KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Kasım 2025 Pazar
°C

15 bin 30 paket kaçak sigara

ngöl İl Jandarma Komutanlığı'nın ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası 15 bin 30 paket kaçak sigara ele geçirildi.

15 bin 30 paket kaçak sigara
04 KASIM 2010 PERŞEMBE 07:56
0
2295
0
AA aa

 

Karlıova İlçesi'nde çok miktarda kaçak sigara nakli yapılacağı bilgisini alan Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde kaçak sigara tacirlerine göz açtırmadı.
 
İl Jandar Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Karlıova İlçesi'ne bağlı Kargapazarı Köyü yakınlarında yol kontrol ve arama esnasında iki araçta 15 bin 30 paket marka kaçak sigara ele geçirildiği ve ele geçirilen kaçak sigaraların, sigaralar Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere muhafaza altına alındığı bildirildi.
 
Olayla ilgili olarak araçlarda bulunan F.K.,Y.K.,H.D.,Z.D. ve A.Ç. isimli toplam 5 şüpheli şahıs yakalandığı ve cumhuriyet savcısının talimatı ile yakalanan şüphelilerden Z.D. yaşı küçük olması sebebiyle serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, , gözaltına alınan diğer şüphelilerin ise adli makamlara teslim edileceği kaydedilerek, kaçakçılık suçları ile mücadeleye aralıksız olarak devam edileceği vurgulandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.10.2025
20:21
12Bingölspor kritik maça hazırlanıyor!
12Bingölspor kritik maça hazırlanıyor!
Yeşil beyazlı ekip, grupta 15 puanla 3. sırada yer alan rakibini mağlup ederek hem hanesine 3 puanı yazdırmak hem de liderliğini korumak istiyor.
31.10.2025
20:18
Bingöl`de gençlik buluşması!
Bingöl'de gençlik buluşması!
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Bingöl Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. Buluşmada, gençlik çalışmaları, yerel yönetime katılım ve şehir–gençlik iş birliklerinin güçlendirilmesi konularında fikir alışverişleri gerçekleştirildi.
31.10.2025
17:14
MHP Bingöl İl Başkanından İl Sağlık Müdürü Tatlı`ya sert uyarı!
MHP Bingöl İl Başkanından İl Sağlık Müdürü Tatlı'ya sert uyarı!
MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Samet Tatlı'ya sert çıktı: 'Devletin itibarı, hiç kimsenin siyasi şovuna malzeme edilemez.'
31.10.2025
16:14
Yine aynı güzergâh! Bu kez 11 yaşındaki Berra hayattan koparıldı
Yine aynı güzergâh! Bu kez 11 yaşındaki Berra hayattan koparıldı
Bingöl'de yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 11 yaşındaki Berra Kızılboğa, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberi sonrası okul arkadaşları ve aileler tedbirsizliğe isyan için yolu trafiğe kapattı!
31.10.2025
15:48
Prof. Dr. Aksoy;
Prof. Dr. Aksoy; 'Bingöl'de risk devam ediyor'
Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Ercan Aksoy; 'Doğu Anadolu Fay zonunun Palu-Bingöl arasında kalan bölümü ve Kuzey Anadolu Fay zonunun Yedisu segmenti diye isimlendirilen Erzincan-Yedisu arasındaki bölümü risk olarak devam ediyor. Onun dışındaki fayları, normal olarak karşılamak lazım' dedi.
31.10.2025
15:47
Kripto dolandırıcılıkta 38 gözaltı!
Kripto dolandırıcılıkta 38 gözaltı!
Bingöl dahil 19 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, sahte kripto yatırım sitesi kurarak 200'den fazla kişiyi 100 milyon lira dolandıran çete lideri ve 38 örgüt üyesi gözaltına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın