KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2025 Cuma
°C

2 bin kamyon kar taşındı

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, karla mücadele çalışmaları kapsamında 2 bin kamyon karın merkez dışına taşındığını söyledi.

2 bin kamyon kar taşındı
14 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 18:22
6
1682
9
AA aa

Başkan Barakazi, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir şekilde sürdürülen karla mücadele çalışmaları kapsamında 18 bin ton karın şehir dışına taşındığını belirtti.

5 greyder, 10 yüklenici, 8 kamyon, 3 tuzlama aracı, 2 kaldırım temizleme aracı, 1 ekskavatör ve 200 personel ile karla mücadele edildiğini vurgulayan Barakazi, “Bu yıl yaptığımız karla mücadele çalışmamızda 2 bin kamyonluk karı dışarıya taşıdık. Bu 18 bin tona tekabül ediyor. Bunun biraz fazla, eksik olması ihtimal dahilindedir. Bunun şuana kadar ki maliyeti 770 bin lira olmuştur. Buda kendi imkânlarımızla kendi yaptığımız bir iş. Bu mücadele esnasında da diğer kamu kurumlarıyla çok ciddi bir işbirliği oldu. Valimiz başkanlığında köylerdeki kar mücadelesi yapılırken aynı zamanda onlarla da istişare ederek şehir merkezinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için yine koordinasyonlu bir şekilde hareket ettik. Başarılı bir karla mücadele yılı geçirdiğimizi düşünüyorum. Maliyeti hiç önemli değil. Allah'a şükür imkanımız var, herhangi bir sorun yaşamadık" dedi.

Yoğun kar olan günlerde araç eksikliği yaşadıklarında araç kiralaması yapıp takviye ettiklerini anımsatan Başkan Barakazi, "Greyder, kepçe gibi araçlar kiraladık. Önemli olan bunlar değil, önemli olan halkın yaşam kalitesini güzel bir şekilde sürmesi ve önemli olan hemşehrilerimize hizmettir. Karla mücadele çalışmasında emeği birimlerimize, personelimize ve diğer kamu kurumlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39370)
15 Şubat 2019 Cuma 13:28
Sayın başkan komşularımıza bir git gör hizmeti övündüğün işe bak bunu Muşa Erzuruma bak övündüğün işe bak bizleri mahcup ettin Allah sana gerçekleri görmeyi ve yapmayı nasib etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39329)
15 Şubat 2019 Cuma 06:21
Akpartiyi Bingölde bitiren başaktörlerden birisin. Vatandaşın haklı başvurularına yalanlarla cevap verdiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39320)
15 Şubat 2019 Cuma 02:34
Allah'a şükür senden kurtuldu Bingöl
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39319)
15 Şubat 2019 Cuma 01:53
Ya ayıptır be Belediyenin görevi bu tabiki taşıyacaksınız diyanet mi gelip kar taşıyacaktı yoksa sağlık müdürlüğü mü. Bu gösterişli siyasetten vageçmediniz gitti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39315)
15 Şubat 2019 Cuma 00:38
Başkanım bu memleket seni çok arıyacak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39340)
15 Şubat 2019 Cuma 08:35
@Misafir Kullanıcı doğrudur her beddua edişimizde onu arayacağız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39294)
14 Şubat 2019 Perşembe 21:54
İnsanları rencide ederek eline ne geçti yaşlı kadın genç demeden tersledin ..tek kaldın..mal mülk makam geçicidir kalıcı olan insanlıktır..ne kaldı hangisi kaldı ?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39293)
14 Şubat 2019 Perşembe 21:51
Bingölün gelmiş geçmiş en başarısız Belediye Başkanı..Kibir insanı yalnızlaştırır..
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl`de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
15.08.2025
04:00
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
08 Ağustos'ta başlayan başvurular 20 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sürecinin ardından sonuçlar, Bingöl Üniversitesi tarafından ilan edilecek.
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın