KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

2 nolu şube'den genç meslek yüksekokuluna ziyaret

Bingöl Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şubesi, kısa süre önce faaliyete geçen Genç Meslek Yüksek Okulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2 nolu şube`den genç meslek yüksekokuluna ziyaret
24 KASIM 2015 SALI 23:47
0
1818
0
AA aa

 Bingöl Üniversitesi ile beraber startı verilen ancak yer problemi nedeni ile Bingöl Üniversitesi Kampüsü'nde eğitimini sürdüren Genç Meslek Yüksek Okulu, Genç'te temin edilen yeni yer ile faaliyete geçti. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri gibi farklı 8 bölümü bünyesinde barındıran Genç Meslek Yüksek Okulu'nu, Bingöl Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şubesi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bingöl Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çaldak başkanlığında gerçekleşen ziyarete, sendikanın başkan yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Öğretim Görevlisi Mustafa Altın, Fırat Atan ve Yüksel Bataray da eşlik etti. Sendika yönetimini, Genç Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Yüksel ve Müdür Yardımcısı Nesip Demirbilek karşıladı. Gerçekleşen ziyaret kapsamında faaliyete geçen Genç Meslek Yüksek Okul'lunun yeni yeri ve bundan sonra izlenecek eğitim politikası ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Yüksel şöyle konuştu: “ Bingöl Eğitim Bir Sen 2 Nolu Sendika'nın ziyareti bizi sevindirmiştir. Yapılan bu ziyaretler sayesinde çalışmalarımızı gözden geçirerek üniversitenin kalitesine kalite katıyoruz. Tamamı akademik personel olan sendika yöneticilerin ziyareti bizim için çok önemli. Çünkü ziyaret sayesinde fikir alışverişinde bulunuyoruz, eksiklerimiz varsa tamamlıyoruz” dedi.

Bingöl Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çaldak ise: “ Öncelikle Genç Meslek Yüksek Okulu'nun kendi yerinde yani Genç ilçesinde faaliyete geçmesi bizi sevindirmiştir. Okulun hem Genç halkına hem de öğrencilere hayırlı olmasını diliyorum. Genelde Türkiye, yerelde ise Bingöl'de yetkili sendikayız. Her geçen gün üye sayımızda ciddi bir artış meydana geliyor. Birçok akademisyen ve idari personel sendikamızı benimseyip bizi tercih ediyor. Biz de bu sorumluluğun farkında olarak eğitime katkı sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve yapmaya da hazır olacağız. Bölgemizde ciddi bir akademisyen personel açığı var. Akademik personel eksikliğinden dolayı üniversitede bulunan birçok bölüm faaliyete geçemiyor Ben tekrardan Genç Meslek Yüksek Okulu'nun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Öte yandan yapılan açıklama ve konuşmalarından ardından Bingöl Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şubesi, üniversitenin Çocuk Gelişimi Bölümü bünyesinde kurulan uygulama kreşini ve okulun bazı alanlarını da gezerek okuldan ayrıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın