KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

19.07 karnavalı

Dünya Fenerbahçeliler Günü ile kulübün kuruluş yıldönümü olan bugün, ışık, havai fişek ve dans şovlarıyla, Bağdat Caddesi'nde Brezilya'daki görüntüleri aratmayacak coşkuda kutlanacak.

19.07 karnavalı
19 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE 12:59
0
1041
0
AA aa
100. yılını şampiyonlukla taçlandıran Fenerbahçe, kulübün kuruluş yılını anımsatan ve 'Dünya Fenerbahçeliler Günü' olarak da benimsenen bugünü yani, 19 Temmuz'u çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 7'den 70'e herkese hitap edecek şekilde bir şov hazırlayan sarı lacivertlilerin, görkemli kutlamaları Kadıköy'de başlayacak. İtalyan şölen tasarımcısı Valerio Festi'nin tasarladığı ve geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi'nde faaliyete geçen ışık tüneli, Şaşkınbakkal'dan Caddebostan'a kadar uzanan alanı ışıl ışıl aydınlatacak.

Saat 20.45'te başlayacak

Dünyanın en çok ilgi toplayan Rio Karnavalı düzeyinde hazırlıklar yapan Fenerbahçe'nin bugünkü kutlamalarında, özel kostümler giydirilmiş 200 kişi, yüksek ve hareketli dev sahneleri cadde boyunca yürütecek. Ayrıca, gece dev sahneler üzerine yerleştirilmiş piyanolor, havai fişek, dansçılar ve balerinlerin şovlarıyla renklenecek. İlk kez kulüp tarafından organize edilecek ve bir anlamda Brezilya'daki görüntüleri aratmayacak Fenerbahçe karnavalı, ezeli rakipleri Galatasaray'ın '20.45' esprisine yönelik saat 20.45'te başlayacak. Büyük bir coşku içinde geçmesi beklenen etkinliklerde, taraftar gruplarının da 50-60 araçlık konvoylarla şölene renk katması bekleniyor.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay da bugünkü etkinliklere, Fenerbahçeli olsun olmasın herkesi beklediklerini ifade ederek, "Amacımız Fenerbahçe'nin dünyada tanınmasıdır. Hedeflerimiz, insan sevgisi, dürüst ve ahlaklı spor yapmak, laik düzene sahip çıkmak. Spor alanında Fenerbahçe dostluk elini herkese uzattı" dedi.

Günay, ağustos ayı sonuna doğru da Dolmabahçe Sarayı'nda bir balo tertipleneceğini söyledi.

hurriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.07.2026
03:32
Bingöl`de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Bingöl'de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Yeni eğitim yılı öncesi eğitim yatırımlarına hız verildi. Bingöl İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelerdeki okul ile pansiyon binalarını kapsayan güçlendirme ve onarım çalışmaları için ağustos ayında peş peşe ihaleler gerçekleştirecek.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bingöl'de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bu yıl etkisini uzun süre sürdüren yağışlar ve serin hava, Bingöl'de sebze üretimini haftalarca geciktirdi. Komşu il Muş'ta ise 40 dereceyi bulan sıcaklık altında biber hasadı başladı, ürünler Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye başlandı.
29.07.2026
03:28
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Uzun süredir trafik güvenliği açısından eleştirilen Genç ilçe giriş ve çıkışı yeniden düzenleniyor. AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, bağlantı yollarının yapılacağını ve TOKİ konutlarını da kapsayan yeni ulaşım düzenlemesi için karar alındığını açıkladı.
29.07.2026
03:27
Canlı:
Canlı: 'Taklit Arttı, Bingöl Kültürü Geriye Düştü'
Düğünlerde Bingöl'e ait türkülerin giderek daha az seslendirildiğini, yöresel oyun ve kıyafetlerin yerini farklı kültürlerin taklidinin aldığını belirten Ses Sanatçısı Veysel Canlı, yerel hafızanın korunması için 'öze dönüş' çağrısında bulundu.
29.07.2026
03:24
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri`nde Mahsur Kaldı
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri'nde Mahsur Kaldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın