KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2026 Pazar

19.07 karnavalı

Dünya Fenerbahçeliler Günü ile kulübün kuruluş yıldönümü olan bugün, ışık, havai fişek ve dans şovlarıyla, Bağdat Caddesi'nde Brezilya'daki görüntüleri aratmayacak coşkuda kutlanacak.

19.07 karnavalı
19 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE 12:59
0
1089
0
AA aa
100. yılını şampiyonlukla taçlandıran Fenerbahçe, kulübün kuruluş yılını anımsatan ve 'Dünya Fenerbahçeliler Günü' olarak da benimsenen bugünü yani, 19 Temmuz'u çeşitli etkinliklerle kutlayacak. 7'den 70'e herkese hitap edecek şekilde bir şov hazırlayan sarı lacivertlilerin, görkemli kutlamaları Kadıköy'de başlayacak. İtalyan şölen tasarımcısı Valerio Festi'nin tasarladığı ve geçtiğimiz günlerde Bağdat Caddesi'nde faaliyete geçen ışık tüneli, Şaşkınbakkal'dan Caddebostan'a kadar uzanan alanı ışıl ışıl aydınlatacak.

Saat 20.45'te başlayacak

Dünyanın en çok ilgi toplayan Rio Karnavalı düzeyinde hazırlıklar yapan Fenerbahçe'nin bugünkü kutlamalarında, özel kostümler giydirilmiş 200 kişi, yüksek ve hareketli dev sahneleri cadde boyunca yürütecek. Ayrıca, gece dev sahneler üzerine yerleştirilmiş piyanolor, havai fişek, dansçılar ve balerinlerin şovlarıyla renklenecek. İlk kez kulüp tarafından organize edilecek ve bir anlamda Brezilya'daki görüntüleri aratmayacak Fenerbahçe karnavalı, ezeli rakipleri Galatasaray'ın '20.45' esprisine yönelik saat 20.45'te başlayacak. Büyük bir coşku içinde geçmesi beklenen etkinliklerde, taraftar gruplarının da 50-60 araçlık konvoylarla şölene renk katması bekleniyor.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay da bugünkü etkinliklere, Fenerbahçeli olsun olmasın herkesi beklediklerini ifade ederek, "Amacımız Fenerbahçe'nin dünyada tanınmasıdır. Hedeflerimiz, insan sevgisi, dürüst ve ahlaklı spor yapmak, laik düzene sahip çıkmak. Spor alanında Fenerbahçe dostluk elini herkese uzattı" dedi.

Günay, ağustos ayı sonuna doğru da Dolmabahçe Sarayı'nda bir balo tertipleneceğini söyledi.

hurriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.11.2026
23:58
Çapakçur`dan Bingöl`e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Çapakçur'dan Bingöl'e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Bingöllü yazar M. Fatih Atalay'ın 5 yıllık çalışmayla hazırladığı iki ciltlik 'Bingöl ve Siyaset Tarihi' kitabı, düzenlenen tanıtım ve imza programıyla okuyucuyla buluştu. Bingöl'ün 500 yıllık geçmişini ele alan eserde, kentin ilk belediye başkanlarından Osmanlı dönemindeki mebuslarına, milletvekillerinden yerel yöneticilerine kadar pek çok isim ve tarihi bilgi yer alıyor.
06.11.2026
23:57
Bingöl`de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Bingöl'de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Artan kiralar, düşen satışlar ve yükselen işletme giderlerinin esnafın yükünü ağırlaştırdığına dikkat çeken Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran, 10 ayda 287 iş yerinin kapandığını belirterek, 'Esnafın ayakta kalabilmesi için faizsiz yapılandırma şart' mesajı verdi.
06.11.2026
23:56
Hülakü Bingöl`ün doğalgaz limitlerini Meclis`e Taşıdı
Hülakü Bingöl'ün doğalgaz limitlerini Meclis'e Taşıdı
Bingöl'de kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle doğalgaz tüketim limitlerinin yetersiz kaldığını belirten DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakan Bayraktar'a 6 soru yönelten Hülakü, özellikle kış aylarında tüketim limitlerinin artırılmasını ve kademeli fiyatlandırmanın bölgesel koşullara göre yeniden düzenlenmesini istedi.
06.11.2026
23:55
Binlerce personel onu arıyor!
Binlerce personel onu arıyor!
Solhan'da 25 Ekim'den bu yana kendisinden haber alınamayan 81 yaşındaki Alzheimer hastası Cebbar Peşmen'i bulmak için yürütülen çalışmalarda 1.129 personel görev aldı. 6 dronla havadan tarama yapılırken, bugüne kadar yaklaşık 55 kilometrekarelik alan arandı. Ancak henüz bir sonuca ulaşılamadı.
06.11.2026
23:53
Baraç`tan Bingöl`ün doğalgaz limitleri için tepki!
Baraç'tan Bingöl'ün doğalgaz limitleri için tepki!
Bingöl'de doğalgaz faturalarının vatandaşın bütçesini zorladığını belirten DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, iktidar milletvekillerine tepki gösterdi. Elâzığ'da tüketim limitlerine ilişkin yapılan düzenlemeyi hatırlatan Baraç, 'Halkın sorunlarıyla ilgilenmiyorsanız Mecliste ne işiniz var?' diyerek Bingöl için de iklim koşullarına uygun düzenleme yapılmasını istedi.
06.11.2026
23:53
Bingöl`de Bir Haftada 27 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de Bir Haftada 27 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de polis ekiplerinin 30 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda uyuşturucu madde, silah ve kaçak ürünler ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 55 şüpheliden 27'si tutuklanırken, çok sayıda kaçak sigara ve elektronik sigara da ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın