KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

2 yıllık protokol imzalandı

Genç Belediyesi, Hak-İş’e bağlı olan Hizmet-İş Sendikasına üye işçilerle toplu iş sözleşmesi imzaladı. Sözleşmenin imzalanmasının yanı sıra Başkan Ariç’e yapılan övgüler dikkat çekti.

2 yıllık protokol imzalandı
10 ARALIK 2012 PAZARTESİ 01:03
0
1952
0
AA aa

Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, Hizmet-İŞ Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ve belediye işçilerinin hazır bulunduğu toplu iş sözleşmesinde 2 yılı kapsayan protokol imzalandı.

“İNŞALLAH GELECEK DÖNEM DE SAYIN ARİÇ'İ BAŞKAN GÖRÜRÜZ”

Atılan imzaların ardından konuşan Hizmet-İŞ Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır, Genç Belediyesi ile yapılan toplu iş sözleşmelerinde işçilerin haklarının korunmasından yana tavır alan Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç'e teşekkür ettiğini belirtip: “Hizmet-İŞ Sendikası'na bağlı bulunup Genç Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerimiz adına 3. Kez toplu sözleşme imzalıyoruz. 30 belediyede sendikamıza bağlı işçiler bulunmakta. Bu belediyelerimiz ile 2 yılda bir sözleşme imzalıyoruz. Ancak şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki bu belediyelerin içinde Genç Belediyesi'nin yeri apayrı. Toplu iş sözleşmelerinde en rahat ettiğimiz ve sorun çıkmadığı tek belediye Genç Belediyesi. Sağ olsun Belediye Başkanı Sayın Abdurrahim Ariç, işçilerin haklarının korunması noktasında kendi bütçelerinin kısıtlılığına rağmen büyük özverilerde bulunmakta. Bunlarda bizleri ziyadesiyle memnun etmekte. Bu noktada kendisine teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Son olarak bir sonraki sözleşme dönemimiz, önümüzdeki yerel seçimlerin hemen akabinde. Umut ediyor ve diliyorum ki bir daha ki dönemde Belediye Başkanı olarak yine Sayın Abdurrahim Ariç'i görürüz” dedi.

ARİÇ: “İŞÇİLERİMİZİN YAŞAM STANDARTLARINI ARTTIRDIK”

Konu ile ilgili açıklama yapan Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç ise: “Gerçekten de kıt imkanlar içinde sınırsız ihtiyaç talebine cevap verme gayreti içindeyiz. Bir belediye başkanı olarak çalışanlarımdan istenilen verimi alabilmem için, onların ekonomik anlamda da rahat ettirmem gerekmekte. Göreve geldiğimizde işçimin aldığı maaş vicdanı sızlatacak oranda idi. İşçilerim, diğer kurumlarda çalışan işçilerin merdeyse 3'te 1'i kadar maaş alıp bununla geçinmeye çalışıyordu. İşçimin motivasyonunu sağlamak onlara yaşam standartları noktasında hayatlarını idame ettirebilmeleri için kıt imkânlarımız içinde katkı sunma gayreti içinde olduk. İmzaladığımız sözleşme hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2025
13:59
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Nektar kesesi, başlarının yanında iki bitişik gözü ve başlarının üstünde üç tekil gözü bulunan bal arıları, 170 koku alıcısı sayesinde çiçeklerden bal üretiyor ve kendine has kokuları olan kolonilerini bulabiliyor. Yarım kilo bal için milyonlarca çiçek dolaşan arıların çıkardığı 'vız' sesinin nasıl oluştuğu ise şaşırtıcı!
19.05.2025
13:26
BİNHAD Türkiye finalinde…
BİNHAD Türkiye finalinde…
Bingöl Halk Oyunları Araştırma Spor Kulübü, THOF Kulüpler Arası Gurup Yarışmasında birincisi oldu. Ekip, Türkiye finalinde Bingöl'ü temsil edecek.
19.05.2025
13:04
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
SGK, terör mağdurlarına aylık bağlanmasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Başvurular doğrudan dilekçe ile SGK'ya yapılabilecek ve terör mağdurları 9.619 TL'ye varan maaş alabilecek.
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
17.05.2025
00:44
Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sorusu gülümsetti
Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sorusu gülümsetti
Bingöl'de ameliyattan çıkan genç, BAL Ligi finaline çıkan Genç Muratspor'un şampiyon olup olmadığını sordu, ortaya çıkan renkli görüntüler yakınları tarafından anbean kayda alındı.
17.05.2025
00:13
Bingöl, en çok çay tüken iller listesinde
Bingöl, en çok çay tüken iller listesinde
Türkiye'de çay denince akla ilk Karadeniz gelse de güncellenen çay tüketim haritası ezberleri bozdu. Yapılan yeni araştırmaya göre, ülkede en çok çay tüketen iller belirlendi. İşte çayı seven iller ve Bingöl'ün o listedeki yeri ile tüketilen çay miktarı…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın