KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ekim 2026 Salı

2 Kişi Kesici Alet Saldırısından Tutuklandı

Bingöl'de meydana gelen kasten adam yaralama olayında gözaltına alınan 3 şüphelinden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 Kişi Kesici Alet Saldırısından Tutuklandı
19 MAYIS 2019 PAZAR 18:57
0
2653
0
AA aa

Bingöl'de meydana gelen kasten adam yaralama olayında gözaltına alınan 3 şüphelinden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; “Kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında, 15.05.2019 günü saat 18.50 sıralarında İlimiz Bahçelievler Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan MNG Kargo önünde meydana gelen Kesici Alet İle Kasten Yaralama olayıyla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp-Ahlak Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda yaşanan olayın iki taraf arasında meydana geldiği tespit edilmiş, meydana gelen olayda yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan N.B. isimli şahıs tedavisi için Elazığ iline sevk edilmiş, diğer yaralı S.A. isimli şahsın ise tedavisi Bingöl Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Yine olaya karıştıkları tespit edilen B.B, H.A. ve M.N.A. isimli şahıslar ekiplerimizce yakalanmış ve yapılan işlemlerin ardından 16.05.2019 günü Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, M.N.A. isimli şahıs sevk edildiği mahkemece Adli Kontrol Şartıyla Serbest kalırken, B.B. ve H.A. isimli şahıslar sevk edildikleri mahkemece Tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmişlerdir” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.10.2026
22:50
İŞKUR`dan üniversite öğrencilerine 19 bin 250 TL destek!
İŞKUR'dan üniversite öğrencilerine 19 bin 250 TL destek!
İŞKUR Gençlik Programı'nın 2026-2027 dönemi kontenjanı 150 bin öğrenciye çıkarıldı. Günlük 1.375 TL ödeme yapılacak programda, ayda 14 gün katılım sağlayan öğrenciler 19 bin 250 TL gelir desteği alabilecek. Başvuru takvimi için üniversitelerin duyuruları takip edilecek.
12.10.2026
22:48
Depremi yaşayan Bingöllü lise öğrencisi arama kurtarma robotu geliştirdi
Depremi yaşayan Bingöllü lise öğrencisi arama kurtarma robotu geliştirdi
Bingöl'de Karşıyaka Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Emir Azam Alban, arkadaşlarıyla 4-5 aylık çalışma sonucunda arama kurtarma robotu prototipi geliştirdi. Altı tekerlekli robotun, deprem enkazları ve maden sahaları gibi insanların girmesinin tehlikeli olduğu alanlarda kullanılması hedefleniyor.
12.10.2026
21:38
Genç Köprüsü`nde feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Genç Köprüsü'nde feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Bingöl'den Genç ilçesine doğru seyir halinde olan otomobilin Genç ilçesi girişindeki Murat Köprüsü'nde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
11.10.2026
23:10
Bingöl`e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Bingöl'e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Meteoroloji'nin kuvvetli yağış nedeniyle sarı kodla uyardığı 13 il arasında Bingöl de yer aldı. Kentte pazartesi sabahı başlaması beklenen gök gürültülü sağanağın hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi, hava sıcaklıklarının ise 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
11.10.2026
23:09
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
2022 yılında kurulan ve bu yıl TFF U14 Gelişim Ligi'nde mücadele etmeye başlayan Bingöl Sefa12 Spor Kulübü, kendi imkânlarıyla ortaya koyduğu başarıyla dikkat çekiyor. İlk dört maçını da kazanan Bingöl temsilcisi, grup lideri Iğdır'ı deplasmanda 2-3 mağlup ederek zirveye yerleşti. Şimdi hedef Türkiye finalleri… Ancak genç futbolcuların bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için desteğe ihtiyaçları var.
11.10.2026
23:08
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım`a kadar süre!
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım'a kadar süre!
Hazine ve Maliye Bakanlığının yeni düzenlemesiyle e-Tebligat sistemine ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Sisteme dahil olması gerektiği halde henüz başvuru yapmayan belirli mükelleflerin 30 Kasım'a kadar işlemlerini tamamlaması gerekiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın