KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2025 Perşembe
°C

2018'in en itibarlı bankası belli oldu

Halk oylaması ile belirlenen The One Awards'da, Yılın İtibarlıları ödülleri sahiplerini buldu. Katılım Bankası kategorisinde Vakıf Katılım, 2018 yılının en itibarlısı seçildi.

2018`in en itibarlı bankası belli oldu
10 OCAK 2019 PERÅžEMBE 02:06
0
2305
0
AA aa

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iÅŸ birliÄŸiyle düzenlenen ve zaman içinde pazarlama sektörünün en önemli standartlarından birine dönüÅŸen “The ONE Awards BütünleÅŸik Pazarlama Ödülleri”nde kazananlar 8 Ocak 2019'da Raffles İstanbul'da düzenlenen görkemli bir törenle “Yılın İtibarlısı” ödülüne kavuÅŸtu. TÜSİAD Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Erol Bilecik'in “Onur KonuÄŸu” olduÄŸu gecede 2018 yılının en çalışkan markaları yine halkoyuyla belirlenirken markaların bu baÅŸarısındaki paydaÅŸları olan ajanslar da ödüllendirildi. The ONE Awards'un 5'inci yılında üst üste farklı kategorilerde toplam 6 ödül alan Beko “Büyük Ödül”ün sahibi oldu. Ak Enerji, LC Waikiki ve Hepsiburada ise bu yıl 3'üncü defa The ONE Awards ödülünü almaya hak kazandı.

Marketing Türkiye adına pazar ve tüketici araÅŸtırmaları konusundaki yetkinliÄŸiyle öne çıkan AKADEMETRE'nin gerçekleÅŸ­tirdiÄŸi “İtibar ve Marka DeÄŸer Performans Ölçümü” araÅŸtırmasının sonuçlarıyla ha­zırlanan “The ONE Awards BütünleÅŸik Pa­zarlama Ödülleri”nde sonuçlar belli oldu. 12 ilde toplam bin 200 kiÅŸiyle yüz yüze gerçekleÅŸtirilen görüÅŸ­meler sonucunda 34 sektörün yıl içinde itibarını en çok artıran markaları ve bu baÅŸarıya ortak olan paydaÅŸları, 8 Ocak 2019'da Raffles İstanbu'da gerçekleÅŸtirilen görkemli bir törenle ödüllerine kavuÅŸtu.

İlk kez 2015 yılında 12 sektör üzerinden yapılan “İtibar ve Marka DeÄŸer Performans Ölçümü”nde farklı sektörlerden gelen talepler doÄŸrultusunda 2016 yılı Ocak ayında ölçümlemenin ve ödüllerin kapsamı geniÅŸletilmiÅŸ, kategori sayısı 32'ye çıkarılmıştı. The ONE Awards 5'inci yılında 34 kategoride yıl içinde itibarını en çok artıran markaları ve paydaÅŸlarını ödüllendirdi. AraÅŸtırmada yılın en baÅŸarılı markaları ve paydaÅŸları yine her yıl olduÄŸu gibi halk jürisi tarafından seçildi.

Bu yıl ilk defa markaların sürdürülebilir baÅŸarıları da “Yıldız Sistemi” ile ödüllendirildi. The ONE Awards'da üçüncü defa ödül almayı baÅŸaran markaların ödüllerine “sürdürülebilir” baÅŸarılarını simgeleyen bir yıldız eklendi.

5 yıldır The ONE Awards'da üst üste farklı kategorilerde toplam 6 ödül alarak fark yaratan Beko aldığı ödüle iki yıldız ekleyerek “Büyük Ödül'ün sahibi oldu. Ak Enerji, LC Waikiki ve Hepsiburada ise bu yıl 3'üncü defa The ONE Awards ödülünü almaya hak kazandı ve ödüllerine birer yıldız ekledi.

“Markada gözü olmayan ülkelerin, küresel rekabette izi olmaz.”

The One Awards Ödül Töreni'nin bu yılki “Onur KonuÄŸu” olan TÜSİAD Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Erol Bilecik gecede yaptığı konuÅŸmada iÅŸ dünyasına Türkiye'nin kurumlarıyla, kültürüyle ve baÅŸarı hikayeleriyle markalaÅŸmasının önemini aktardı. Bilecik konuÅŸmasını ÅŸöyle sürdürdü: “Türkiye'nin 2023'te hedeflediÄŸi ekonomik kazanımlara ulaÅŸması için daha güçlü anılan bir ‘marka ülke' olması gerekiyor. Ülkemiz, marka olmak için çok güçlü bir potansiyele sahip. Hayalimiz, ülkemizin bu potansiyelini hızla hayata geçirmesidir. Sahip olduÄŸumuz coÄŸrafi, tarihi ve siyasi güçle; demokratik, insan haklarına saygılı, uzlaÅŸma içinde yaÅŸayan, teknoloji üreten, yarınlara hazır, eÄŸitimli genç nüfusumuzla Türkiye için yeni baÅŸarı hikâyeleri yazabilir ve Türkiye'nin marka deÄŸerini artırabiliriz. ‘Markada gözü olmayan ülkelerin, küresel rekabette izi olmaz.' Bu nedenle, Türkiye'nin marka deÄŸerini artırması bir zorunluluktur.”

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen ise ödül törenin açılış konuÅŸmasında “2019 pazarlama bütçelerinin daralacağı bir yıl olacak” uyarısında bulunarak “Bu belirsizlik içerisinde her an hazır ve tetikte olmak gerekir” dedi. 2018'de itibarını artıran markaları ve ajanslarını tebrik eden Özen sözlerine ÅŸöyle devam etti: “Geleneksel hale getirdiÄŸimiz yılın ilk pazarlama etkinliÄŸi olan The ONE Awards'da her yıl bir dilekte bulunuyorum. Bu yılki en güçlü dileÄŸim 2019'un 2018'den daha kolay olması.”

Araştırmanın Metodolojisi:

50'den fazla kategori üzerinden deÄŸerlendirilen “İtibar ve Marka DeÄŸer Performans Ölçümü”nün saha çalışması yüz yüze görüÅŸmelerle tamamlandı. AraÅŸtırmaya Türkiye'yi temsilen İstanbul, Ankara, Bursa, Erzurum, İzmir, Balıkesir, Adana, Samsun, Kayseri, Trabzon, Gaziantep ve Malatya illerinden bin 200 kiÅŸi katıldı.

Araştırma modeli Genel Başarı ve Yıl Performansı olarak iki aşamadan oluştu.

İşte, The ONE Awards 2018'in en itibarlıları:

Akaryakıt Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Petrol Ofisi

Atıştırmalık Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Åžölen

Gıda Kategorisi “Yılın İtibarlısı” SuperFresh

Binek Otomotiv Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Renault

Ticari Otomotiv Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Karsan

Gayrimenkul ve İnÅŸaat Kategorisi* “Yılın İtibarlısı” Nef Gayrimenkul ve İş GYO

Beyaz EÅŸya Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Beko

Ev Bakım Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Bingo

Kozmetik Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Estee Lauder

Gazlı İçecek Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Fanta

Gazsız İçecek Kategorisi “Yılın İtibarlısı” UludaÄŸ Limonata

Holding Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Boyner Holding

Turizm ve Seyahat Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Tatil Sepeti

Sigorta Åžirketleri Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Ak Sigorta

E-Ticaret Siteleri Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Hepsiburada

Bankacılık Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Türkiye İş Bankası

Fast Food Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Burger King

Kredi Kartları Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Axess

İlaç Åžirketleri Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Bilim İlaç

Süpermarket Kategorisi “Yılın İtibarlısı” CarrefourSA

Giyim/Moda Kategorisi “Yılın İtibarlısı” LC Waikiki

Kafe Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Özsüt

Restoran Kategorisi “Yılın İtibarlısı” HD İskender

KiÅŸisel Bakım Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Head & Shoulders

Kargo Åžirketleri Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Sürat Kargo

Ayakkabı-Çanta Kategorisi “Yılın İtibarlısı”* FLO ve Greyder

Katılım Bankacılığı Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Vakıf Katılım

SaÄŸlık Kurumları Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Amerikan Hastanesi

Otomotiv LastiÄŸi Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Pirelli

Küçük Ev Aletleri Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Beko

Enerji Firmaları Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Ak Enerji

Hava Yolları Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Pegasus

Lojistik Firmaları Kategorisi “Yılın İtibarlısı” Ekol Lojistik

The ONE Awards Özel Ödülü Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kategorisi “Yılın İtibarlısı “EÅŸitsizliklerin Azaltılması” Projesi – İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve İstanbul Zihinsel Engelliler İçin EÄŸitim ve Dayanışma Vakfı

Yılın İtibar Kazandıran Reklam Ajansı Titrifikir

Yılın İtibar Kazandıran Dijital Ajansı Gri Creative

Yılın İtibar Kazandıran PR Ajansı Lobby PR

Yılın İtibar Kazandıran Medya Planlama Ajansı Mindshare Türkiye

*Aynı GAP puanına sahip olan markalar birinciliği kendi kategorilerinde paylaştı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2025
00:53
Bingöl`de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada otomobil çalan 2 şüpheli yakalandı.
14.05.2025
15:26
Bingöl`de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol`daki cinayetin faili yakalandı
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın