KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2024 Cuma
°C

15 Temmuz Gecesi Şanlı Bir Destan Yazıldı

Vali Kadir Ekinci: 'Malazgirt Zaferi, İstanbul'un Fethi, Çanakkale Savaşı, İstiklal Savaşı, Dumlupınar Savaşı ve Sakarya Savaşında olduğu gibi 15 Temmuz gecesi de şanlı bir destan yazılmış, bu millet yeni bir demokrasi zaferine imza atmıştır.'

15 Temmuz Gecesi Şanlı Bir Destan Yazıldı
14 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA 16:50
2
1095
1
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“FETÖ'cü hainler tarafından devletimizin, demokrasimizin, milli birlik ve beraberliğimizin, anayasal düzenin ve özgürlüklerimizin hedef alındığı hain darbe girişiminin 5. sene-i devriyesinde, milletçe tek yürek olup eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı yazmış olmanın onur ve gururunu idrak etmiş bulunmaktayız. Aziz milletimizin direnişinin ve dirilişinin destanı olan 15 Temmuz, tankın, uçağın, helikopterin ve namlunun millet iradesi karşısında bir şey ifade etmediğini, milletimizin tıpkı Çanakkale'de, İstiklal Harbi'nde olduğu gibi vatan ve bayrak aşkıyla dolu sineleriyle, yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destanı yazarak vatanını koruyacağını ve bu uğurda gözünü kırpmadan şehit ve gazi olabileceğini göstermiştir.

Aziz Milletimiz, 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla yurdun dört bir köşesinde meydanlara akın ederek FETÖ terör örgütünün hain girişimini kahraman güvenlik güçlerimizle birlikte bertaraf etmeye azmetmiş, ‘Milli İrade Geçilmez, TBMM Geçilmez, Mavi Vatan Geçilmez' diyerek hain şer odaklarına karşı iman dolu sineleriyle çelikten bir set oluşturmuş, ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin istiklal ve istikbaline kast edenlere geçit vermemiştir.

Malazgirt Zaferi, İstanbul'un Fethi, Çanakkale Savaşı, İstiklal Savaşı, Dumlupınar Savaşı ve Sakarya Savaşında olduğu gibi 15 Temmuz gecesi de şanlı bir destan yazılmış, milli iradeye kasteden hainler emellerine ulaşamamış ve bu millet yeni bir demokrasi zaferine imza atmıştır. O gece milletimiz tüm dünyaya, ‘büyük mücadeleler ile elde edilen kazanımlar ne pahasına olursa olsun korunacak, milletimizin bağımsızlığına kasteden dahili ve harici hiçbir girişime teslim olmayacak  ve Türkiye ilelebet geçilemeyecektir' mesajı vermiştir.

Bugün büyük ve güçlü Türkiye'miz, ait olduğu medeniyetinden ve şanlı tarihinden aldığı cesaret ve güç ile uygar dünyanın sayılı devletlerinden birisi olma hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Böylesine kutlu bir mücadele bize, vatan, ezan, bayrak gibi mukaddesat söz konusu olduğunda bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza duracağını ve ne pahasına olursa hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu önemli günü daima gurur ve şerefle yâd edecek, darbeci hainleri ve ihaneti asla unutmayacak, bu uğurda şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi daima minnetle anacak, onların ailelerinin ve yakınlarının yanlarında durarak kapımızı ve gönlümüzü onlara her daim açık tutacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_84371)
15 Temmuz 2021 Perşembe 18:35
İnsanları katletmek ne zaman şanlı bir destan oldu. AKP neden darbeyi araştırmayı reddetti. AKP den ayrılanlar o zaman akpdeydi ve darbenin kimler tarafından yapıldığını itiraf ettiler. Ama kalpler katı, gözler kör, kulaklar sağır. Darbeyi açıkça AKP yaptı
10.05.2024
00:29
Silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti
Silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti
Bingöl'de akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan 1 kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
09.05.2024
20:53
Bingöl`de bir silahlı saldırı daha!
Bingöl'de bir silahlı saldırı daha!
Bingöl'de son dönemlerde artan silahlı saldırılara bir yenisi eklendi! Akşam saatlerinde Kültür Mahallesi'ndeki bir işyerinde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi ağır yaralandı! Polis, olay yeri incelemesini sürdürüyor.
09.05.2024
19:56
Bingöl`de sahte belgeyle şeker alımına polis kıskacı!
Bingöl'de sahte belgeyle şeker alımına polis kıskacı!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, 102 ayrı şeker alımından 28 milyon 208 Bin 166 TL haksız kazanç elde eden 19 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
09.05.2024
18:38
Bingöl`ün jeotermal potansiyeli değerlendirildi
Bingöl'ün jeotermal potansiyeli değerlendirildi
Vali Usta: 'Bingöl'ümüzün jeotermal potansiyelinin güçlü projelerle etkin bir şekilde kullanılması, turizm ve ekonomi açısından daha aktif ve katma değer sağlayan birer parametreye dönüştürülmesi gerekiyor' dedi.
09.05.2024
18:37
Zazaca`ya kaç kontenjan ayrıldı?
Zazaca'ya kaç kontenjan ayrıldı?
Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen kadrosu açılırken, Zazaca ve Kürtçe için ayrılan kontenjanlar da açıklandı. İşte branşlara ayrılan kontenjanlar….
09.05.2024
18:36
Mülakat sistemi değişiyor! İşte yeni taslak
Mülakat sistemi değişiyor! İşte yeni taslak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen alımlarında mülakat sisteminin değişeceğini duyururken detaylar da belli olmaya başladı. Buna göre her adaya ayrı bir kod verilecek ve heyet adayın kimlik bilgilerini bilmeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın