KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

15 Temmuz gazilerden Yener'e suç duyurusu

15 Temmuz Gazileri, sosyal medya üzerinden kendilerini hedef gösterip, hakaret ettiği gerekçesiyle Vatansever Güvenlik korucuları Derneği Başkanı Ali Haydar Yener hakkında suç duyurusunda bulundu.

15 Temmuz gazilerden Yener`e suç duyurusu
19 OCAK 2018 CUMA 21:57
1
6260
10
AA aa

15 Temmuz gazileri, kendilerine verilen ‘Devlet Övünç Madalyaları ve Devlet Berat'ı nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinde 15 Temmuz gazilere hakaret ettiği gerekçesiyle Vatansever Güvenlik Korucuları Derneği Başkanı Ali Haydar Yener'den şikâyetçi oldu.

Suç duyurusu dilekçesini Genç Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdikten sonra basına açıklamalarda bulunan 15 Temmuz Gazilerinden Onur Asutay; “Bizler, FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde gerçekleştirdiği hain bir darbe girişiminde gazi olduk. Bundan dolayı devletimiz, 18 Ocak'ta  ‘Devlet Övünç Madalyaları ve Devlet Beratı'nı Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın takdiri ile Sayın Valimiz Ali Mantı bey tarafından bizlere takdim edildi. Bu övünç madalyasını aldıktan sonra FETÖ/PYD üyesi olduğuna inandığımız Ali Haydar Yener, 15 Temmuz gazileri ve devletimize hakaret içeren bir paylaşım yaptı. Bizlerde Yener hakkında, FETÖ/PYD üyeliği ile 15 Temmuz gazileri ve devletimize hakaretten dava açtık” dedi.

Gazi Akif Özdemir ise, “Biz, bu tür paylaşımları yapan her kim olursa olsun peşine düşeceğiz. Bu gerek Ali Haydar Yener, gerekse başka birileri çıkıp böyle bir paylaşım yaparsa 15 Temmuz'u veya 15 Temmuz ruhuna hakaret ettirmeyeceğimizi, o gece nasıl ülkemize sahip çıktıysak yine 15 Temmuz mağdurlarına sahip çıkacağız. Bu tür paylaşımları tasvip etmediğimizden 15 Temmuz gazilerini hedef gösterip, hakaret eden Ali Haydar Yener hakkında Genç Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22086)
22 Ocak 2018 Pazartesi 18:52
Bingöllü iyi olanı kötü olanı doğruyu yanlışı bilir takdir milletindir??
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22074)
22 Ocak 2018 Pazartesi 11:37
herkes oturun oturduğu yerden Sağ olsun devletimiz ülkemizin hakkından geliyor size pek ihtiyaç yoktur. kendi kedine gelin güvey olamayın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22073)
22 Ocak 2018 Pazartesi 10:18
Allah milleti sizin şerrinizden korusun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22072)
22 Ocak 2018 Pazartesi 10:17
he canım siz vatansever geriye kalan herkes vatan haini yada fetöcü sizlerin devlet kurumlarında neler yapmaya çalıştığınızı görüyor biliyoruz masum insanlara iftira atmayı bırakıpta utanın biraz yaw
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22066)
21 Ocak 2018 Pazar 21:55
Şimdi bunu ciddiye alan varmı bunun ne ... olduğunu bilmeyenmi var
.... biridir şimdi 15 temuzu kirletip duruyor hadi ordan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22064)
21 Ocak 2018 Pazar 09:07
Alihaydar beyin ne olduğu nasıl biri olduğunu herkes biliyor da bu şahıs ne iş yapıyor ne ara gazi oldu ? ......... kendi ayağına sıkıp sonrada ortalığa çıkıp gaziyim demesi çok manidar bir durum.Allah aşkına bu asutay ne iş yapıyor bilen var mı ?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22063)
20 Ocak 2018 Cumartesi 13:16
alihaydar bey iyi bir devletçi ve pkk pyd düşmanı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22062)
20 Ocak 2018 Cumartesi 10:19
memlekette bir gazi sizmisiniz işiniz gücünüz siyaset
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22061)
19 Ocak 2018 Cuma 22:49
Bazı şeyleri devlete bırakın. Ortada bi hakaret varsa size degil devlete olmustur. Devlet gereğini yapar.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl`de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın