KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkuyla kutlandı

Kutlamalarda ilk tören, Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkuyla kutlandı
24 NİSAN 2006 PAZARTESİ 10:39
0
1635
0
AA aa
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan ikinci tören Bingöl Şehir Stadyumu'nda gerçekleşti. Törene katılan Vali Vehbi Avuç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İshak Ceylan, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp halkın ve öğrencilerin bayramını kutladılar.
Tüm İlköğretim okullarının katılımı ile gerçekleşen törende, Uydukent Anaokulu minik öğrencileri ''Modern Dans'' gösterisi, seyirciler tarafından ilgi ile izlendi.
Törende ayrıca, Şehit Mustafa Gündoğdu İlköğretim Okulu Kız Halk Oyunları ekibi ve Karate okulu öğrencileri de birer gösteri sergilediler.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında derece girenlere ödüllerinin verilmesi ile devam eden tören geçit merasiminin ardından öğrencilerin toplu gösterisi ile sona erdi.
Murat İlköğretimde geleneksel kutlama
Murat İlköğretim okulu 23 Nisan'ı kendi bünyesinde kutladı.
Murat İlköğretim Okulu (İÖO) yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl geleneksel olarak kendi bünyesinde kutluyor.
Dün okul bahçesinde öğrenci ve veliler ile vatandaşların katılımı ile yapılan tören, Okul Müdürü Mehmet Sıddık Karaarslan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Tören öğrencilerin şiir okuması, skeçler ve çeşitli gösteriler ile devam etti.
Kutlamalar hak oyunu ekibinin gösterimi ile sona ererken, vatandaşlarda halay çekerek programa renk kattılar.

bingolgazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.08.2026
03:45
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Seçim öncesi yeni hamle! Ortak listeler zorlaşacak mı?
Bahçeli'nin seçim sistemi ve Siyasi Partiler Yasası'nın değiştirilmesi çağrısının ardından AK Parti kulislerinde yeni düzenleme iddiaları gündeme geldi. Resmi ittifak sisteminin korunması, ancak ortak liste ve çatı parti gibi seçim iş birliklerinin zorlaştırılması üzerinde durulduğu öne sürüldü.
24.08.2026
03:43
Bingöl`de peş peşe iki acı:
Bingöl'de peş peşe iki acı: 'Daha kaç can gidecek?'
Genç'te Murat Nehri'nde Mehmet Hazar'ın, ertesi gün Çevrimpınar'da Ahmet Kişeçok'un yaşamını yitirmesi Bingöl'ü yasa boğdu. Art arda gelen ölümlerin ardından sosyal medyada 'Bingöl'de neden dalgıç ekibi yok?', 'Baraj sirenleri çalışıyor mu?' ve 'Daha kaç can kaybedilecek?' tepkileri yükseldi.
24.08.2026
03:42
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Akaryakıt zamlandı! Benzin 74 lirayı aştı
Motorinin ardından benzine de zam geldi. Benzinin litre fiyatı 2 lira 74 kuruş artarken, Bingöl'de benzin 74,08 TL, motorin ise 85,51 TL'den satılıyor.
24.08.2026
03:41
MHP`de delegelik krizi! Akça`dan sert tepki
MHP'de delegelik krizi! Akça'dan sert tepki
MHP Bingöl Merkez İlçe eski Başkanı Yusuf Akça, merkez ilçe delegeliğinin gerekçe gösterilmeden listeden çıkarıldığını belirterek karara tepki gösterdi. Akça, 'Bu karar üyelerin iradesine ve parti içi demokrasiye vurulmuş açık bir darbedir' dedi.
24.08.2026
03:40
Bingöl`de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de örtü yangını kontrol altına alındı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bulgurluk köyünde çıkan örtü yangını, ekiplerin koordineli müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.
24.08.2026
03:38
Bingöl`de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayaların arasından kilo kilo bal buldu
Bingöl'de kayalıklar arasında doğal kaya balı bulundu. Hüseyin Anacur, yaptığı inceleme sırasında fark ettiği balı kayalıkların arasından çıkartarak o anları görüntüledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın