KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Nisan 2026 Pazar
°C

23 nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bingöl'de coşkuyla kutlandı. Şehir Stadyumunda yapılan törene binlerce kişi katıldı.

23 nisan coşkuyla kutlandı
24 NİSAN 2009 CUMA 10:25
0
1353
0
AA aa
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, dün sabah saatlerinde Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı. Kutlamalara, daha sonra şehir stadyumunda devam edildi. Buradaki etkinlikler, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun, 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Haluk Çetinkaya ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Gündoğdu ile birlikte çocukların ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı.
Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hansu, “Yuvamızın neşeleri, gül bahçemizin gonca gülleri sevgili çocuklar” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü.

bingolmedya

“Türk Milletinin tarihinde yeni bir dönemin başladığı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temellerinin atıldığı, milletimizin en büyük müessesesi olan T.B.M.M' nin açıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 89. Yıldönümü, Ulu Önder Atatürk ve Cennet Vatanımız uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin hatırasına milletçe sevgi, saygı ve minnet duygularımızın bir ifadesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da, artarak devam eden bir coşkuyla kutlanmaktadır. Sevgili çocuklarımıza ve yüce ulusumuza kutlu olmasını diliyorum. Dünyada hiç bir ülkenin çocuklarının böyle özel günleri ve bayramları bulunmamaktadır. Bu ayrıcalık Türk Çocukları olarak sizlerin ayrıcalığınız ve onurunuzdur. Bu onuru ve farklılığı, Büyük Atatürk'e borçlusunuz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resim ve şiir yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

bingolmedya bingolmedya

Ödül töreninin ardından yapılan halkoyunları gösterisi, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Folklor gösterisinin akabinde askeri bando eşliğinde tören geçişi yapıldı.
Son olarak ana okul öğrencileri ve ilköğretim öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi.



bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.04.2026
18:19
Bingöl`de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması' geniş katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan sınavda gençler, Umre ödülü için ter döktü.
11.04.2026
18:11
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında 'Denetim Raporu' Tartışması
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, 2025 Denetim Komisyonu raporuna muhalefet şerhi koyarak belediye yönetimini eleştirdi. Bingöl Belediyesi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bütçe farkının yatırım ve afet harcamalarından kaynaklandığını açıkladı.
11.04.2026
17:49
Bingöl`de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin bir haftalık çalışmasında aranan 27 kişi yakalanırken, farklı suçlara yönelik operasyonlarda 20 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın