521 gram esrar ve 1 tabanca ele geçirildi.
20.07.2026
10:13
Motorine bir zam daha! Bu gece pompaya yansıyacak
Motorine bir zam daha! Bu gece pompaya yansıyacak
ABD-İran arasındaki saldırılar nedeniyle petrol fiyatlarındaki artış, akaryakıta zam olarak yansıyor. Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 1 lira 12 kuruş zam yapılması bekleniyor.
20.07.2026
09:55
Genç`te 810 kişilik kapalı spor salonu için ilk kazma vuruldu
Genç'te 810 kişilik kapalı spor salonu için ilk kazma vuruldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde yapımı planlanan 810 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu projesinde kazı çalışmalarına başlandı.
20.07.2026
09:41
Bingöl`de bir haftada 23 şüpheli yakalandı
Bingöl'de bir haftada 23 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda, aranan 10 kişi ile çeşitli suçlara karıştığı belirlenen 13 şüpheli yakalandı.
20.07.2026
09:22
Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Sert, Bingöl`de teşkilat ve çalışanlarla buluştu
Öz Sağlık-İş Genel Başkanı Sert, Bingöl'de teşkilat ve çalışanlarla buluştu
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Bingöl'de gerçekleştirdiği ziyaretlerde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini dinledi. Sert, Bingöl Şube Başkanlığına destek mesajı vererek, 'Bingöl Şubemizin her zaman yanındayız' dedi.
20.07.2026
09:05
Alanya`daki kazada hayatını kaybetti
Alanya'daki kazada hayatını kaybetti
Antalya'nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Bingöllü hemşehrimiz 54 yaşındaki Yaşar Gören hayatını kaybetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın