KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2025 Cuma
°C

23 Nisan coşkuyla kutlandı

Bingöl'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu'nda coşkuyla kutlandı.

23 Nisan coşkuyla kutlandı
23 NİSAN 2018 PAZARTESİ 19:41
3
3011
0
AA aa

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bingöl'de Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk çelenk konulmasıyla başladı, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu'nda ise devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemine binaen İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin konuşma yaparak 23 Nisan 1920 tarihinin, Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyledi.

23 Nisan konulu şiirlerin okunduğu etkinlikte, resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödüller verildi. Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan jimnastik ve çeşitli gösteriler sergilenerek, yöresel halk oyunları oynandı.

Programa, Vali Ali Mantı, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, kurum müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın