KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

2011 yılını 'yeşil yıl' olarak ilan etti

Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, ilçede yapacağı çalışmalarla 2011 yılını ‘yeşil yıl' olarak ilan edeceğini söyledi.

2011 yılını `yeşil yıl` olarak ilan etti
13 ARALIK 2010 PAZARTESİ 09:44
1
2962
0
AA aa

Beyaz TV'de yayınlanan Gezgin Mikrofon'un bu haftaki konuk şehri Bingöl oldu. Murat Gündüz'ün hazırlayıp sunduğu "Gezgin Mikrofon" adlı programda Solhan ve Kiğı ilçelerinin Ekonomik, Kültürel, Eğitim alanlarındaki çalışmaları ele alındı.
Solhan ve Kiğı ilçesinde ç.ekimler yapan Gezgin Mikrofon Program ekibi Bölgenin keşfedilmemiş gerçek güzelliklerini ekranlara yansıtmak üzere konukları makamlarında ziyaret ederek röportaj yaptılar.


Solhan Belediye Başkanı Çavuşoğlu, Beyaz TV'de yayınlanan Gezgin Mikrofon'da Solhan ilçesinin tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıttı.


Murat Gündüz'ün sorularını yanıtlayan Başkan Çavuşoğlu, Solhan Belediye Başkanlığı'na seçildikten sonra ilçeyi çağdaş bir kent haline getirebilmek için yoğun çalışmalar yaptığını söyledi.


AB fonlarından aldığı hibelerle ilçenin kanalizasyonunu yaptığını, İller Bankası'ndan alınan paralarla şebeke suyu ve ishale hatlarını yenilediğini ifade eden Solhan Belediye Başkanı Çavuşoğlu, ilçenin alt yapı sorununu çözdükten sonra ulaşım sorununu çözdüğünü kaydetti.


İlçe rutin çalışmalara devam edildiğini aktaran Başkan Çavuşoğlu, “İlçe halkımıza daha güzel bir hizmet verebilmek için çalışmalarımız devam edecektir. Özellikle önümüzdeki yılı ‘yeşil yıl' olarak ilan ediyorum. Çevre ve geleceğe yönelik ağaçlandırma çalışmalarını devam ettireceğiz. Bundan sonra yapacağımız hizmetlerde halkın istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın