KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Temmuz 2025 Salı
°C

2017'de 74 proje tamamlandı

Bingöl valisi ali mantı, 2017 yılı içerisinde 574 projeden 74'ünün tamamlandığını açıkladı.

2017`de 74 proje tamamlandı
10 EKİM 2017 SALI 23:39
0
1978
0
AA aa

Bingöl Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen toplantısının açılışında konuşan Bingöl Valisi Ali Mantı, toplam 574 proje üzerinde çalışılıp ve bu projelerin 74'ü tamamlandığını söyledi.

2017 yılının 4'üncü döneminde toplamda 574 proje üzerinde çalışılıp, bu projelerin 74'ünün tamamlandığını anımsatan Vali Mantı, “ Diğer 500 projeden 287 proje devam etmekte ve 111 proje ihale aşamasında olup, 102 projeye ise çeşitli sebepler nedeniyle başlanılamamıştır. İlimiz yatırım projelerine ilişkin çalışmalar, 19 Genel ve Katma Bütçeli Kuruluş ile 8 Köylere Hizmet Götürme Birlikleri olmak üzere toplamda 27 kuruluş tarafından gerçekleştirilmiştir” dedi.

Projelerin toplam değerinin 5 Milyar 662 milyon 593 bin olduğunu söyleyen Vali Mantı, “ 2017 yılı IV. Döneminde yer alan projelerin toplam değeri; 5 milyar 662 milyon 593 bin 724 TL'dir. 2017 yılı projelerine ayrılan ödenek miktarı 737 milyon 820 bin 280 TL olup,  dönem sonuna kadar 324 milyon 943 bin 132 TL harcama yapılmıştır. Nakdi gerçekleşme oranı yüzde 44'tür” diye belirtti.

Toplantı, yatırımcı kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri tarafından Bingöl'de devam eden yatırımlarla ilgili bilgi vermeleri, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili konuların görüşülmesiyle sona erdi.

Toplantıya, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcısı Cevat Gün, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe kaymakamları ile yatırımcı kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2025
22:25
Serdest Burkay, Vakıfbank`tan İstifa Etti
Serdest Burkay, Vakıfbank'tan İstifa Etti
VakıfBank'ta önemli görevlerde bulunan ve son olarak Ankara Ticari Müdürü olarak görev yapan Serdest (Sabır) Burkay, görevinden istifa etti.
14.07.2025
22:06
Bingöl Jandarmaya ekipman desteği
Bingöl Jandarmaya ekipman desteği
Bingöl'de afetlere müdahale kapasitesini arttırma ve yaygınlaştırma çalışmaları çerçevesinde jandarma ekiplerine arama ve kurtarma ekipmanları teslim edildi.
14.07.2025
21:59
Seven:
Seven: 'Tarihte Yeni Bir Sayfa Açılmıştır'
AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, 'Türkiye; uzun, acılı, sancılı, gözyaşlarıyla dolu bir sayfayı dün itibariyle kapatmaya başlamıştır. Bugün, yeni bir gündür. Bugün, tarihte yeni bir sayfa açılmıştır'
14.07.2025
21:40
`15 Temmuz bir gece değil, bir bilinçtir`
'15 Temmuz bir gece değil, bir bilinçtir'
15 Temmuz hain darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı önünde vurulan Gazi Onur Asutay, o günü anlattı ve ekledi: 'Vatan sağ olsun, biz o gece sadece kendimizi değil, geleceğimizi savunduk.'
14.07.2025
21:21
Cam kırığı yangına neden oldu
Cam kırığı yangına neden oldu
Bingöl'ün Kığı ilçesinde çıkan örtü yangını ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü. Yangına, can kırığının neden olduğu öğrenildi.
14.07.2025
12:07
Bingöllü sporcular masatenisinde finale yükseldiler
Bingöllü sporcular masatenisinde finale yükseldiler
Muş'ta düzenlenen ANALİG grup müsabakalarında rakiplerine şans tanımayarak birincilikleri elde eden Bingöllü sporcular, Çorum'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın